Hugna Anmeldelser

2,0

Har desverre dårlig opplevelse fra Hugna. Stolen er fin og bra kvalitet, men dårlig og treg kommunikasjon. Ift et kommersielt samarbeid vi hadde, følte jeg meg utnyttet. Ingenting var etter avtale og... Vis mer

Kjøpte en Nora Velour hos dem, stolen ser forholdsvis vanlig ut på bildene, men i virkeligheten er den veldig stor. Hugna reklamerer med gratis 30 dagers retur, men dette gjelder tydligvis bare ved re... Vis mer

Under middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Ingen service, feil vare av lav kvalitet og veldig treg levering etter purringer

Bestilt og betalt vare ble levert 2 måneder etterpå etter svært mange ubesvarte telefoner, e-poster og messengermeldinger gjennom Facebook siden. Varen som kom var ikke i samsvar eller i nærheten av det som ble bestilt og var skadet. Styr unna for alt i verden. Butikken var nok ok når de dreiv men ser ut til å ha raknet ved opphørssalget. Alt med bedriften er feil og bildet som et mottatt ser ut til å være malt på bakrommet. Fargene på bildet er helt feil, men man kan ane at originalt bilde er brukt til å se hvor man skal streke opp bildet. Størrelsen er riktig og emballasjen finere enn bildet

22. januar 2025

0 stjerner om mulig

0 stjerner om mulig. Anbefales ikke! Kjøpte en Holmen sofa i mai 2024, den har falt sammen i putene: meget dårlig kvalitet. Får ikke kontakt med kundeservice.

3. januar 2025

Kundeservice nedlagt ?

Ordren min er forsvunnet i posten og det er ingen tilstede på kundeservice verken tlf eller mail. De skal legge ned men har visst allerede lagt ned servicen ; og dermed får jeg ingen hjelp til å etterlyse sendingen hos Posten noe som kun avsender kan gjøre… Ikke lurt å bestille herifra nå…

5. desember 2024

Veldig fine produkter

Veldig fine produkter, god kvalitet og utrolig rask levering. Fikk levert spisestoler 1 dag etter bestilling. Veldig fornøyd. Kommer til å handle flere produkter fra Hugna!

22. juli 2024

Hugna Fredrikstad

Var innom varehuset i Fredrikstad og fikk utrolig god service. Alle sofaene var på lager, og jeg fikk tilbud om å ta med varen samme dag eller få den levert gratis samme uke. Er super fornøyd med sofaen, og kommer garantert til å kjøpe flere møbler fra Hugna!

25. august 2023

Rask og ukomplisert levering

Rask og ukomplisert levering. Bra pris.
Superfornøyd, med Fauske rundt sofabord.

30. november 2022

Hugna-teamet

FANTASTISK kundeservice og topp kvalitet møbler

FANTASTISK kundeservice med svært kort responstid. Møblene var utrolig flotte, svært god kvalitet. Leveringen var også veldig rask tross lang transportvei!! (Tok to dager, bor i Nord-Norge)! 10/10, anbefales og skal garantert handle her igjen.

15. november 2022

Svar fra Hugna

Tusen takk for hyggelig og positiv tilbakemelding, det setter vi så stor pris på😄 Så godt å høre at du er fornøyd med både produktene dine og leveringstid. Skulle du ha noen fremtidige spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt med oss🌸

Jeg er veldig fornøyd med denne…

Jeg er veldig fornøyd med denne butikken, har bestilt et sofabord " Rauma". Bordet er veldig fint, godt og i god kvalitet. Rask og gratis levering, veldig god service.
Jeg har fått som forventet. Anbefales!!!

1. november 2022

Anbefales!

Bestilte Holmen sjeselong sofa i gul velour.
Sofaen var om mulig enda finere i virkeligheten enn på bildet, passe myk og virker av god kvalitet.
Fikk beskjed om at levering tok 5-10 virkedager, men fikk den etter 4 dager, og sjåføren som kom med sofaen var helt topp :)
Kan virkelig anbefales!

6. oktober 2022

Bestilte på kvelden den 10.oktober

Bestilte på kvelden den 10.oktober, 13.30 11.oktober ble sofaen levert! Hyggelig personale som løftet ut alt på eget initiativ, super-rask levering, og alt i alt en veldig positiv opplevelse😊

11. oktober 2022

Rask og god kundeservice

Raske til å svare på henvendelser, fine varer + rask og god service på levering

28. september 2022

Tusen takk for fantastisk tilbakemelding, det setter vi så stor pris på😄
Så godt å høre at du er fornøyd med både møbler, leveringstid og kundeservice. Skulle du ha noen fremtidige spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt med oss🌸

Topp kvalitet og kundeservice

Bra kvalitet på varene. Bestiller flere ganger herifra. Særdeles god kundeservice. Kjapp levering.

24. august 2022

Fornøyd!!

Sofaen var akkurat som forventet: myk, stødig og fin å se på! Imponerende leveringstid på 2 virkedager. Og veldig god pris!

4. august 2022

Hallo!

Tusen takk for fantastisk tilbakemelding, det setter vi så stor pris på😄 Så godt å høre at du er fornøyd med både produktene dine og leveringstid. Skulle du ha noen fremtidige spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt med oss🌸

Hugna-teamet

Rask leveringstid og veldig god kundeservice

29. juli 2022

Hallo!

Tusen takk for fantastisk tilbakemelding, det setter vi så stor pris på😄 Så godt å høre at du er fornøyd med både leveringstid og kundeservice. Skulle du ha noen fremtidige spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt med oss🌸

Hugna-teamet

Nydelig sofa og topp service

Nydelig sofa, fantastisk service! Anbefales på det varmeste:-)

29. juli 2022

Hallo!

Tusen takk for fantastisk tilbakemelding, det setter vi så stor pris på😄 Så godt å høre at du er fornøyd med både produktene dine og servicen. Skulle du ha noen fremtidige spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt med oss🌸

Hugna-teamet

De hjalp med absolutt alt

De hjalp med absolutt alt! Jeg fikk bytte vare kostnadsfritt! Alt gikk supert! De kom og hentet og alt

10. juni 2022

Hallo!

Tusen takk for fantastisk tilbakemelding, det setter vi så stor pris på😄 Så godt å høre at du er fornøyd med kjøpet ditt! Skulle du ha noen fremtidige spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt med oss🌸