De chat functie en het contact formulier werken niet! Ik had vragen voor mijn bestelling en heb daarom bepaalde dingen niet besteld. Toen ik de bestelling geplaatst had kreeg ik een bevestiging maar... Vis mer
Bestelling en bezorging goed afgehandeld. Product is fijn en werkt goed. Alleen denk ik dat ze betere productinformatie kunnen geven. Ik gebruikte het product voor slapen, volgde de instructies en l... Vis mer
Ik ken Bobinsana al langer en was blij te horen dat House of Oneness dit nu heeft, aangezien het lastig te verkrijgen is. Ik gebruik de druppels nu een maand, elke ochtend tussen 5 en 10 druppels.... Vis mer
Plant Medicijnen die eeuwenoud zijn. Ze zeggen wel eens dat dit de portaal naar je ziel opent waardoor je weer in verbinding komt met je ware zijn. Wil je Ontdekken wie je bent, ben je op zoek naar wat jouw levenspad is? Of zoek je healing om in vrede te komen met je verleden? Plant Medicijnen geven wat jij nodig hebt.
Nederland
- houseofoneness.com
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Bobinsana microdosing, aanrader
Wat een bijzondere effecten heeft het microdosen van Bobinsana op mij. Ik kwam bij emoties die dieper lagen, kon nog meer voelen en ervaarde meer liefde.
Ik heb Bobinsana een maand lang gebruikt, om de dag 10 druppels en zou dit zeker aanraden.
Merel van der Wouden

Bobinsana
Ik heb de microdosering Bobinsana gebruikt en het is echt een geweldig plant medicijn. Ik voelde veel liefde, openheid, zachtheid. En ik ervaarde ‘s nachts subtiele, maar diepere heling dan normaal, terwijl ik sliep. Ik vind het een aanrader!

Bobinsana druppels
Ik gebruik de druppels nu een maand, elke ochtend tussen 5 en 10 druppels. Ik voel me hierdoor relaxter, empatischer en liefdevoller. Het geeft net dat beetje extra wat nodig is. Een fijn product, zeker aan te bevelen. :)

Svar fra houseofoneness.com
Er wordt snel en prettig gereageerd op…
Er wordt snel en prettig gereageerd op vragen die je hebt over de producten. Verzending is snel en correct.

Svar fra houseofoneness.com
Coming back for more soon!
Had a few questions which was answered via email communication pretty swiftly, delivery went smoothly and i got my product in less than a week! I love the variety of products available and what I got seems to be great quality. looking forward to try more medicine 🙏🏾

Svar fra houseofoneness.com
Super veel care en liefdevolle service
Al jaren koop ik cacao en plantmedicijnen, waarbij House of Oneness mijn verwachtingen overtreft. De producten zijn van top kwaliteit en alle informatie en kennis die wordt overgedragen is echt uniek! Het heeft ervoor gezorgd dat ik bewust en met extra veel liefde en care de producten kan gebruiken en mijn eigen ceremonies kan verzorgen. Ik ben fan!
Aanrader!
Fijne producten die goed werken en zeer vriendelijke klantenservice. Top!
fantastic!
Amazing products and service! Highly recommend.
Extraordinary cacao experience
Oef! This Blue Lotus Cacao is an extraordinary experience! Even better than Ubud, Bali's finest establishments and that's a huge compliment. I think it's the most delicious cacao ceremony available in the market, opening the heart and creativity.
I had a great experience with Caco
I ordered cacao at House of Oneness - by Maria Johanna and yesterday I drank my first cup of cacao. On the package it explained exactly how to prepare everything and it made me feel safe. I have seen a lot of videos of Maria answering questions from interested people, so I felt safe to try it it. The quality is great, I had a feeling of being connected to myself and I would recommend others to try it too.