De chat functie en het contact formulier werken niet! Ik had vragen voor mijn bestelling en heb daarom bepaalde dingen niet besteld. Toen ik de bestelling geplaatst had kreeg ik een bevestiging maar... Vis mer
Se hva andre synes
Bestelling en bezorging goed afgehandeld. Product is fijn en werkt goed. Alleen denk ik dat ze betere productinformatie kunnen geven. Ik gebruikte het product voor slapen, volgde de instructies en l... Vis mer
Selskapet har svart
Al jaren koop ik cacao en plantmedicijnen, waarbij House of Oneness mijn verwachtingen overtreft. De producten zijn van top kwaliteit en alle informatie en kennis die wordt overgedragen is echt uniek!... Vis mer
Ik ken Bobinsana al langer en was blij te horen dat House of Oneness dit nu heeft, aangezien het lastig te verkrijgen is. Ik gebruik de druppels nu een maand, elke ochtend tussen 5 en 10 druppels.... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Plant Medicijnen die eeuwenoud zijn. Ze zeggen wel eens dat dit de portaal naar je ziel opent waardoor je weer in verbinding komt met je ware zijn. Wil je Ontdekken wie je bent, ben je op zoek naar wat jouw levenspad is? Of zoek je healing om in vrede te komen met je verleden? Plant Medicijnen geven wat jij nodig hebt.
Kontaktopplysninger
Nederland
- houseofoneness.com
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ik had 2 bestellingen gedaan en in de…
Ik had 2 bestellingen gedaan en in de tracking werd aangegeven dat mijn bestelling bezorgd was alleen ik had niks ontvangen en de buren hadden ook niks ontvangen. Het ging om de Ganesha chocolaatjes. Nadat ik dat gemeld had was mijn bestelling nogmaals door de klantenservice verzonden. Ook had ik mijn ceremoniekit niet ontvangen (in de tracking stond alleen maar dat hij onderweg was en meer niet). En ook deze was nogmaals verzonden. Ik vind dit zeer professioneel en ontzettend klantvriendelijk! Kort daarna heb ik beide bestellingen achter elkaar ontvangen. Ontzettend dank hiervoor! Wat wel jammer is, klantenservice is in het weekend niet te bereiken en het duurt best lang voordat je antwoord krijgt, ook al komt er wel een melding dat er veel e-mails binnenkomen vind ik dat toch best jammer.

Svar fra houseofoneness.com
Iik heb mijn bestelling nog steeds niet…
Iik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen en heb al 2x gemaild maar geen reactie. Hoop dat ik snel wat van jullie hoor zodat ik mijn bestelling in ontvangst kan nemen!
Tanja Engel

Svar fra houseofoneness.com
Supersnelle leveringen en wat een…
Supersnelle leveringen en wat een heerlijke service! Fijne producten en heldere omschrijving per product.
Dank!

Bestelling na 3 weken nog NIET in huis, slechte service
Slechte communicatie en standaard e-mail als je een bericht stuurt en vervolgens hoor je niets meer. Geen vertrouwen geven dat het goed komt met het ontvangen van je bestelling, tevens bestelling van 21 december 2024 (microdosering Truffels) nog niet eens in huis. Duurt veels te lang. Daarnaast heb ik in september 2024 een microdosering van de choco bliss besteld en de werkelijkheid waren vierkante tabletten ipv de bloementabletjes zoals je ziet op de website. Incorrecte en misleidend

Svar fra houseofoneness.com
Duidelijke uitleg over het gebruik van…
Duidelijke uitleg over het gebruik van microdosing. Product snel en netjes ingepakt geleverd.

Slordig
verschillende chocolaatjes besteld. Zaten bij elkaar in plastic zonder kaartje of etiket. Ook geen instructievideo ontvangen en ook geen ebook ontvangen. Hierover gemaild en geen reactie terug gehad. Slechte communicatie en zonder enige zorg verpakt. Slordig

Svar fra houseofoneness.com
Vlotte verzendending en een fijn product
Vlotte verzendending en een fijn product.
Ik heb inmiddels een paar keer een ceremonie gedaan. Mooie ervaringen.
Nu gebruik ik soms een hele kleine dosis om in een diepere meditatie te komen. Ik krijg hierdoor fijne inzichten en opent mijn hart meer.
I love Maria’s cacao
I love Maria’s cacao, but also the derived and quick delivery. I live in Spain and received my package within 1 week 🫶🏽
Really can recommend this shop and products.

Svar fra houseofoneness.com
Altijd snel en correct geleverd
Altijd snel en correct geleverd en ook het gebruik ervan goed in mail ontvangen.

Levering
Ik had bij mijn bestelling gevraagd of het na een bepaalde datum bezorgd kon worden. Dat is niet gebeurd. Beetje jammer. Over het product kan ik zelf niks zeggen, die heb ik kado gedaan.

Svar fra houseofoneness.com
paddo’s en niet truffels verwerkt in Choco Bliss, en de politie slaapt blijkbaar…
Bon, ik heb via mijn nicht die Choco Bliss geprobeerd. Nu, ik heb al wat ervaring met magic truffels, die ik op zich behoorlijk smerig vind. Dus ik dacht, misschien is het wat beter als ze verwerkt zijn in chocolade.
Maar alles rond die Choco Bliss wordt erg mysterieus gedaan. Dat wekte mijn nieuwsgierigheid, dus ik ben wat dieper gaan graven. En raad eens? Het blijkt dat ze er gewoon gedroogde, vermalen paddo’s in hebben verwerkt. Echt waar, compleet illegaal en aan woekerprijzen verkocht als een of ander wondermiddel.
Het feit dat het product binnen het jaar geconsumeerd moet worden (staat op hun website), wijst er al op dat er droge, bewerkte psilocybine in zit, wat absoluut verboden is.
Wat me nog het meest tegen de borst stuit, is dat andere webshops zich wél aan de regels houden. Maar deze dame? Doet gewoon haar zin. Typisch zo’n rijkeluiskindje, opgegroeid in een villa betaald met pappie’s centen, en denkt dat de wereld aan haar voeten ligt. En het ergste is: ze komen er nog mee weg ook. Man, man, man… Echt schandalig.

Svar fra houseofoneness.com
Bestelling was kwijtgeraakt bij DHL…
Bestelling was kwijtgeraakt bij DHL waarna Houseofoneness mijn bestelling direct opnieuw verstuurd heeft met PostNL. Die was er de volgende dag.

Micro choco bliss
Hoi! Ik merk niets van de micro dosering choco bliss. Zelfs niet als ik er 3 neem. Het is toch wel de bedoeling iets op te merken hiervan? Groetjes Rudy

Heel erg tevreden
Heel erg tevreden
Ik bestel de cacoa altijd
En laats de bobinsana
Er was iets mis gegaan maar het is heel snel en goed opgelost
Ik ben erg tevreden en de producten zijn van goede kwaliteit

Heldere communicatie
De communicatie verliep zeer helder.
Zowel veel info over het gebruik van het gekochte middel als over de aankomst hiervan.

Alles was perfect
Alles was perfect! Goede informatie/service en snelle bezorging. Een aanrader!

Chocobliss rapeh ceremonie
Ik heb afgelopen vrijdag mijn eigen ceremonie gehouden met rapeh en chocobliss en het was echt magisch mooi. Ik ben gestart met salie en palo santo om mijn huis te reinigen van negatieve energien en te vervullen met positieve energie. Ik heb een tafel met altaar met chakra kaarsjes, klankschalen, aura spray, wierook etc etc.
Ik ben gestart met de rapeh en ik vond het gelijk fantastisch. Al gauw een halve chocobliss en zo heb ik het opgebouwd, mooie muziek aan, choco bliss ceremony op spotify. Ik heb in totaal 2 bonbons gehad. Mijn ruimte werd goddelijk. Als ik mijn ogen dicht deed zag ik mooie vormen en kleuren, boeddhistische, hindoeistische kleuren en vormen. Ik ging met de sjamanistische rammelaar muziek mee maken op de muziek en heb ook gezongen en mijn stem leek wel van een engel, zo mooi.
Ik ben van plan om eens in de maand een ceremonie te houden of misschien wel vaker. Het is zo'n mooie verrijking van je leven en ook zo mooi dat ik gewoon geslapen heb en de volgende dag heb gesport en nergens last van had. Echt bijzonder.
Love and kindness,
Yvonne

Svar fra houseofoneness.com
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.