Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Kaffe dåsen som i leverede
Kaffe dåsen som i leverede, er ikke som i beskrev. I siger at der kan være 600 gr. kaffe i. men der kan kun være knap 500 gr. i. Så vi er skuffet over størrelsen.
Hilsen Knud-Erik Rasmussen
Kan anbefale
Er vare ingen problemer det er nemt at handle der og varen kommer hurtig så er meget tilfreds
Super hurtig levering.
Super hurtig levering.
Lækker Smeg espressomaskine til god pris
Nemt og hurtigt
Meget dårlig oplevelse
Meget dårlig oplevelse
Modtog kun halvdelen af det bestilte.
Alle penge hævet.
Intet svar når man skriver til Dem
God pris og hurtig afsendelse.
God pris og hurtig afsendelse.
Min elskede kaffemaskine der efter knap 11.000 kopper kaffe besluttede sig for at forlade denne jord skulle erstattes, fandt jeg lige den model jeg gerne ville have ved House of barista også enda til en virkelig god pris. Jeg bestilte tirsdag kl. 12.26 og onsdag kl. ca. 10 hentede jeg min nye maskine i pakkeshoppen og ca. 1,5 time senere sad jeg med den lækreste kop kaffe i hånden igen.
Snabb och smidig hantering
Snabb och smidig hantering. Bra pris.
Nem bestilling og hurtig levering
Jeg fandt hurtigt den kaffekolbe, som jeg manglede, til en rimelig pris og fik den hurtigt leveret til den ønskede postbutik.
Jeg er meget utilfreds med House of…
Jeg er meget utilfreds med House of Barista. Min kaffemaskine blev sendt kun i original emballage – uden yderkarton – og kassen ankom både beskidt og revet i flere steder. Det er ekstra problematisk, fordi original emballage ifølge deres egne betingelser er vigtig for garanti/service. Da jeg klagede, fik jeg blot et svar om, at de ‘sparer ressourcer’ og derfor ikke pakker i en ekstra kasse, og at de ikke kan/ville hjælpe med min klage. Uacceptabel håndtering og dårlig kundeservice. Jeg kan ikke anbefale at handle her
Nemt og overskueligt
Nemt og overskueligt.
Hurtig levering. 😃
God og hurtig betjening
God og hurtig betjening
Varen lever fuldt ud op til forventningen
professionel kundeservice
professionel kundeservice
Hurtig levering
God og hurtig handel med en god…
God og hurtig handel med en god kvalitet af varen.
Fandt hurtigt hvad jeg søgte
Fandt hurtigt hvad jeg søgte, nemt og overskueligt. Min bestilling var klar til afhentning efter 3 dage, meget effektivt!
Langt under forvetning
Flere ting levede ikke op til mine forventninger:
- Kundeservicen er ikke god. Der er få der kan tage en beslutning, og der bliver ikke vendt tilbage på henvendelser. Som kunde føler man ignoreret.
- Megrt lang ventetid, både på behandling, svar og produkter. Venter stadig på et svar fra House of Barista så jeg kan bestille en ny kaffekværn da den første jeg fik var forkert.
Gennemsigtig og informativ…
Gennemsigtig og informativ kundekommunikation. Særdeles effektiv leveringstid- nærmest dag til dag levering. Super effektivt, og stor tryghed for kunden 👍🏼🥰