Gisteren is onze emigratie afgerond (vorige Hosting was verdwenen); uit een ondoordringbare situatie; Hosting heeft alles geregeld (Dennis); super support en ondersteuning: klaar voor de toekomst; hel... Vis mer
Se hva andre synes
Het overzetten van mijndomein naar hosting.nl verliep soepel. De helpdesk vraagt wel tijdelijk software te instaleren om je te helpen op afstand. Het telefoon nummer waarmee men belde, kwam overeen op... Vis mer
Heel fijn geholpen door Morris bij de verhuizing van een belangrijke domeinnaam! Communicatie over en weer verliep prima en correct. Ik werd van alle stappen goed op hoogte gehouden. Dank!!
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Hosting.nl is uw zakelijke partner als het aan komt op domeinnaamregistratie, e-mail, hosting, servers en online werkplek oplossingen.
Kontaktopplysninger
Wognumsebuurt 3, 1817 BH, Alkmaar, Nederland
- 088-4678464
- support@hosting.nl
- hosting.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Blij met de overstap naar hosting.nl
De overstap naar Hosting.nl is mij heel goed bevallen. Ze zijn goed bereikbaar, komen hun afspraken na en denken actief mee. In plaats van je van het kastje naar de muur te sturen, lossen ze zaken echt op en leggen ze alles duidelijk uit – ook als je veel vragen hebt. Heel blij met mijn overstap!
Perfecte en vlotte verhuizing email en domein
Sinds kort mijn email en domein verhuisd naar Hosting.NL. Dat is perfect gedaan, geen problemen en alles werkt. Bedankt Maira en Laurens voor de hulp. Klasse. Groet jaap
Tevreden
Ik ben nu een jaar bij dit bedrijf en heel tevreden. Goed bereikbaar, heldere uitleg over hoe je zelf alles kunt doen en oplossen.
En heel betaalbaar. Blij mee.
Snel en goed geholpen
Fijn, goed en snel geholpen
Door een exorbitante prijsverhoging bij mijn oude hosting partij, opzoek gegaan naar een nieuwe Nederlandse partij. Na wat zoekwerk terecht gekomen bij Hosting.nl. Zeer goed geholpen met de verhuizing van de mailboxen en domeinnaam. Alles prima verlopen. Snel en accuraat.
Uitstekende hoster met topservice
Mijn overstap naar deze club bevalt mij best hartstikke goed. Vooral omdat zij daarna consequent betrouwbaar en hulpvaardig zijn gebleken.
Wat me vooral opvalt is de klantenservice, niet alleen omdat die prima bereikbaar is. Technische vragen beantwoorden ze zonder dat je onnodig wordt doorverwezen. Ze nemen echt de tijd om op te lossen en uit te leggen. Omdat ik graag functionele en technische details moet en/of wil begrijpen, vroeg dat soms 'wat' extra engelengeduld van ze. ;-) Ook mijn domeinnamen hebben ze netjes (zonder onderbreking) verhuisd trouwens.
De prijs bij verlenging en opschaling was vooraf duidelijk (wat een verademing was na eerdere ervaringen elders).
Hun webportaal werkt intuitief en het is fijn dat er standaard backups, antispam, malware scanning en website caching bij zit. Ook WordPress multisite met domainmapping werkt probleemloos En vlot.
Ze hebben ISO27001 en NEN7510 certificeringen en datacenters in Nederland en werken mee aan verwerkersovereenkomsten (AVG-dingetje), wat voor mij als zakelijke klant belangrijk is.
Niet onbelangrijk; ze houden hun tech stack actueel en nemen zelf proactief actie bij technische bijzonderheden.
Allemaal zaken die bij anderen helaas niet vanzelfsprekend zijn gebleken.
Twee dingetjes: Het liefst zou ik eenvoudigere integratie met CloudFlare zien. Al begrijp ik hun voorkeur voor QUIC.cloud, omdat ze een LiteSpeed-plugin aanbevelen die beter schijnt samen te werken. Verder kan ik alleen nog maar bedenken dat sommige kennisbankitems in hun online FAQ wat basaal zijn (maar daardoor ook makkelijk te volgen).
Al met al iig een solide hoster waarbij ik graag klant blijf. Kan deze zeker aanraden!
Profi, vriendelijk en goed bereikbaar
Na de overstap naar Hosting.nl werkte mijn e-mail niet. Met veel geduld werd ik telefonisch begeleid met het aanpassen van instellingen, zelfs met het plaatsen van de nodige aanpassingen op mijn telefoon. Heel vriendelijk en kundig. Voor anderen misschien peanuts maar ik zag er tegenop en had deze hulp nodig. Ze zijn ook goed bereikbaar. Echt top!
Supergoed supportteam!
De mensen van het supportteam van Hosting.nl zijn uitermate kundig en geen moeite is teveel om de klant te ontzorgen!
Kwaliteit, eerlijk en snel met top klantenservice
Ik startte met 1 domein op hosting.nl en inmiddels hebben ze me ontzettend goed geholpen en heb ik 3 domeinen met mailboxen en websites.
Als iets voordeliger of slimmer kan, dan melden ze je dat pro actief en mijn 3e domein hebben ze een plekje gegeven onder het hosting account van een domein dat ik al had lopen.
Mega groot pluspunt; kom je er niet uit? Dan bel je ze en helpen ze je super snel verder.
Ik heb inmiddels 4 grote hosting partijen geprobeerd en hosting.nl is by far de beste!
Dikke aanrader.
Fantastisch
Fantastisch, snel en direct persoonlijk contact. Prima prijzen, voor mij 3 keer goedkoper dan Yourhosting (!). Reageren direct (zeer hulpvaardig en geduldig) bij mailcontact.
De mensen van Hosting helpen me snel en…
De mensen van Hosting helpen me snel en deskundig. Als ik er niet uitkom hebben ze de oplossing zodat ik weer verder kan.
Snelle response
Snelle response. Deskundige afhandeling.
Het is tegenwoordig bijzonder als je…
Het is tegenwoordig bijzonder als je netjes en snel vragen beantwoord krijgt.
Bij Hosting.nl krijg ik altijd snel een antwoord en staan ze voor me klaar.
Dit zou normaal moeten zijn, maar helaas is dit tegenwoordig niet zo.
Ik raad iedereen aan om bij hosting.nl z’n zaken onder te brengen.
easy direct contact
easy direct contact, good communications, very skilled and ready to help, fantastic.
Hosting.nl de partij voor mij!
Hosting.nl de partij voor mij!! Al jaar en dag daar zeer goede ervaringen mee!!
Laurens in het bijzonder, dank je wel voor je hulp, om de puntjes op de i te zetten voor mijn nieuwe site.
Stefan
Fijne en snelle support op momenten dat…
Fijne en snelle support op momenten dat je het echt nodig hebt.
Snelle actie /reactie als er vragen zijn
6 sterren voor hosting.nl
Ieder bedrijf kan een dienst leveren, hoewel er niet veel zijn die je e-mail ook van spam kunnen filteren, maar je leert een bedrijf pas echt goed kennen als het misgaat. Hosting.nl heeft mij geweldig geholpen, toen het aan mijn kant misging. Dat is echt onbetaalbaar. Nogmaals dank daarvoor en zeker 6 sterren verdiend!
Fast responses from the support team.
Persoonlijke professionele ondersteuning
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.