Super god behandling og vejledning.Da det var min første gang til massage var jeg noget andpændt, Men hun fik mig til at slappe af og bruge mere min vejrtrækning. Kommer helt sikkert igen
Se hva andre synes
Jeg har i dag været hos Milena for første gang Jeg fandt hende via downtown, hvor jeg havde købt to deal til manicure/ pedicure inkl shellak. Fra sekundet du træder ind af døren fornemmer du en rolig... Vis mer
Selskapet har svart
Jeg havde en deep tissue - behandling hos Milena, og det var en virkelig komplet og effektiv oplevelse for min spændte og trætte krop efter både fysisk og mentalt arbejde. Milena er utrolig dygti... Vis mer
Selskapet har svart
Milena er super sødt og imødekomende, klinikken har en rolig og hyggelig stemning. Fik lavet en pedicure inkl shellak og mine fødder er bløde og ser super flotte ud. Milena har masser at viden og e... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Hos Milena er en holistisk klinik på Amager, hvor hudpleje, massage og velvære går hånd i hånd. Jeg er lægeeksamineret kosmetolog og holistisk vejleder og tror på, at sund hud starter indefra. Derfor ser jeg ikke kun på huden, men på hele mennesket og de faktorer, der kan påvirke den – herunder livsstil, stress, kost og den daglige pleje. Hos mig får du altid en personlig og nærværende behandling, hvor der er tid til at lytte og tage udgangspunkt i dine behov. Uanset om du kommer for massage, en ansigtsbehandling eller ønsker vejledning til en sundere hud og krop, er målet det samme: at skabe balance, velvære og resultater, der både kan mærkes og ses. Mit motto er: Sund indeni | Smuk udenpå
Kontaktopplysninger
Peder Lykkes Vej 58, kld.1, 2300, København S, Danmark
- hej@hosmilena.dk
- hosmilena.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Virkelig en behagelig
Virkelig en behagelig, afslappende og professionel oplevelse.
Milena gav sig god tid og var meget opmærksom og hjælpsom.

Svar fra Hos Milena
Den bedste behandling jeg har fået til…
Den bedste behandling jeg har fået til dato 👍👍👍👍.

Svar fra Hos Milena
Dejlig og afslapning med buccal…
Dejlig og afslapning med buccal massage.
Hyggelig klinik ikke så lang fra Amagerbro.

Svar fra Hos Milena
First time visiting Milenas beauty…
First time visiting Milenas beauty studio and I was super impressed. Milena is so welcoming, informative and very skilled. I will definitely be coming back, thank you Milena 💕

Svar fra Hos Milena
Jeg har fået lavet brow lamination hos…
Jeg har fået lavet brow lamination hos Milena to gange. Begge gange var det en rigtig god oplevelse. Milena giver sig altid tid til at tage imod en og også til at sige farvel. Milena var meget omhyggelig i den behandling, som hun lavede. Så det blev et rigtig fint resultat :) :). Jeg kommer helt sikkert igen.

Svar fra Hos Milena
En helt unik og afslappet time hos…
En helt unik og afslappet time hos Milena.

Professionalisme
Professionalisme
Lige fra man træder ind i klinikken bliver man mødt af en rar og behagelig atmosfære.
Milena er utrolig professionel og rar at blive behandlet af, det er ikke sidste gang jeg kommer hos hende.

Svar fra Hos Milena
Fantastisk behandling-jeg kan helt…
Fantastisk behandling-jeg kan helt sikkert anbefale Milena, hun er meget dygtig. Jeg købte klippekort og skal have flere behandlinger 😊

Svar fra Hos Milena
Rigtig god anmeldelse herfra.
Rigtig god anmeldelse herfra.
Jeg følte mig meget velkommen i salonen. Milena var imødekommende, sød og proffesionel.
Med andre ord : Jeg har allerede bestilt min næste behandling :)

Svar fra Hos Milena
Meget lækker og professionel behandling…
Meget lækker og professionel behandling i fine omgivelser. Jeg fik en massage og kommer gerne igen en dag.

Fantatisk oplevelse og behandling
Milena var så sød og behagelig at være sammen med. Jeg fik lavet buk af vipper med farve og retning af bryn med farve, begge blev så flotte og hun var grundig med mit ønske af bryn form til punkt og prikke. Men bedst af alt har mine bukning af vipper simpelhen holdt så længe. Kommer helt sikkert igen

Svar fra Hos Milena
Fik lavet lashlift og farvet vipper
Fik lavet lashlift og farvet vipper og har fået et rigtigt flot resultat!
Absolut ingen gener under eller efter behandlingen, hvilket jeg har oplevet andre steder, hvor mine øjne var irriterede efter samme behandling.
Blev taget godt imod som ny kunde og gik derfra med en meget positiv oplevelse- stor anbefaling herfra 😃👍🏻

Lækkert lashlift
Milena gav mig et lashlift som blev virkelig flot, og åbnede mit ansigt på en helt anden måde. Jeg kan varmt anbefale Milena 🙏🏼🙏🏼

Svar fra Hos Milena
Milena var helt igennem fantastisk
Milena var helt igennem fantastisk. Hun var imødekommende og skabte den dejligste atmosfære. Derudover ydede hun en ekstra service ved at fjerne nogle hvide knopper jeg havde fået i ansigtet, det var ikke en del af det jeg havde bestilt.

Svar fra Hos Milena
Skønt sted til lidt selvforkælelse
Fik en god fodpleje med flot resultat, i en dejlig og behagelig atmosfære. En selvforkælelse i top. Tak Milena👌

Yderst kompetent behandler
Jeg var på klinikken for 1. gang den 26.5.
Lige fra jeg trådte ind af døren fik jeg den bedste behandling.
Milena er super behagelig og meget kompetent.
Mine bedste anbefalinger herfra :-)

Svar fra Hos Milena
Dejlig klinik og god behandling
Dejlig klinik og god behandling. Jeg fik lavet de fineste negle på fødderne.

Svar fra Hos Milena
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.