Body Mind Spirit Anmeldelser

Informasjon om virksomheten

Kontaktopplysninger

Bra

TrustScore 4 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

4 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vi sjekker anmeldelser

Vurdert til 5 av 5 stjerner

En oplevelse, jeg varmt kan anbefale

Jeg havde i dag min første deep tissue massage hos Laura, og det var en virkelig god oplevelse.
Klinikken er hyggelig, rolig og indbydende, og Laura er både imødekommende, nærværende og meget dygtig. Jeg kom med en øm og spændt krop, og behandlingen var lige det, jeg havde brug for. Da timen var slut, havde jeg mest af alt lyst til bare at blive liggende og booke en time mere.

Mine spændinger er selvfølgelig ikke forsvundet efter én behandling, men jeg gik derfra med en rigtig god følelse og oplevelsen af at have været i virkelig gode hænder. Bookede en ny tid med det samme.
Kan varmt anbefales 🥰

5. august 2026

Kære Milena

Tusind tak for din virkelig dejlige anmeldelse! Det glæder mig så meget at høre, at du havde en god oplevelse hos mig, og at behandlingen gav dig den ro og lettelse, du havde brug for.

Det var en fornøjelse at have dig på briksen, og jeg glæder mig allerede til at byde dig velkommen igen.

Tak for din tillid - og for de så fine ord!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

BEDSTE massageoplevelse jeg nogensinde…

BEDSTE massageoplevelse jeg nogensinde har haft! Er så glad for at jeg og fruen købte en parmassage.

Har det for vildt i kroppen: Afslappet, høj og mere 'connected' mellem hovede og krop

Kan varmt anbefales.

25. juli 2026

Svar fra Body Mind Spirit

Tusind tak for de fantastiske ord, Casper! Det gør os virkelig glad at høre, at både du og fruen havde så dejlig en oplevelse med jeres parmassage.

Hvor er det skønt at høre, at I gik derfra med en følelse af at være afslappede, høje og mere connected mellem hoved og krop. Det er præcis den følelse, vi håber, man tager med sig efter en behandling.

Tak fordi I valgte at dele oplevelsen - og I skal være så hjerteligt velkomne igen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super dejlig oplevelse til parmassage

Super dejlig oplevelse til parmassage!
Meget profesionelle behandlere og dejligt varmt lokale og briks 😍
Vi kommer helt sikkert igen!

7. februar 2026

Kære Camilla

Tusind tak for jeres skønne anmeldelse. Det glæder os rigtig meget at høre, at I havde en dejlig oplevelse med jeres parmassage, og at både behandlingen og omgivelserne levede op til jeres forventninger.

Vi sætter stor pris på jeres ord og glæder os til at byde jer velkommen igen.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Not professional massage - don’t go there

Dansk: Jeg er fast bruger af massage, og jeg har nu afprøvet Body Mind Spirit for første gang. Efter massagen er jeg i tvivl om, hvorvidt massøren var uddannet. Det virkede som tilfældige tryk og for meget af det samme - én som ikke kender til kroppens anatomi på nogen måde. Hertil var udstyret slidt og lokalet meget koldt. Jeg frøs voldsomt under behandlingen.

Rent praktisk er deres manglende bookingsystem og meget lange svartider alt for besværligt og uprofessionelt.

Så alt i alt ikke et sted, som kan anbefales.

English: I am a regular user of massage, and I have now tried Body Mind Spirit for the first time. After the massage I have doubts about whether the masseuse was educated in any way. It seemed like random pressure and too much of the same thing - someone who does not know the anatomy of the body in any way. In addition, the equipment was worn out and the room was very cold. I froze violently during the treatment.

In practical terms, their lack of a booking system and very long response times are far too cumbersome and unprofessional.

So all in all, not a place that can be recommended.

24. november 2025

Kære Stefanie

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse hos Body Mind Spirit. Vi er kede af at høre, at dit besøg ikke levede op til dine forventninger.

Vores behandlere er uddannede, og vi tager feedback meget alvorligt.
Temperaturen i lokalet er siden dit besøg blevet justeret, og lokalerne er nu behageligt opvarmede, så vores gæster får den bedst mulige oplevelse. Udstyrets stand er ligeledes noget, vi løbende gennemgår.

Vi anerkender også din kritik af booking og svartider og arbejder aktivt på at forbedre disse processer.

Som et tegn på vores vilje til at give din en bedre oplevelse, vi vil meget gerne invitere dig til en 60 minutters behandling hos os. Du er velkommen til at kontakte os direkte, så finder vi en tid, der passer dig.

Venlig hislen,

Super professionel

Laura er en super professionel massør, hvor jeg regelmæssigt kommer og får helkropsmassage. Der er ikke én muskel der ikke er masseret godt igennem, når man går derfra!

25. januar 2025

Kære Margit

Tusind tak for de virkelig fine ord! Det betyder meget for mig at høre, at du er glad for dine behndlinger og kommer regelmæssigt til helkropsmassage.

Jeg sætter stor pris på din tillid, og det er en fornøjelse at kunne give dig en behandling, hvor hele kroppen bliver arbejdet godt igennem.

Glæder mig til at se dig igen :)

Bedste behandling

Var til behandling hus body-mind-spirit, jeg fik massage og zoneterapi, det var de bedste, og jeg går til mere til massage.

9. oktober 2024

Svar fra Body Mind Spirit

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os virkelig meget at høre, at du havde en god oplevelse med både massage og zoneterapi hos Body Mind Spirit.

Hvor er det skønt at høre, at behandligerne var noget for dig, og at du har lyst til at komme igen til mere massage :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Den bedste massage nogensinde!

Den bedste massage nogensinde!! Laura er en enormt dygtig massør. Hun har hjulpet mig af med mange smerter forbundet med sportsskader. Laura giver dig plads til bare at være og tage imod, uden for meget sniksnak - og det er skønt! Jeg er yogalærer, og jeg oplever, at min egen yogapraksis er blevet langt bedre efter behandlinger hos Laura, da jeg føler mig meget mere fleksibel. Jeg kan på det varmeste anbefale behandlinger af Laura hos Body Mind Spirit

15. august 2024

Kære Shira

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de fine ord! Det betyder virkelig meget at høre, at behandlingerne har kunnet hjælpe dig med smerterne fra dine sportsskader, og at du samtidig oplever en større fleksibilitet i din yogapraksis.

Vi er også glad for, at du sætter pris på roen under behandlingen. For os er det vigtigt, at der er plads til bare at være, mærke kroppen og give sig hen til behandlingen :)

Vi glæder os til at se dig igen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Laura is a good masseuse

Laura is a good masseuse. She is Professional as well as kind, gentle and friendly. I have been with Laura the last 10 years or so. I recommend you try Laura's massage.

6. mai 2024

Svar fra Body Mind Spirit

Thank you so much for your wonderful review and for your kind words!

We are very happy to hear that you experience our treatments as professional, gentle and welcoming. It´s always been a pleasure to see you, and we are grateful to have you as a client.

We look forward to seeing you again soon!

Best Regards,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Laura er en fantastisk massør

Laura er en fantastisk massør. Jeg har gået hos hende i 10 år, og har det altid bedre, når jeg går derfra. Hun er altid velkommende og utroligt sød, og hun sammensætter din massage ud fra det, din krop har brug for. Kan virkelig anbefale hende.

25. februar 2024

Kære Sandie

Tusind tak for din utrolig dejlige anmeldelse :) og 10 år - det er jo helt fantastisk! Det betyder virkelig meget for os, at du har valgt til at komme hos os gennem så mange år og har haft tillid til vores behandlinger.

Vi er så glad for at høre, at du altid går herfra med en bedre følelse, og at du oplever, at massagen bliver tilpasset det, din krop har brug for.

Tusind tak for din loyalitet, dine søde ord og din anbefaling! Vi glæder os til at se dig igen!

Laura er fantastisk massør

Laura er fantastisk massør. Jeg har prøvet mange og Laura er absolut i top. Professionel, sød og meget behagelig person. Jeg har været hos Laura regelmæssigt i mange år. Det er ren velværd og kan varmt anbefales⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

17. mars 2024

Kære Snæbjørg

Tusind, tusind tak for dine fantastiske ord og alle de flote stjerner :) Det betyder utrolig meget for os at have haft din tillid gennem så mange år.

Det er en kæmpe glæde at høre, at du oplever behandlingerne som både professionelle og ren velvære. Vi sætter virkelig stor pris på, at du kommer regelmæssigt, og det er altid en fornøjelse at have dig på briksen.

Tak for din loyalitet og dine varmeste anbefalinger! Vi glæder os til mange flere gode behandlinger sammen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det sødeste personale og en fantastisk…

Det sødeste personale og en fantastisk behandling. Behandlingen blev skræddersyet ud fra mine problematikker, og jeg gik derfra med en ryg i stor bedring. Mine bedste anbefalinger herfra

2. april 2024

Kære Camilla

Tusind tak for din virkelig dejlige anmeldelse og dine varmeste anbefalinger :) Det glæder os meget at høre, at du følte dig godt taget imod, og at behandlingen kunne tilpasses dine behov.

Hvor er det skønt at høre, at du gik herfra med en ryg i stor bedring - der præcis det, vi håber, vores behndlinger kan bidrage til.

Du skal være hjerteligt velkommen igen!

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Købte et gavekort til par massage…

Købte et gavekort til par massage (60m), fik reelt 45 minutter.
Blev modtaget af et venligt personale.
Så langt så godt.
Det med par massage må man så lige tage med et gram salt. Massage forgår i separate rum. Så der røg lidt af romantikken ved gave.
De første 10 minutter ligger jeg og venter på at det bliver min tur, og kan forstå på min kærste at hun gør det samme.
Bestilte wellness massage. Ved ikke hvad andre synes wellsnes massage er, men jeg fik en hård tur de første 20 minutter, som mest minder om hård thai massage.
De sidste 20-25 minutter fik jeg noget der mindede om mere blid massage.
Man lå og frøs under massagen, så alt i alt så kommer vi ikke tilbage der til.

10. januar 2024

Kære Ronny

Mange tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det er rigtig ærgerligt at høre, at jeres besøg ikke levede op til det, I havde forventet - især når det var købt som en gave og skulle være en hyggelig oplevelse for jer begge.

Vi beklager især, at I oplevede ventetid, separate behandlingsrum, kulde under behandlingen og en massage, der ikke stemte overens med det, I havde bestilt. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster.

Vi vil meget gerne invitere jer tilbage til en gratis behandling, så vi kan give jer den oplevelse, I oprindeligt havde håbet på. I er meget velkomne til at kontakte os direkte, så finder vi en tid, der passer jer.

Vi håber, I vil give os muligheden for at rette op på oplevelsen.

Body Mind Spirit ApS

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv