HonningKrukken Anmeldelser

3,2

Jeg har igennem mange år, købt varer fra HonningKrukken. Der er altid hurtig levering, og god kvalitet på tingene. Jeg har kun oplevet problemer en enkelt gang, men der blev tingene løst super profess... Vis mer

Hvor skal jeg overhovedet begynde? Personalet består udelukkende af unge knægte, der render rundt og laver absolut intet andet end at snakke med deres venner. 80% af slikbeholderne er tomme det meste... Vis mer

Den eneste grund til at I får to stjerner er jeres super lade medarbejder i Horsens. Hun sidder bare på sin telefon og kigger nærmest ikke engang op når man går op til kassen. Hun havde vist mere ly... Vis mer

Honningkrukken 🐝🍯🍬. Hver gang jeg træder ind, bliver jeg mødt af den sødeste duft og en hyggelig stemning, der gør besøget helt særligt ✨. Udvalget er enormt alt fra klassiske favoritter til spænde... Vis mer

1. Godteributikk

🎉 Velkommen til din nye yndlings slikbutik! 🍬🍫 Hos os finder du et kæmpe udvalg af lækkerier – lige fra syrligt slik, blød lakrids og klassiske vingummier til håndplukket chokolade og spændende specialiteter fra hele verden. Uanset om du er til noget surt, sødt, stærkt eller sjovt, har vi noget for enhver smag – samlet ét sted! 📍 Besøg en af vores 4 butikker: • Esbjerg Storcenter – Gl. Vardevej 230 • Horsens Bytorv – Søndergade 14, 8700 Horsens • Kolding Storcenter – Skovvangen 42, 6000 Kolding • Esbjerg Centrum – Kongensgade 77, 6700 Esbjerg 🛍️ Kig forbi og lad dig friste – vi glæder os til at se dig!

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 60 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

9 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Bestilte bland selv slik ved honning…

Bestilte bland selv slik ved honning krukken men det slik jeg fik var bare en masse af de samme 5 varianter trods jeg havde blandet nok 20 forskellige.
Slikket var så hårdt og gammelt og smagte ikke som som det burde..svaret på min henvendelse var at det nok var pga. Vejret at slikket var hårdt (trods der mindst er 10 grader 😩) og så skrev han at jeg jo bare havde fået mere af noget af det andet slik jeg havde bestilt fordi de var undgået for åbenbart over halvdelen af det slik vi ha de bestilt..nu var vi 4 forskellige i familien der havde bestilt slik så vi kunne så hver sidde med den samme 1 el 2 varianter..ikke så fedt 😔 svarede ham igen med at det jo ikke var i orden og til sidst blev der givet 50% i refusion.. så det var da i det mindste fint men havde foretrukket man havde skrevet en mail forinden hvor det stod at 70 % af det slik vi har bestilt har vi ikke hjemme og at man tjekker slikket og smider for gammelt slik ud(eller sælger der billigt)

25. februar 2025

Dårlig oplevelse

Aldrig har jeg været så skuffet som jeg var da jeg sidste købte slik i honning krukken i Esbjerg storcenter… det var så hårdt at vi endte med at smide det hele ud. Det er virkelig dårlig stil når det rent faktisk er det man sælger…
Ud over det så blev man ikke budt velkommen, og ekspedienten sad bare på en stol bag kassen og rejste sig kun da man kom hen for at betale

9. februar 2025

Svar fra HonningKrukken

Hej tak for din kommentar vi har taget det til os og er blevet bedre end før håber i ville give os el chance til. Derudover har vi fredagstilbud 10,95 med mange glade kunder :)

Havde set frem til at prøve…

Havde set frem til at prøve Honningkrukken i Esbjerg Storcenter men blev ret skuffet. Det meste slik var hårdt og virkede gammelt. Synes heller ikke udvalget er særligt imponerende i forhold til det man kan få andre steder i byen. Mange tomme bokse og dårlig kvalitet.
Så man føler sig lidt snydt når man har købt slik for over 100 kr…

9. februar 2025

Hårdt slik

Prøvede butikken i Esbjerg storcenter. Første og sidste gang, slikket var totalt hårdt og uspiseligt. Kæmpe skuffelse

Bestilte fra hjemmesiden

Bestilte fra hjemmesiden, med super god og hurtigt levering. Slikket var stadig frisk og lækkert, da det kom

Svar fra HonningKrukken

Tusind tak for de 5 stjerner vi prøver at gøre vores bedste :)

Hvis man vil undgå en tur til tandlægen…

Hvis man vil undgå en tur til tandlægen så skal man lade vær med at købe slik i honningkrukken.
Det hårdeste slik til dato nogensinde, det er så hårdt man kan knække det, og man skulle tro det havde været i en fryser!

Svar fra HonningKrukken

Hej tak for din kommentar vi har taget det til os og er blevet bedre end før håber i ville give os en chance til. Derudover har vi fredagstilbud 10,95 med mange glade kunder :)

Jeg var nede og købe slik søndag aften…

Jeg var nede og købe slik søndag aften og det var det bedste slik jeg har smagt i lang tid. Og kan 100 % anbefale Dubai chokolade den er så god. God ung Arbjede med langt hår og flotte krøller.

26. januar 2025

Svar fra HonningKrukken

Tusind tak for de 5 stjerner :)

Dårligt slik i Esbjerg.!

Vi var i dag inde i Honning Krukken i Esbjerg gågade og det var helt sikkert sidste gang.!
Det er virkelig en dårlig oplevelse.! Næsten ALT slikket var hårdt.!! Og der var slet ikke pengene værd.!
Sagde der til den meget unge ekspedient, som virkede meget ligeglad.

Ikke noget jeg vil anbefale andre.! Og 180kr ud af vinduet.!!

25. januar 2025

lækkert slik

bestilte torsdag kom dagen efter. fredags hyggen blev redet. (mangler flere varianter af surt slik)

10. januar 2025

Tusind tak for de 5 stjerner

Skrækkeligt slik i Esbjerg.

Skrækkeligt slik i Esbjerg.

Føj noget ulækkert slik. Det var enormt hårdt. Noget af det splintrede når man tyggede på det, og var helt bange for at knække tænderne på det. Min datter måtte kæmpe med selv skumdelfinerne. Købte selv lakrids og surt slik bl.a. sådan nogle “nudler”. De var tørre som kviste.

Vi var forbi fordi vi havde fået 3 x 100g i vores julekalendre, men vi var alle over de 100g, men føj hvor det bare lugter af at man skal have tømt gammelt slik ud. Der kommer vi aldrig igen.

27. desember 2024

Svar fra HonningKrukken

Gammelt slik som er lige til skraldespanden

Har købt for over 100 kr slik i Honning Krukken i Esbjerg storcenter og det mest var hårdt og gammelt og lige til skraldespanden.
Virkelig skuffende og træls at komme hjem med gammelt slik, som bare kan smides ud.

28. desember 2024

Dårligste oplevelse EVER I KOLDING

Dårligste oplevelse EVER I KOLDING! Gammel udlændinge der bare sad på sin flade, og købte for 300 kr tørt hårdt slik. Intet var godt derfra. Lige til at smide ud.

Svar fra HonningKrukken

Hej Kasper vi er flyttede op til Kolding storcenter. Med et meget fint udvalg langt bedre end før. Håber du ville give os en chance til derudover har vi fredagstilbud 10,95kr med mange glade kunder :)

Jeg har for nylig besøgt slikbutikken…

Jeg har for nylig besøgt slikbutikken Honingkrukken i Horsens, og jeg er virkelig tilfreds med både udvalg og service! Butikken har et fantastisk sortiment af både klassisk og unikt slik, og det er tydeligt, at kvaliteten er i top. Alt fra chokolade, lakrids til lækre karamel – der er noget for enhver smag.

Det kan anbefales, men desværre havde de ikke min ynglings chokolade. Men det gør ikke spor🍭🍫🍯

Svar fra HonningKrukken

Tusind tak for din fine besked vi prøver at gøre vores bedste

søde medarbejder

Jeg besøgte Honningkrukken i horsens for nylig og jeg må sige det var en fantastisk oplevelse en pige som stod i kassen var virkelig sød og imødekommende med en positiv Energi der virkelig gjorde mit besøg endnu bedre. Her ville jeg komme helt klart igen. (Slikket smagte virkelig godt)

Svar fra HonningKrukken

Tusind tak for de søde ord vi prøver at gøre vores bedste :)

Kundeservicen var vildt dårlig

Kundeservicen var vildt dårlig! Blev mødt af en ekspedient der virkede doven og ikke rejste sig fra stolen da jeg ville betale. Og hun grinede af mig da jeg sagde jeg gerne ville bede om en bon… øv hun virkede flabet

13. desember 2024

Svar fra HonningKrukken

Hej shania ked af din dårlig oplevelse det har vi rettet op på :) og vi har fredagstilbud 10,95 hver fredag.