Er is niks aangekomen
Er is niks aangekomen, al bijna 3 weken onderweg, 70 euro verspeelt, klantenservice regelt ook niks!
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Tas besteld !De tas had andere kleur dan besteld en zat ook totaalanders dan op de afbeelding op website!retour aangevraagd,aanbod gekregen voor 50%terugbetaling. Ik heb het geaccepteerd, we zijn weken verder nog steeds niks ontvangen!
Ik had een essentials shirt en korte broek gekocht op het shirt stond in plaats van essentials element o en op de broek stond niks. Koop niks van deze site!!! Slechte kwaliteit echt nep!
Gewoon iemand die koopt bij temu en jou duur, als bedrijf zg,levert. Ik bestelde een tuinslang van 32 meter voor €34 en kreeg een zielige slang van 16 meter in een zakje toegestuurd. Ze beloofden geld terug te storten, nooit meer iets van gehoord. Bestel hier niet!!!
6 buitenlampen op de site besteld. Niet alleen worden de verkeerde maten geleverd, ook zijn het verschillende type lampen, 2 warm licht en 2 koud licht. Duidelijk dus hun fout.
Al weken bezig om instructies te krijgen hoe retour te sturen en mijn geld terug te krijgen, maar ze blijven mij aan het lijntje houden dat ze dit spoedig zullen sturen en mijn frustratie begrijpen. Meerdere keren gemaild en nog geen reactie. De enige reactie die ik continu krijg is dat ze mij 50% korting bieden en dan mag ik buitenlampen houden waar ik niets aan heb. €216.- weggegooid! Schandalig.