HomeServe Belgium Anmeldelser 626

4,3

Les intervenants se sont présentés en heure, souriants et polis. Ils ont également donné les points d’attention à surveiller. Travail propre et rapide.

Het nazicht door de vakman is prachtig verlopen . Samen hebben we een heel gezellige tijd gehad en ik kreeg alle info die nodig was . Zo vermeldde deze man ook dat de brander bijna versleten was en w... Vis mer

Je souhaite remercier le technicien qui est venu pour l'entretien de ma chaudière. Merci beaucoup pour sa ponctualité, sa sympathie et son professionnalisme. Dans 2 ans, j'espère franchement... Vis mer

1. Forsikringsbyrå
  2. Butikk for klimaanlegg
  3. Ovnsbutikk
  4. Leverandør av solenergiutstyr

Aware that homeowners and tenants around the world face similar needs in the event of a breakdown within their home, HomeServe has been deploying its international expertise for 25 years in 8 countries, in Europe, the United States and Canada, serving more than 8 million customers. HomeServe set up in Belgium in 2021 to simplify work and repairs within the home, by providing a fast, high-quality service with no surprises, to guarantee peace of mind and serenity for Belgian households. HomeServe's network of approved professionals is made up of local companies throughout Belgium. Specialists in plumbing, electricity and heating, they intervene 7 days a week to maintain installations and carry out repairs. For more information, visit: homeserve.be

4,3

Enestående

Har svart på 81 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

de technieker kwam langs en zei dat hij…

de technieker kwam langs en zei dat hij geen onderhoud kon doen , en vervolgens dient hij een attest in dat het onderhoud gedaan is alsook de co2 test was kennelijk goed .
hij is 10 min bij ons geweest , ne zeer straffe technieker toch.
zulke techniekers halen een bedrijf naar beneden en is niet goed voor een firma.

17. april 2026

Stipt op afspraak

Stipt op afspraak. Duidelijke communicatie over het onderhoud ter plaatse.

13. april 2026

Dag Erik,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling :)

Technieker spreekt geen Nederlands

Technieker spreekt geen Nederlands.
Zei dat er een lek in de ketel was maar vond niet waar. Nu 2 weken later werkt de ketel niet meer.

13. april 2026

Dag Koen,
We hebben uw feedback zeer aandachtig gelezen, om uw situatie beter te begrijpen (en u te helpen bij de volgende stappen), kunt u alstublieft uw volledige contactgegevens doorsturen naar customerinfo@homeserve.be (naam, voornaam, adres, klant-/contractnummer)?

Top!

Altijd op tijd, vriendelijk en betrouwbar. Al jaren een tevreden klant.

10. april 2026

Dag George,
Het is een genoegen om uw tevredenheid over onze diensten te lezen. We zijn verheugd dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen :)

Super

27. mars 2026

Bonjour Laetitia,
Merci pour votre appréciation à l’égard de nos services :)
L'équipe HomeServe

De technieker was zeer professioneel

De technieker was zeer professioneel. Alles werd piekfijn uitgelegd, geplaatst waar nodig en verzorgd achtergelaten. Prima!

10. april 2026

Dag Marc,
Het HomeServe -Team

De technieker was volgens mij heel…

De technieker was volgens mij heel bekwaam en beantwoorde vlot mijn vragen i.v m de toestand van de verwarmingsketel

7. april 2026

Dag Claude,

Service.

Degelijke service. Vriendelijk en behulpzaam.

Dag Margaretha,
Hartelijk dank voor de 5 sterren :)

Zeer goede service

Zeer goede service. mooi afgewerkt en proper achtergelaten .na plaatsing goede uitleg gekregen over de werking en zeer vriendelijk in omgang.

Dag Ingrid,
Hartelijk dank voor uw waardering voor onze diensten :)

Gemakkelijk maandelijkse bedragen

Gemakkelijk maandelijkse bedragen, vriendelijk en correct.
Ietsjes duurder maar je vergeet nooit een beurt.
Vlotte communicatie via mail.

9. april 2026

Dag Francine,
Het HomeServe -Team

Vlotte en professionele service bij ketelonderhoud

Ik heb HomeServe ingeschakeld voor het onderhoud van mijn ketel en ben tevreden over de service. De technieker kwam op tijd, werkte professioneel en gaf duidelijke uitleg over de staat van de installatie. Alles verliep vlot en correct. Een goede ervaring voor wie een betrouwbaar onderhoud zoekt.

Dag Sarah,