Home Center Wolvega Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ik ontving een verkeerd product. Na prettig, persoonlijk emailcontact kreeg ik alsnog het juiste product. Een schitterende dekbedovertrek van Van Gogh×Beddinghouse. Ik ben er heel blij mee!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prima bedrijf. Ik had een bank gekocht die binnen de eerste paar dagen begon door te zakken. Het betrof een nieuw type bank waar men nog weinig ervaring mee had. Toen ik hiermee terugging, werd er abs... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Fauteuils en eetkamer stoelen gekocht bij Home Center. Door vriendelijke medewerkers fantastisch geholpen. Deze verkoopsters hebben goed geluisterd naar onze wensen. Ze gingen zelfs met ons mee naar... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Interiørbutikk

Skrevet av virksomheten

Met meer dan 200 bekende merken onder één dak zijn wij de grootste woonboulevard van Nederland! Grote kans dat jij slaagt!

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 71 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

24 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Helemaal top

Helemaal top. Uitstekend geholpen met advies en aankoop. Bank en ksst onlangs ontvangen, heel tevreden. Personeel in de winkel als bezorgers vriendelijk en behulpzaam.

11. mars 2023

Adatto meubel

1 februari een meubel besteld. Via een code kan je de bestelling "volgen". Nu 23 mei staat de status nog steeds op "in bestelling". Hadden bij aankoop al twijfels over de verkoopster of ze alles wel in gang had gezet, dus zelf maar na 3 weken de meubelfabriek gebeld. Order was daar idd binnengekomen en lag met leveringsdatum zelfs binnen de afgesproken 12 weken. Dus half april zou er dan toch geleverd kunnen worden. Echter nu 23 mei nog geen meubel. Home Centre communiceert niet, moet er steeds zelf achter aan bellen of mailen. Resultaat is we weten nog steeds niet wanneer er geleverd wordt. Zit nu 15 min in de wacht om ze telefonisch te bereiken. Nu alweer spijt dat we er toch weer ingetuind zijn om een aanbetaling te doen van 500 euro op een meubel van 3500 euro. Ja idd 3500 euro.

1. mai 2023

Mooi center

Mooi center, goede P-gelegenheden en keus genoeg in aanbieders. Gastvrouw zeer vriendelijk en behulpzaam. Zelf geslaagd bij Pronto. Mooie meubelen, aantrekkelijke prijzen en meedenkende verkoopster.

30. september 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een waar familie bedrijf …

Vanmiddag een bank gekocht en we werden bijzonder plezierig geholpen door Hennie. Wat mij echt ontzettend verraste waren haar hele nuttige interieur adviezen. Hoe het verloop zal zijn is nog afwachten maar tot nu toe zijn de ervaringen goed.

3. februar 2023

Svar fra Home Center Wolvega

Goedemiddag Monique, hartelijk dank voor uw review. Wat een mooie woorden geeft u onze Hennie! we geven het bericht aan haar door :) Graag tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Home Center

Vriendelijke verkoper

Ruime keuze, veel mogelijkheden. We zijn heel goed geholpen door Tim. Hij is erg vriendelijk, prettig in de omgang en niet opdringerig. Hij heeft ons goed geadviseerd bij de aanschaf van een hoekbank, 2 stoelen en salontafels.

29. desember 2022

Ruime keuze!

Door het ruime assortiment en brede prijsklasse is de kans tot slagen zeer groot. Wij zijn erg tevreden met onze aankoop en de service

29. desember 2022

Blij met goed advies!

Prima hulp bij het maken van een keuze en aflevering op de afgesproken tijd! Dik tevreden!

21. november 2022

Svar fra Home Center Wolvega

Bedankt voor de review Jan, leuk om te lezen dat u zo tevreden bent!
Wij wensen u heel veel plezier met de nieuwe meubels.

Homecenter Wolvega

Vriendelijke verkoper

We hebben onze eetkamerstoelen nog niet binnen maar zijn erg tevreden over de manier waarop Ram ons geholpen heeft. Niet opdringerig en ons de ruimte gegeven om tot een beslissing te komen. Zijn persoonlijke benadering was ons zeer welkom!

4. november 2022

Svar fra Home Center Wolvega

Bedankt voor uw positieve review mevrouw Leeuwendal.
Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen in onze winkel.

Homecenter Wolvega

Tevreden na aankoop bij Profijtmeubel

Zeer vriendelijk ontvangst van de medewerkster (Mandy). Ze hielp ons zeer goed en gaf ons het juiste advies waardoor onze keuze gemaakt was. Zeer behulpzaam en niet erop uit het duurste van het duurste te verkopen.

31. oktober 2022

Svar fra Home Center Wolvega

Bedankt voor uw positieve review meneer Jansen.
Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen in onze winkel.

Team Profijt Meubel

Dramatisch service

Wat een dramatische bezorgservice! Na een vriendelijke uitleg tijdens de verkoop verloopt de uitlevering dramatisch. Tijdens de verkoop is toegezegd dat de aankoop naar de eerste etage bezorgd wordt dit is netjes op de overeenkomst vermeld. Echter ze komen met onvoldoende mensen om deze klus te klaren nadat hier een klacht over is ingediend was het wachten tot dat de manager terug was vakantie om daarna te horen dat ze niks voor ons konden doen. Heel jammer. De zaak is nu doorgestuurd naar een juridisch bureau die dit verder gaat oplossen. Wij zullen hier nooit meer iets kopen.

6. oktober 2022

Teleurstellende service

Lang heb ik mij verheugd op de bank die wij bij Home Center hebben gekocht. Bij de aankoop hebben we aangegeven dat de bank op de eerste etage moest komen te staan. Er werd gezegd dat dit geen probleem zou zijn en dat de bank boven bezorgd zou worden. Helaas hebben de bezorgers hem niet boven kunnen afleveren en ik heb ik nu nog steeds geen bank. Al een week lang laat Home Center op zich wachten met een passende oplossing voor dit probleem en dit valt me erg van Home Center tegen. Ik zou mensen afraden hier hun meubels te kopen, want de service is ver beneden niveau.

5. oktober 2022

Fijn en goed advies …

We hebben een bankstel gekocht bij Trees. Ze heeft ons super goed geholpen. Goed advies neemt de tijd voor je. Legt alles goed uit en denk geweldig goed met je mee, neemt de tijd voor je. Een heel lief en vriendelijke verkoopster/ vrouw. We zijn heel blij met haar.
Dus als je iets voor je interieur wil kopen raden we echt Trees aan.

27. juli 2022

Top medewerkster bij Slaapcenter

Hanna Dijkstra van Slaapcenter heeft ruim 2 uur lang met matrassen lopen slepen om uiteindelijk samen met ons tot het voor ons perfecte matras te komen.
Haar duidelijke uitleg, luisterend oor en meedenken zonder te pushen was voor ons zeer verhelderend.
Heerlijk om te mogen testen zonder het gevoel te hebben dat iemand je iets probeert aan te smeren.
Een bed is een hele belangrijke en ook prijzige aankoop en als iemand dat snapt is Hanna dat!

14. september 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super koopavond dankzij Brigitte.

Super goed geholpen door Brigitte. Hele goede styliste die precies aanvoelde wat mijn dochter mooi vond. Heel attent en ontzettend aardig bovendien!
Mooie velvet bank met hele hippe kussens en tafeltjes gekocht nadat Brigitte heel erg heeft geholpen en top advies gaf!!
Dank je wel!

Ze is er ontzettend blij mee!

8. juli 2022

2 dure fauteuils - geen service

We hebben 2 dure fauteuils gekocht. 1 werd zelden gebruikt. De andere is af en toe gebruikt, maar na een jaar ziet het leer er heel slecht uit.
Hierover gecommuniceerd en foto's gestuurd. Een 'leerspecialist' van de zaak kwam tot de conclusie (oordeel vanaf foto's) dat het leer niet goed door ons was behandeld met geleverde verzorgingproducten. Einde verhaal en verder geen actie om tot een oplossing te komen.
Helaas geen service als er een probleem is. Homecenter is hiermee een klant kwijtgeraakt en hiermee waarschuw ik ook andere klanten. Mooie zaak en meubels, maar helaas een slechte service in deze.

2. juli 2022
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Wij zijn prima geholpen door Sharon van…

Wij zijn prima geholpen door Sharon van Pronto Wonen Wolvega. Ze nam alle tijd en luisterde goed naar onze wensen. Ook wat betreft stof- en kleurenkeuze liet zij ons alle mogelijkheden zien.

27. juni 2022

Beste Duitman,

Bedankt voor uw leuke review. Wij geven deze leuke review door aan Sharon!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle levering. Prima product met zeer duidelijke montage instructies.

26. juni 2022

Beste Wiegersma,

Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Veel plezier met uw aankoop!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Geweldige service door Tessa van…

Geweldige service door Tessa van Profijtmeubel van Home Center. Zeer service en klantgericht!

3. juni 2022

Beste Mennens,

Bedankt voor uw review. Wij geven deze leuke review door aan Tessa!

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv