Banner for Saxo Group - Saxo Nordics

Bytt filial

Philip Heymans Alle 15, 2900 Hellerup, DK

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Simon Lukas ydede en fantastisk service. Han er yderst professionel og behagelig at tale med. Kan varmt anbefales.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

God platform med en virkelig god indikator-pakke. Så hvis du er til teknisk analyse, er Saxo er noget af det bedste du kan få imo. SaxoTraderpro synes jeg dog “lager” en del, selv på en hurtig pc.

Informasjon om virksomheten

1. Investeringstjeneste
  2. Investeringsbank

Skrevet av virksomheten

Saxo Bank: Stedet hvor dine penge helst vil være. Invester hos Saxo Bank og få adgang til en prisvindende platform, et bredt udvalg af produkter og nogle af markedets laveste priser.

What do we offer?

Skrevet av virksomheten

Award-winning trading platforms
To connect traders and investors to global markets, Saxo provides a suite of powerful online trading platforms: SaxoTrader, our award-winning platform for web, mobile and desktop, with access to our full range of trading products and advanced tools. SaxoInvestor, our all-in-one investment app, offering easy access to stocks, ETFs, bonds and more To try the platforms and practice trading, you can sign up for a free 20-day demo account.
Find every product you want to trade
Saxo offers an unparalleled product range of 71,000+ financial instruments, including stocks from over 25 countries, ETFs, online bonds and mutual funds, along with leveraged products such as CFDs, futures, FX, and options on stocks, indices and futures. With Saxo, you always get ultra-competitive spreads and commissions across all asset classes.
Get inspired to trade and invest
Trading is all about making informed, rational decisions. To keep our clients up to date, we provide a wide range of free inspirational content, including daily market commentary from our in-house experts, news, popular stocks, webinars and podcasts. Whatever your level of trading and investing experience, Saxo supports you with the knowledge you need.
Our Story
Since 1992, we have been on a mission to make the global financial markets more accessible to more people. Today, Saxo is a fully regulated and licensed bank under the supervision of the Danish FSA, holding broker and banking licenses in multiple jurisdictions. We are designated as a Systemically Important Financial Institution (SIFI) by the Danish FSA, and have an investment-grade rating from S&P. With offices around the globe, Saxo has local support teams on call 24/5 for technical and account support. We also provide helpful resources online in our self-service portal. If you’re interested in joining our 1.5 million+ clients worldwide, visit our website to open a Saxo account today.

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

2k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

(2 096)

1 354 anmeldelser i de siste 12 månedene

perfekt

perfekt. Jeg fikk hurtig og grundig hjelp.

4. august 2022

Kære Mansour

Dette er vi utrolig glade for at høre! Hvis du skulle have flere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på nummeret 39 77 65 59.

Med Venlig Hilsen,
Sammy, Client Service

jeg er orblind

18. april 2022

Hej Jørgen.

Mange tak for de 4 stjerner.

Jeg håber du har nydt påsken og får en god uge.

Med venlig hilsen,
Anders, Kundeservice

Cher Monsieur,

Nous vous remercions pour votre message.

Notre service client reste à votre disposition pour toute information ou demande relative à la gestion de votre compte.

Cordialement
Jean
Saxo Banque.

Ganske grusom kundeservice

18. februar 2022

Hej Nikolaj

Jeg er meget ked af at du ikke synes om vores kundeservice.

Hvis der er noget jeg kan hjælpe dig med, så er du meget velkommen til at ringe på +45 39776559, du spørge blot efter mig, Anders.

Med venlig hilsen,
Anders | Client Services

Alt som det skal være

Hej Teresa.

Mange tak for den pæne anmeldelse og de 5 stjerner.

VI er glad for at alt er som det skal være, og vi ønsker dig en rigtig god dag.

Anders, Kundeservice

elendig kundeservice

de har kundetelefon er du nummer 1 i køen sitter du i 20 minutter før de vil sette deg over til en engelsktalende kundebehandler, Har aldri kommet igjennom. På saxo trader kan du sende spørsmål på plattformene , De ber deg sende pdf dokumenter, er de over 10 mb får du ikke sendt ,skannede dokumenter ligger på ca 15 mb, Det du spør om får du ikke svar på kun svada svar tilbake ,For et ræva firma

Hej Arne.

Jeg er rigtig ked af du har haft problemer med at komme igennem til os.

Der er en begrænsning på størrelsen af filer vi kan modtage igennem platformen. De fleste programmer giver mulighed for at reducerer størrelsen på filen.

Hvis du stadigvæk har problemer, så håber jeg du vil ringe igen.
Du kan spørge efter mig, Anders. Så skal vi nok få uploadede filen.

Vi håber at høre tilbage fra dig.

Anders | Client Services

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Saxo kan bestemt anbefales.

Saxo kan bestemt anbefales.
Fornuftige omkostninger, og fin kundeservice.

Hej Flemming.

Mange tak for de pæne ord, det sætter vi stor pris på.

Jeg er glad for at du kan lide vores priser, og som en der arbejder i kundeservice, så er jeg altid ekstra glad når denne afdeling bliver rost.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

De bedste hilsner,
Anders og resten af kundeservice

Vurdert til 4 av 5 stjerner

God platform med en virkelig god…

SaxoTraderpro synes jeg dog “lager” en del, selv på en hurtig pc.

5. november 2021

Hej Mikkel

Jeg er glad for at høre at du er glad for platformen, og at du bruger den til teknisk analyse.
Vi bryster os lidt af vi både tilbyder Investor, til kunder der blot vil købe lidt aktier, men samtidig giver de mere øvet og tekniske kunder muligheder at arbejde med teknik og analyser i platformen.

Hvis du har nogle issues med lag, så vil jeg bede dig enten skrive til os eller ringe på 39776556 så skal vi nok kigge på det.

Jeg ønsker dig en super fredag og en god weekend.

Anders

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Det er okay

Det er okay med Saxo

15. oktober 2021

Hej Søren

Jeg er glad for at du synes det er ok hos os, jeg vil dog håbe at vi med tiden får det hævet til et fint eller endda godt.

Jeg ønsker dig en rigtig god weekend når du kommer så langt.

Anders

Vis anmeldelser på alle språk. (2 096 anmeldelser)

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv