Banner for Saxo Group - Saxo Nordics

2 080

Beliggenhet

Bytt filial

Philip Heymans Alle 15, 2900 Hellerup, DK

de har kundetelefon er du nummer 1 i køen sitter du i 20 minutter før de vil sette deg over til en engelsktalende kundebehandler, Har aldri kommet igjennom. På saxo trader kan du sende spørsmål på pla... Vis mer

Simon Lukas ydede en fantastisk service. Han er yderst professionel og behagelig at tale med. Kan varmt anbefales.

God platform med en virkelig god indikator-pakke. Så hvis du er til teknisk analyse, er Saxo er noget af det bedste du kan få imo. SaxoTraderpro synes jeg dog “lager” en del, selv på en hurtig pc.

1. Investeringstjeneste
  2. Investeringsbank

Saxo Bank: Stedet hvor dine penge helst vil være. Invester hos Saxo Bank og få adgang til en prisvindende platform, et bredt udvalg af produkter og nogle af markedets laveste priser.

What do we offer?

Award-winning trading platforms
To connect traders and investors to global markets, Saxo provides a suite of powerful online trading platforms: SaxoTrader, our award-winning platform for web, mobile and desktop, with access to our full range of trading products and advanced tools. SaxoInvestor, our all-in-one investment app, offering easy access to stocks, ETFs, bonds and more To try the platforms and practice trading, you can sign up for a free 20-day demo account.
Find every product you want to trade
Saxo offers an unparalleled product range of 71,000+ financial instruments, including stocks from over 25 countries, ETFs, online bonds and mutual funds, along with leveraged products such as CFDs, futures, FX, and options on stocks, indices and futures. With Saxo, you always get ultra-competitive spreads and commissions across all asset classes.
Get inspired to trade and invest
Trading is all about making informed, rational decisions. To keep our clients up to date, we provide a wide range of free inspirational content, including daily market commentary from our in-house experts, news, popular stocks, webinars and podcasts. Whatever your level of trading and investing experience, Saxo supports you with the knowledge you need.
Our Story
Since 1992, we have been on a mission to make the global financial markets more accessible to more people. Today, Saxo is a fully regulated and licensed bank under the supervision of the Danish FSA, holding broker and banking licenses in multiple jurisdictions. We are designated as a Systemically Important Financial Institution (SIFI) by the Danish FSA, and have an investment-grade rating from S&P. With offices around the globe, Saxo has local support teams on call 24/5 for technical and account support. We also provide helpful resources online in our self-service portal. If you’re interested in joining our 1.5 million+ clients worldwide, visit our website to open a Saxo account today.

Enestående

2k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

(2 080)

1 386 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Simon Lukas ydede en fantastisk…

8. mai 2026

Kære Anders Granau,

Vi sætter stor pris på din feedback.

Saxo Client Services

Billig å handle hos SaxoTraderGO

Grei nettside og veldig go opplysning om aksjer du har kjøpt.Får prisene du gav og stigning opp eller ned i prosent.Hvert enkelt kjøp og antall i egen kolonne.

20. november 2024

Kære Ole,

Tusind tak fordi du deler din positive oplevelse om vores platform. Det værdsætter vi meget højt.

Skulle du tilfældigvis have spørgsmål til platformen, så er du altid velkommen til at ringe til os på +45 39776559.

Else, Saxo Bank

Da jeg er født i 1947 så er alting ikke…

Da jeg er født i 1947 så er alting ikke det nemmeste at forstå så derfor vil jeg gerne tale med en person om mine spørgsmål - Theis var som de øvrige altid venlig og hjelpsom. mvh Keld

4. oktober 2024

Kære Keld,

Tak for din feedback.

Vi forstår, at det ikke altid er nemt at navigere i alle detaljer, og vi sætter stor pris på, at du deler dine oplevelser med os. Det glæder os at høre, at Theis har været hjælpsom. Vi er også meget glade for at arbejde med ham.

Vi vil gerne sikre, at du får den hjælp, du har brug for. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan arrangere en samtale med en af vores medarbejdere, der kan besvare dine spørgsmål.

Eliza, Saxo Bank

Kære Bent,

Tusind tak for dine pæne ord om Saxo. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med os.

Vi ser frem til mange års godt samarbejde.

Endnu engang tak, og rigtig god weekend.

Karla, Client Service

Super godt

Super godt, app fungerer som den skal.

6. mai 2024

Kære Mathias,

Mange tak for din pæne anmeldelse.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at anmelde Saxo.

Jeg er glad for at høre, at appen fungerer, som den skal.

Karla, Kundeservice

God investeringsplatform

God investeringsplatform, gode services samt naturligvis lavt omkostningsniveau.

7. mai 2024

Kære Rasmus,
Tusind tak fordi du deler din positive oplevelse om vores platform og service.
Vi sætter stor pris på din anmeldelse, og vi ønsker dig held og lykke med investeringen.
Anna, Saxo

Jeg synes Saxo bank er alt man kan forvente

Virkelig bra bank å bruke når man handler finansielle papirer.
Saxo har særdeles god plattform med priser i sanntid.

3. mai 2024

Kære Helge,

Mange tak for din pæne anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores platform og prisstruktur.

Vi takker ydmygt og ønsker dig en god dag.

Karla, Kundeservice

Kære Jens,
Tusind tak for din feedback.
Anna, Kundeservice

Det virker fint

1. mars 2024

Kære Søren.

Tak for den fine anmeldelse og de 4 stjerner.

Jeg er glad for at alt virker fint. Vi sætter pris på at du har taget dig tid til at anmelde Saxo.

Jeg ønsker dig en rigtig god mandag og god start på foråret.

En nærmest perfekt handelsplatform

En nærmest perfekt handelsplatform. Informerer virkelig godt. Fornuftige priser.

31. januar 2024

Kære Kim.

Mange tak for den rigtig pæne anmeldelse og 5 stjerner.

Vi er glade for at du kan lide vores handelsplatform, jeg giver denne ros videre til vores platforms afdeling.
Vi er også glade for at du kan lide de informationer vi tilbyder, tillad mig derfor at gøre reklame for vores webinarer og arrangementer. De er gratis at deltage i og gense.
Du finder dem via vores hjemmeside : http://spr.ly/62041pmvNd

Anders, Kundeservice

Det er Super godt

6. desember 2023

Kære Ahmad,
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi sætter stor pris på din anmeldelse og positive oplevelse med vores platform.
Anne, Kundeservice

Hej Schmerltz.

Mange tak for din pæne anmeldelse.

Jeg er rigtig glad for at du kan lide vores platform, denne ros giver jeg videre til vores platform afdeling

Jeg ønsker dig en rigtig god torsdag.

Anders, Kundeservice

Veldig hyggelig og imøtekommende

Veldig hyggelig og imøtekommende, og hjalp til med å undersøke og avhjelpe min situasjon.

17. november 2023

Kære Per.

Mange tak for at du har taget dig tid til at anmelde Saxo, det sætter vi stor pris på.
Jeg er glad for at du har fået den nødvendige hjælp. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte Saxo igen.

Rigtig god dag.

Zena, Saxo

Reducere omkostninger på optionshandel

Reducere omkostninger på optionshandel. I er meget dyre.

4. oktober 2023

Kære Lars,

Vi sætter pris på din feedback vedrørende vores priser. Vi forstår, at priser kan være et problem, og vi bestræber os hele tiden på at tilbyde konkurrencedygtige priser, samtidig med at vi opretholder kvaliteten af vores produkter/services. Dit input hjælper os med at forbedre os, og vi håber, at du vil give os en chance mere i fremtiden.

Aleksandra, Saxo Bank

Han var positiv og imødekommende

20. april 2023

Kære Lis.

Tak for din pæne anmeldelse.

Jeg er glad for at du kunne lide vores positive tilgang til service.

Jeg håber du går en god fredag og weekend i møde.

Erik

Av vedkommende person, Oliver fekk jeg all den service og hjelp som var nødvendig.
Fulgte opp saken og undesøkte internt i systemet.
Har kun svært positive erfaringer med Oliver.
Takk for hjelpen.

30. mars 2023

Hej Erik.

Mange tak for den gode anmeldelse.

Jeg er glad for at du fik en god kundeoplevelse, og jeg giver selvfølgelig rosen videre til Oliver.

Good service

Great service

22. februar 2023

Svar fra Saxo Group - Saxo Nordics

Thank you for taking the time to leave this lovely review. It is fantastic to hear that you found your recent support experience with Saxo to be up to your expectation! We look forward to providing the same quality service and even better in the near future. Wish you a great day.

Sincerely,
Charlotte, Client Service

God kunde service

2. januar 2023

Hej Christoffer.

Mange tak for de 5 stjerner.

Jeg er glad for at du synes vi har god kundeservice, det varmer jo på en kold og mørk aften.

Vi takker for at du tog dig tid til at anmelde os, og ønsker dig en stærk start på 2023

Elena, Kundeservice

klarede alt med et smil

21. november 2022

Hej Christian.

Tak for de 5 stjerner, det varmer på en småkold dag.

Jeg er glad for at høre at mine kollegaer gav en god service, den ros giver jeg videre til hele afdelingen.

Anders, Kundeservices.

En platform der bare virker

Platformen er bare utrolig nem at benytte - helt fantastisk

30. august 2022

Kære Uffe

Det lyder jo helt fantastisk! Vi værdsætter din anmeldelse og ønsker dig en fremragende dag.

Med Venlig Hilsen,
Sammy, Client Service