Holyart.pl Anmeldelser 513

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Polecam tę firmę. Miła obsługa w BOK, szeroki asortyment produktów wysokiej jakości, atrakcyjne ceny i dostawa na czas. Perfekcyjnie zapakowany towar. Na pewno w przyszłości dokonam kolejnych zakupów... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Witam serdecznie. W ostatnim czasie odebrałem kilka zamówionych rzeczy. I cóż tak jak ostatnio wszystko w najlepszym porządku. Towar taki jaki oczekiwałem. Wszystko piękne, dopracowane, zgodnie z opis... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dokonuje zakupów od roku i jestem bardzo zadowolony ze znalazłem Was w internecie. Zaczęło się od zakupu figurki Matki Bożej Opiekunki do mojej kapliczki jako wotum za uratowanie mojego życia. A przy... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Butikk for religiøse artikler

Om Holyart.pl

Skrevet av virksomheten

Holyart to wiodąca włoska platforma e-commerce, ceniona na arenie międzynarodowej za sprzedaż online artykułów religijnych, sztuki sakralnej oraz produktów bożonarodzeniowych.

Założona w 2006 roku firma Holyart była pierwszym włoskim sklepem internetowym w pełni poświęconym sztuce sakralnej i artykułom religijnym. Obecnie z dumą obsługujemy ponad 1 000 000 klientów na całym świecie, oferując katalog liczący ponad 60 000 starannie wyselekcjonowanych produktów, przeznaczonych dla klientów indywidualnych, parafii oraz wspólnot religijnych.

W centrum działalności Holyart znajduje się silne zaangażowanie w włoskie rzemiosło. Współpracujemy bezpośrednio z małymi, wyspecjalizowanymi rzemieślnikami we Włoszech, promując ich tradycję, kreatywność oraz dbałość o detale na rynku międzynarodowym. Jednocześnie współpracujemy z zaufanymi dostawcami zagranicznymi, aby zapewnić szeroki i stale dostępny asortyment.

Oferujemy szybką, bezpieczną i w pełni monitorowaną wysyłkę na cały świat, bezpieczne metody płatności oraz dedykowaną, wielojęzyczną obsługę klienta, gotową wspierać klientów na każdym etapie zakupu. Każdy produkt prezentowany jest wraz z szczegółowymi zdjęciami i precyzyjnymi opisami, co gwarantuje przejrzyste i godne zaufania doświadczenie zakupowe.

Dlaczego warto zaufać Holyart?

• Katalog: ponad 60 000 produktów, w tym artykuły religijne, sztuka sakralna, wyposażenie liturgiczne oraz dekoracje bożonarodzeniowe
  • Klienci: ponad 1 000 000 klientów obsłużonych na całym świecie
  • Wysyłka: szybkie, bezpieczne i w pełni śledzone przesyłki międzynarodowe
  • Obsługa klienta: dedykowane i wielojęzyczne wsparcie
  • Jakość: produkty starannie wyselekcjonowane pod kątem autentyczności, jakości wykonania i dbałości o szczegóły

Holyart tworzy młody, wielokulturowy i zaangażowany zespół, którego celem jest zapewnienie najwyższej jakości, rzetelności i profesjonalnej obsługi. Wierzymy w wartość ludzi, szacunek dla pracy rzemieślniczej oraz realne wsparcie wspólnot religijnych na całym świecie.

Holyart to nie tylko sklep internetowy – to połączenie wiary, tradycji i innowacji, które czyni nas zaufanym punktem odniesienia dla wszystkich poszukujących autentycznych artykułów religijnych oraz solidnej obsługi.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 78 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Super

Super. Szybko i rzetelnie.

18. mars 2026

Svar fra Holyart.pl

Krótko i konkretnie – taka opinia bardzo cieszy.

Tante grazie

Il tempo della realizazione del acquisto e stato eccelente

24. mars 2026

Buongiorno,
grazie per la Sua recensione. Siamo felici che la gestione dell’ordine sia stata così rapida ed efficiente.

Tutto bene grazie

Buongiorno,
La ringraziamo per la Sua recensione. Siamo lieti che tutto sia andato bene.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Serdecznie polecam Zamówiony obrazek jest piękny i…

Zamówiony obrazek jest piękny i estetycznie wykonany i dobrze był zabezpieczony na czas przesyłki.

11. mars 2026

Dzień dobry,
serdecznie dziękujemy za opinię i polecenie. Bardzo nam miło, że obraz spełnił Pani oczekiwania, a przesyłka dotarła odpowiednio zabezpieczona.

Piękna figurka Matki Bożej

Piękna figurka Matki Bożej. Wykonana z niezwykłą precyzją. Zawieszka Serca Jezusa jest delikatna i dobrej jakości. Jestem bardzo zadowolona. Szybka dostawa

Dzień dobry,
dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że wybrane produkty zostały przez Panią tak dobrze ocenione, a realizacja zamówienia przebiegła sprawnie.

Wieczna lampka

Wieczna lampka, którą otrzymałam, była dokładnie taka sama jak prezentowana na stronie sklepu.

12. mars 2026

Szanowna Klientko,
dziękujemy za pozostawioną opinię. Bardzo nam miło, że produkt spełnił Pani oczekiwania.

Piękna figurka

Piękna figurka, absolutnie urzekająca. Polecam serdecznie. Szybka wysyłka. Bardzo dziękuję

19. mars 2026

Dzień dobry,
serdecznie dziękujemy za tak miłe słowa i polecenie. Cieszymy się, że zamówienie spełniło Pani oczekiwania i dotarło szybko.

polecam

Zamówienia zrealizowano szybko i zabezpieczone produkty

Dzień dobry,
dziękujemy za opinię i polecenie. Cieszymy się, że zamówienie zostało sprawnie zrealizowane, a produkty dotarły odpowiednio zabezpieczone.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wszystko szybko sprawnie i dobrze…

Wszystko szybko sprawnie i dobrze zapakowane 👍

Dzień dobry,
dziękujemy za opinię. Miło nam, że zamówienie zostało zrealizowane sprawnie, a przesyłka dotarła w odpowiednim stanie.

Perfect

Sprawnie i profesjonalnie

18. mars 2026

Dzień dobry,
dziękujemy za opinię. Bardzo nam miło, że nasz sklep został tak pozytywnie oceniony.

Perfetto camica per sancta liturgia

Perfetto camica per sancta liturgia

17. mars 2026

Buongiorno,
La ringraziamo per la Sua recensione. Siamo felici che il prodotto sia stato all’altezza delle Sue aspettative.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Doskonałe figurki do szopki.

świetne produkty - figurki do szopki i grobu Jezusa. Polecam.

10. mars 2026

Dzień dobry,
serdecznie dziękujemy za opinię i polecenie. Cieszymy się, że wybrane produkty się podobają.

Everything good

Everything good, package arrived and was packed safely so there was no any damage.

9. mars 2026

Dear Customer,
thank you for your review. We’re glad the package arrived safely and everything was well protected during delivery.

Kind regards,
Holyart Customer Service

Szybka dostawa !

Szybka dostawa, dobra jakość wykonania

16. mars 2026

Dzień dobry,
dziękujemy za pozostawioną opinię. Cieszy nas, że zamówienie dotarło szybko, a jakość produktów została pozytywnie oceniona.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Szybka dostawa i dobry produkt

Szybka dostawa, produkt zgodny z opisem. Polecam.

21. mars 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Dzień dobry,
dziękujemy za opinię i polecenie. Miło nam, że zamówienie dotarło szybko i produkty się podobają.

Przepiękny krzyż

Przepiękny krzyż, misterne wspaniałe wykonanie, każdy szczegół, detal!!!!
Bardzo miła obsługa w Polsce.
Jest wiele pięknych dewocjonali, ogromny wybór krzyży o różnej wielkości.

6. mars 2026

Dzień dobry,
serdecznie dziękujemy za tak piękną i pełną uznania opinię. Bardzo nas cieszy, że produkt oraz jego wykonanie zrobiły na Pani tak dobre wrażenie.
Miło nam również, że doceniła Pani kontakt z naszym zespołem oraz duży wybór produktów.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bardzo pozytywnie oceniam uprzejmą obsługę na stronie Holyart...

Bardzo pozytywnie oceniam uprzejmą obsługę na stronie Holyart, panie służące swoją bezcenną pomocą, z którymi kontakt przez cały proces zakupowy był bardzo ułatwiony, a zarazem przemiły, zaś problem, który pojawił się w drodze transportu (już poza sklepem), został rozwiązany niezwłocznie i perfekcyjnie. Z ogromną chęcią wrócę ponownie do tego sklepu... Dziękuję bardzo i serdecznie polecam zakupy w HOLYART.

11. mars 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Dzień dobry,
serdecznie dziękujemy za tak piękną i szczegółową opinię. Bardzo nam miło, że kontakt z naszym zespołem oraz przebieg całego procesu zakupowego zostały przez Panią tak wysoko ocenione.
Cieszymy się również, że udało się sprawnie rozwiązać sytuację związaną z transportem. Dziękujemy za zaufanie i rekomendację — będzie nam bardzo miło gościć Panią ponownie.

Przepiękna

Przepiękna, kunsztownie wykonana figura. Jestem bardzo zadowolona!

11. juli 2025

Dzień dobry,
serdecznie dziękujemy za tak miłą opinię. Bardzo nas cieszy, że wykonanie produktu oraz jego estetyka spełniły Pani oczekiwania.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Szybka dostawa

Szybka dostawa

1. september 2025

Dzień dobry,
dziękujemy za opinię. Miło nam, że zamówienie dotarło do Pana w krótkim czasie.

Biuro Obsługi Klienta Holyart

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv