Se hva andre synes
Witam serdecznie. W ostatnim czasie odebrałem kilka zamówionych rzeczy. I cóż tak jak ostatnio wszystko w najlepszym porządku. Towar taki jaki oczekiwałem. Wszystko piękne, dopracowane, zgodnie z opis... Vis mer
Selskapet har svart
Dokonuje zakupów od roku i jestem bardzo zadowolony ze znalazłem Was w internecie. Zaczęło się od zakupu figurki Matki Bożej Opiekunki do mojej kapliczki jako wotum za uratowanie mojego życia. A przy... Vis mer
Selskapet har svart
Bardzo dobry kontakt ze sklepem. W przypadku pytań, wątpliwości, czy reklamacji służą radą i pomocą, wybierając rozwiązania satysfakcjonujące obie strony. W sklepie można znaleźć wiele cieszących ok... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Om Holyart.pl
Skrevet av virksomheten
Holyart to wiodąca włoska platforma e-commerce, ceniona na arenie międzynarodowej za sprzedaż online artykułów religijnych, sztuki sakralnej oraz produktów bożonarodzeniowych.
Założona w 2006 roku firma Holyart była pierwszym włoskim sklepem internetowym w pełni poświęconym sztuce sakralnej i artykułom religijnym. Obecnie z dumą obsługujemy ponad 1 000 000 klientów na całym świecie, oferując katalog liczący ponad 60 000 starannie wyselekcjonowanych produktów, przeznaczonych dla klientów indywidualnych, parafii oraz wspólnot religijnych.
W centrum działalności Holyart znajduje się silne zaangażowanie w włoskie rzemiosło. Współpracujemy bezpośrednio z małymi, wyspecjalizowanymi rzemieślnikami we Włoszech, promując ich tradycję, kreatywność oraz dbałość o detale na rynku międzynarodowym. Jednocześnie współpracujemy z zaufanymi dostawcami zagranicznymi, aby zapewnić szeroki i stale dostępny asortyment.
Oferujemy szybką, bezpieczną i w pełni monitorowaną wysyłkę na cały świat, bezpieczne metody płatności oraz dedykowaną, wielojęzyczną obsługę klienta, gotową wspierać klientów na każdym etapie zakupu. Każdy produkt prezentowany jest wraz z szczegółowymi zdjęciami i precyzyjnymi opisami, co gwarantuje przejrzyste i godne zaufania doświadczenie zakupowe.
Dlaczego warto zaufać Holyart?
- Katalog: ponad 60 000 produktów, w tym artykuły religijne, sztuka sakralna, wyposażenie liturgiczne oraz dekoracje bożonarodzeniowe
- Klienci: ponad 1 000 000 klientów obsłużonych na całym świecie
- Wysyłka: szybkie, bezpieczne i w pełni śledzone przesyłki międzynarodowe
- Obsługa klienta: dedykowane i wielojęzyczne wsparcie
- Jakość: produkty starannie wyselekcjonowane pod kątem autentyczności, jakości wykonania i dbałości o szczegóły
Holyart tworzy młody, wielokulturowy i zaangażowany zespół, którego celem jest zapewnienie najwyższej jakości, rzetelności i profesjonalnej obsługi. Wierzymy w wartość ludzi, szacunek dla pracy rzemieślniczej oraz realne wsparcie wspólnot religijnych na całym świecie.
Holyart to nie tylko sklep internetowy – to połączenie wiary, tradycji i innowacji, które czyni nas zaufanym punktem odniesienia dla wszystkich poszukujących autentycznych artykułów religijnych oraz solidnej obsługi.
Kontaktopplysninger
Italia
- bok@holyart.pl
- holyart.pl
Har svart på 83 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Polecam tę firmę
Polecam tę firmę. Miła obsługa w BOK, szeroki asortyment produktów wysokiej jakości, atrakcyjne ceny i dostawa na czas. Perfekcyjnie zapakowany towar. Na pewno w przyszłości dokonam kolejnych zakupów w Holyart. Rzetelna firma. Za każdym razem jestem bardzo zadowolony z tych zakupów. Raz jeszcze polecam.
Andrzej P. Kraków
Mylace zdjecia na stronie i bardzo…
Mylace zdjecia na stronie i bardzo bardzo drogir zwroty. Jakosc produkty srednia.
Dobry sklep
Zamówienie dotarła bardzo szybko. Jakość produktów jest idealna. Wszystko jest zgodne z opisem.
pękne produkty bardzo dobrej jakości i…
pękne produkty bardzo dobrej jakości i szybka wysyłka

Produkt w porządku
Produkt w porządku. Dostawa sprawna. Jakość wzorowa.

Svar fra Holyart.pl
I'm happy with the product
I'm happy with the product. High quality and precise craftsmanship. Fast shipping. I recommend it.

Svar fra Holyart.pl
I bought some gifts from you
I bought some gifts from you. They're beautiful and of excellent quality. Thank you!

Svar fra Holyart.pl
Bardzo dobra komunikacja z Biurem…
Bardzo dobra komunikacja z Biurem Obsługi Klienta. Anulowano mi na moją prośbę zamówienie do którego płatności nie doszło przez problem z internetem. Mogłam ponowić płatność w późniejszym czasie ake poprosiłam o anulowanie go, ponieważ pokazała się w ofercie Figurka Matki Boskiej Fatimskiej w większym wykonaniu niż zamówiłam pierwotnie. A na, którym bardziej mi zależało :) Nic nie dzieje się bez przyczyny :) Dwa czy trzy tygodnie przeglądałam wyroby z nadzieją,że pojawi się wymiar na jakim mi zależało najbardziej. A czas mijał a okoliczność na jaką zamówiłam Figurkę Matki Boskiej Fatimskiej już niebawem. Zamówiłam w sobotę a we wtorek już miałam zamówienie dostarczone do domu. I to nie we Włoszech. Zamówienie było dobrze zapakowane. Dotarło bez uszczerbku. ❤️ Asortyment jest bogaty więc za jakiś czas ponownie złożę zamówienie.

Szybko
Szybko, sprawnie . Tylko w takich miejscach robić zakupy. Polecam każdemu.
Robię zakupy od kilku lat jeszcze się nie zawiodłem

Dobrej jakości produkt
Dobrej jakości produkt, bezpiecznie zapakowane, można zaufać sprzedawcy 😁

Figurka Matki Bożej
Wszystko ok, zamówiony towar dotarł ekspresową przesyłką w 4 dni. Przesyłka ekspresowa trochę droga, zwykła tez nie należy do najtańszych. Towar wysłany z Włoch. Dobrze zapakowany, zgodny z opisem i zdjęciami. Polecam.

Svar fra Holyart.pl
The highest mastery for God.
The products arrived in perfect condition. The cross meets religious needs.The rosary reminds one of prayer, and the keychain of the Keys of Peter.

Svar fra Holyart.pl
Produkty kupione na Holyart są dobrej jakości
Produkty kupione na Holyart są dobrej jakości. Dokładny opis i zdjęcia. Wysyłka jest szybka i dobrze zapakowana. Jestem bardzo zadowolony.

Svar fra Holyart.pl
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.