Hobbybox.no Anmeldelser

2,5

Gjort et kjøp. Var visst prisfeil på produktet - greit nok, men tok 3 uker før jeg fikk noe form for bekreftelse, selv om jeg tok kontakt med kundesupport ukentlig… Så tre uker av min tid (hvor jeg... Vis mer

Gulvramma var det liten vits i å montere. Veldig ustabil og jeg så ikke vitsen i den. Bolter altfor små uten stoppskiver (som er normalt). Karosseriskruene var også altfor små og ble byttet ut med... Vis mer

Jeg fant en vare til lav pris og kjøpte denne. På vei i frakten fant de ut av at prisen jeg betalte var alt for lav og trakk derfor varen tilbake. Altså, er prisen du finner for lav er det ikke s... Vis mer

Jeg var noe skeptisk når jeg mottok uthuset, utrolig mange deler som i utgangspunktet virket lite solide, men når alt var montert virket det veldig bra! Super monteringsanvisning og alle deler var god... Vis mer

1. Sportsbutikk
  2. Husholdningsbutikk

Handle utstyr av høy kvalitet for trening, sport og fritid fra kjente nordiske merkevarer til lave priser | GRATIS og rask frakt | Beste priser | Handle nå på: hobbybox.no

Under middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 69 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Alle anmeldelser

153 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Rimelig rask levering Fint Vinskap

Rimelig rask levering Fint Vinskap

22. november 2025

Hei,

Takk for din anmeldelse! Vi er glade for å høre at leveransen var rimelig rask og at du er fornøyd med ditt nye vinkjøleskap. Nyt det, og vi håper å kunne betjene deg igjen!

Hobbybox NO

Syns at det er dårligt at det står fri…

Syns at det er dårligt at det står fri frakt å når eg skal betale så er det komt frakt på 499kr.
Er ikkje dette lureri???

20. november 2025

Hei

Takk for tilbakemeldingen, og vi beklager forvirringen rundt fraktkostnadene. Som angitt i vår fraktpolicy, gjelder gratis levering kun for bestillinger over 500 NOK. I tillegg kan det påløpe ekstra leveringskostnader for enkelte avsidesliggende områder, og disse kostnadene beregnes ved kassen basert på leveringsadressen.

Vi forstår at dette kan være skuffende, og vi vil gjennomgå informasjonen vår for å sikre at den er så klar som mulig. Hvis du har spørsmål om fraktkostnadene for din lokasjon eller trenger hjelp med bestillingen din, hjelper vi deg gjerne. Takk for at du gjorde oss oppmerksom på dette.

Hobbybox NO

Handelen gikk fort og feilfri.

15. november 2025

Hei,

Takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at transaksjonen gikk raskt og smidig. Vi ser frem til å betjene deg igjen!

Hobbybox NO

Tok lang tid for å levere,jeg skrevet…

Tok lang tid for å levere,jeg skrevet at ønsket ikke varer, men varene ble sendt etter 2 mnd. Jeg vikke ikke ha varene og nå jeg har en faktura for å betale. Har skrevet mailent i 26 september at ønsker ikke og at dere vil kansellerer.

26. september 2025

Hei,

Vi beklager å høre om din opplevelse og forstår fullt ut din frustrasjon.

Vennligst kontakt vår kundeservice med opplysningene om bestillingen din, slik at vi kan vurdere situasjonen, ordne en retur om nødvendig og sørge for at fakturaen blir korrigert. Takk for at du gjorde oss oppmerksom på dette – vi skal gjøre vårt beste for å løse det raskt.

Hobbybox NO

Varene ble ikke sendt som lovet

Tok tid før varene ble sendt, men bra respons etter purring. Svarer kjapt på henvendelser.

5. november 2025

Takk for din anmeldelse.

Vi beklager forsinkelsen og frustrasjonen dette har medført. Dette er absolutt ikke den opplevelsen vi ønsker for våre kunder. Vår kundeservice undersøker for øyeblikket din bestilling og vil oppdatere deg med den nyeste sporingsinformasjonen så snart som mulig. Takk for din tålmodighet mens vi jobber for å løse dette raskt.

Hobbybox NO

Vet ennå ikke hva jeg får

Vet ennå ikke hva jeg får. Bestilte en snøfreser

4. november 2025

Hei,

Takk for din anmeldelse! Snøfreseren din er på vei, og du vil motta sporingsinformasjon så snart den er klar for levering. Hvis du har spørsmål, står vår kundeservice alltid klar til å hjelpe deg.

Registrer kundekonto

Enkel registrering av kundekonto

26. oktober 2025

Hei! 😊

Takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at det var enkelt og greit å opprette en kundekonto. Vi håper resten av shoppingopplevelsen din blir like enkel og hyggelig.
Hvis det er noe annet vi kan gjøre for å gjøre opplevelsen din enda bedre, vil vi gjerne høre fra deg!

Rask levering!

3. oktober 2025

Hei,

Takk for din anmeldelse! Vi er glade for å høre at bestillingen din kom raskt frem. Vi setter pris på din støtte og håper å se deg igjen snart!

God oversik på hjemesidene

Jeg fikk hurtig respons på min bestilling og god oversikt på hjemmesidene

15. oktober 2025

Hei,

Takk for din hyggelige tilbakemelding! Vi er glade for å høre at du synes nettstedet er enkelt å navigere og at bestillingen din ble behandlet raskt. Hvis det er noe annet vi kan hjelpe deg med, ikke nøl med å ta kontakt. Vi setter pris på din støtte!

Svært dårlig

Svært dårlig, lokketilbud, med gratis frakt. Å avvist, ved forsøk på dialog.

Kommer aldri, til å kjøpe noe mere hos dere.
Det eneste som var bra, men falskt.
Var vennlig hilsen

6. oktober 2025

Hei,

Takk for tilbakemeldingen din, og vi er virkelig lei oss for å høre om opplevelsen din.

Vi beklager at situasjonen har skapt frustrasjon, spesielt når det gjelder kampanjen og kommunikasjonen rundt den. Det er absolutt ikke den opplevelsen vi ønsker for våre kunder. Vi tar bekymringer som dine på alvor og jobber alltid med å forbedre klarheten i tilbudene våre og hvordan vi støtter kunder som henvender seg til oss.

Selv om vi forstår din beslutning, vil vi likevel gjerne få muligheten til å rette opp i situasjonen eller høre mer om hva som gikk galt, hvis du er åpen for det. Din opplevelse er viktig for oss. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice.

enkelt og ikkje komplesert

7. oktober 2025

Hei,

Tusen takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at du syntes prosessen var enkel og grei – det er akkurat det vi ønsker å oppnå. 😊

Ta gjerne kontakt hvis det er noe annet vi kan hjelpe deg med.

Ikke mottatt noen vare

Ikke mottatt noen vare. Ingen info på hverken posten Bring eller postnord om at det er en pakke til meg fra dette firma.Bare mottatt mange forespørsler om hvordan jeg rangerer varen og kundeservice.

29. august 2025

Hei,

Takk for tilbakemeldingen din, og vi beklager virkelig den innledende forvirringen og mangelen på oppdateringer om leveringen av bestillingen din.

Vi forstår hvor frustrerende det må ha vært å motta forespørsler om anmeldelser før pakken din ankom. Vi er glade for at kundeserviceteamet vårt kunne hjelpe deg, og at du nå har mottatt varen din.

Din opplevelse er viktig for oss, og vi setter pris på at du gjorde oss oppmerksom på dette, slik at vi kan fortsette å forbedre tjenesten vår. Hvis det er noe annet vi kan hjelpe deg med, ikke nøl med å ta kontakt.

Bra produkt

Bra produkt. Elendig på kundeservice og levering.
På hjemmesiden stod det at det skulle ta 3-6 dager levering etter at produktet var sendt. Det tok nesten 6 uker. Jeg kontaktet de gjentatte ganger, men de svarte aldri. Produktet var helt supert da, så hadde de bare skrevet noe annet på hjemmesiden knyttet til levering så hadde alt vært ok.

1. september 2025

Unngå dette nettstedet!!

Unngå dette nettstedet!!

Beskrivelsen i teksten var villedende, og kundeservice var frekke og uvillige til å hjelpe. Ikke kjøp herfra- kunden får all skyld. Husk at dette firmaet ikke har lager i Norge men i Finland så lykke til med returer eller å få penger tilbake.

25. august 2025