Hobbybox.no Anmeldelser

2,5

Gjort et kjøp. Var visst prisfeil på produktet - greit nok, men tok 3 uker før jeg fikk noe form for bekreftelse, selv om jeg tok kontakt med kundesupport ukentlig… Så tre uker av min tid (hvor jeg... Vis mer

Gulvramma var det liten vits i å montere. Veldig ustabil og jeg så ikke vitsen i den. Bolter altfor små uten stoppskiver (som er normalt). Karosseriskruene var også altfor små og ble byttet ut med... Vis mer

Jeg fant en vare til lav pris og kjøpte denne. På vei i frakten fant de ut av at prisen jeg betalte var alt for lav og trakk derfor varen tilbake. Altså, er prisen du finner for lav er det ikke s... Vis mer

Jeg var noe skeptisk når jeg mottok uthuset, utrolig mange deler som i utgangspunktet virket lite solide, men når alt var montert virket det veldig bra! Super monteringsanvisning og alle deler var god... Vis mer

1. Sportsbutikk
  2. Husholdningsbutikk

Handle utstyr av høy kvalitet for trening, sport og fritid fra kjente nordiske merkevarer til lave priser | GRATIS og rask frakt | Beste priser | Handle nå på: hobbybox.no

Under middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 69 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Alle anmeldelser

152 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Ikke bra

Ja, det er kanskje 14 dagers returrett, men hva skal man gjøre når pakka bruker 3-4 uker på å komme🤷🏼‍♀️ Jeg bestilte en uke før jul og fortsatt ikke fått noe. Heller ikke fått noe oppdateringer på hvor den er eller når den kommer. Bruk pengene deres et annet sted. Gir meg wish vibes.

10. januar 2026

Hei,

Takk for tilbakemeldingen, og vi beklager virkelig frustrasjonen denne situasjonen har forårsaket.

Vi forstår hvor skuffende det er når en bestilling tar lengre tid enn forventet – spesielt når den er lagt inn før høytiden – og når det mangler oppdateringer om leveransen. Det er absolutt ikke den opplevelsen vi ønsker for våre kunder. Vennligst kontakt vår kundeservice med opplysningene om bestillingen din, slik at vi kan sjekke statusen på forsendelsen og hjelpe deg videre. Vi setter pris på at du har gjort oss oppmerksom på dette, og vi vil bruke tilbakemeldingen til å forbedre både vår kommunikasjon om levering og vår service.

For tidlig

Litt tidlig å få denne før varene er levert.

5. januar 2026

Hei,

Takk for kommentaren din. Vi forstår at det kan være for tidlig å gi en vurdering før leveransen har kommet frem. Hvis du ønsker mer informasjon om leveransen din, kan du gjerne kontakte kundeservice, så hjelper vi deg gjerne. Vi håper bestillingen din kommer frem snart, og at du blir fornøyd med den når du mottar den.

Mer motstand på padelene

Hei. Det går ikke å gjøre pedalene tyngre. Jeg har demontert den tre ganger og forsøkt å stramme wireren mer uten hell. Enten er den defekt eller skal pedalene være som første gir på en vanlig sykkel?

25. desember 2025

Hei,

Takk for din anmeldelse. Vi beklager at motstanden ikke har oppfylt dine forventninger. Pedalene skal ha justerbar motstand, så dette høres ikke ut som den tiltenkte opplevelsen. Det er mulig at produktet er defekt. Vennligst kontakt vår kundeservice, så vi kan undersøke saken nærmere og finne en løsning for deg.

Kjøp av ergometersykkel

Jeg bestilte og betalte en ergometersykkel via klarna pay now (vipps) 17.12.2025
Umiddelbart etter transaksjonen fikk jeg e-post med følgende tekst: payment cancelled.
Allikevel ble beløpet trukket fra min konto.
Ikke vet jeg hvor dette leder ann.
Dette spørsmålet får henge i luften inntil svar fra hobbybox.no

17. desember 2025

Hei,

Hei, og takk for tilbakemeldingen din.

Vi forstår fullt ut at denne situasjonen føles både frustrerende og uklar, og vi beklager oppriktig ulempen dette har medført.

Vår kundeservice har nå sendt deg en e-post for å avklare hva som skjedde i forbindelse med betalingen via Klarna/Vipps. I noen tilfeller kan en betaling bli midlertidig reservert eller trukket tilbake selv om bestillingen ikke går helt gjennom, men dette vil enten bli korrigert eller refundert så snart saken er avklart.

Vi følger opp dette med betalingsleverandøren og vil sørge for at du enten mottar en ordrebekreftelse eller en refusjon så raskt som mulig.
Takk for tålmodigheten, og svar gjerne direkte på e-posten fra kundeservice hvis du har flere spørsmål i mellomtiden.

Hobbybox NO

Fikk beskjed av klarna at bestillingen…

Fikk beskjed av klarna at bestillingen var kansellert. Uvisst av hvilken grunn

15. desember 2025

Takk for din anmeldelse.

Vi beklager forvirringen rundt kanselleringen av bestillingen din. Vi forstår at det er frustrerende å motta en kanselleringsmelding uten en klar forklaring.

I noen tilfeller kan Klarna automatisk kansellere en bestilling på grunn av et teknisk eller betalingsrelatert problem. Vi vil gjerne undersøke dette for deg og gi deg mer informasjon. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, så vi kan undersøke hva som har skjedd og sørge for at alt blir løst på riktig måte.

Vi er her for å hjelpe deg og ser frem til å bistå deg.

Hobbybox NO

Produktet jeg kjøpte var ikke godkjent

Produktet jeg kjøpte var ikke godkjent, mener det skulle stått at det ikke var det. Mener alt som selges i Norge skal være godkjent, dette var et våpen skap som nå bare blir stående ubrukt. Skulle selvfølgelig sjekket litt mer selv også, men trodde at det som blir solgt i Norge følger norske regelverk. Skuffet over dette da jeg nå må kjøpe ett nytt godkjent skap.

3. desember 2025

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding, og vi er virkelig lei for å høre om din skuffelse. Vi forstår hvor frustrerende det må være å oppdage at skapet ikke oppfyller de spesifikke godkjenningskravene du forventet.

Selv om vi alltid har som mål å gi klar og nøyaktig produktinformasjon, setter vi pris på ditt innspill og vil gjennomgå produktbeskrivelsen for å sikre at godkjenningsstatusen kommuniseres enda tydeligere. Din tilbakemelding hjelper oss å bli bedre.

Hvis skapet er ubrukt, kan du kontakte vår kundeservice. Vi vil gjøre vårt beste for å finne en passende løsning for deg, enten det innebærer veiledning om returmuligheter eller hjelp til å velge et skap som oppfyller norske forskrifter.

Takk igjen for at du gjorde oss oppmerksom på dette, og vi beklager ulempen dette har medført.

Hobbybox NO

Lysterapilampe som ikke overholdt lovnadene

Jeg bestilte en lysterapilampe, Pro 2000 V2, som hevdet at den var 45.000lux, men sammenlignet med min tidligere lampe på 10.000lux var den langt svakere. Den var også for liten for hva jeg ønsket.

20. november 2025

Hei,

Takk for din anmeldelse, og vi beklager at Pro 2000 V2 lysterapi-lampen ikke oppfylte dine forventninger. Vi forstår hvor skuffende det kan være når et produkt ikke fungerer som lovet eller ikke har riktig størrelse for dine behov.

Vi streber alltid etter å gi nøyaktige produktspesifikasjoner, så vi setter pris på at du gjør oss oppmerksom på dette. Tilbakemeldingen din vil hjelpe oss med å gjennomgå produktbeskrivelsen for å sikre at informasjonen er så klar og nyttig som mulig.

Hvis lampen ikke passer for deg, kan du kontakte kundeserviceteamet vårt. Vi hjelper deg gjerne med returalternativer eller med å finne en modell som passer bedre til den lysstyrken og størrelsen du er ute etter.

Takk igjen for tilbakemeldingen, og vi beklager ulempen.

Hobbybox NO

Feil på nettside - Hobbebox tar ikke ansvar …

Jeg sjekket dessverre ikke trustpilot før jeg handlet på Hobbybox. Jeg slet med at nettsiden fungerte dårlig, og da jeg trodde jeg hadde bestilt, forsvant alt, og det kom ingen ordrebekreftelse på mail. Jeg begynte på nytt, og opplevde liknende problemer, men fikk bekreftelse på fullført bestilling på andre forsøk. Og det kom ordrebekreftelse på mail. Det viste seg derimot at bestillingen hadde gått igjennom begge gangene, og jeg mottok to pakker - med én ukes mellomrom selvom jeg bestilte samme kveld. Hobbybox har en policy om å ikke betale tilbake returkostnader selv når feilen ligger hos dem. Dette ble første og siste handelen hos dem. Er spent på produktkvalitet, og håper den er bedre enn nettside og policy

18. november 2025

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse, og vi beklager virkelig frustrasjonen som skyldes problemer med nettstedet og den doble bestillingen. Dette er absolutt ikke den opplevelsen vi ønsker at våre kunder skal ha.

Vi forstår hvor forvirrende og upraktisk det må ha vært å legge inn en bestilling, ikke motta bekreftelse og senere oppdage at bestillingen faktisk hadde gått gjennom to ganger. Vi beklager de tekniske feilene på nettstedet vårt og forsinkelsen mellom de to forsendelsene, som forståelig nok gjorde situasjonen enda mer uklar.

Når det gjelder returpolitikken, forstår vi din frustrasjon. Selv om vår standardpolicy ikke dekker returfrakt, ønsker vi alltid å håndtere situasjoner forårsaket av tekniske feil så rettferdig som mulig. Vennligst kontakt vår kundeservice direkte, slik at vi kan vurdere saken din på nytt – vi ønsker å få muligheten til å rette opp dette.

Takk igjen for tilbakemeldingen din. Den hjelper oss med å forbedre både nettsiden vår og tjenesten vår.

Sabla rask levering 👍

21. november 2025

Hei,

Takk for din anmeldelse! Vi er glade for å høre at leveransen var rask 👍.
Vi setter pris på din støtte og håper å kunne betjene deg igjen snart!

Med vennlig hilsen,

Kjøp av vinter støvel

Rask levering. Sporing av pakken var bra.lett og betalte.

6. november 2025

Takk for din anmeldelse!

Vi er glade for å høre at vinterstøvlene dine kom raskt frem og at sporings- og betalingsprosessen gikk greit og enkelt. Vi setter pris på tilbakemeldingen din og håper du blir fornøyd med de nye støvlene!

Vellykket handel.

Bra opplevelse i alle ledd.

10. september 2025

Hei,

Takk for din anmeldelse! Vi er glade for å høre at transaksjonen gikk greit og at du hadde en god opplevelse totalt sett. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din og håper å kunne betjene deg igjen!