Gjort et kjøp. Var visst prisfeil på produktet - greit nok, men tok 3 uker før jeg fikk noe form for bekreftelse, selv om jeg tok kontakt med kundesupport ukentlig… Så tre uker av min tid (hvor jeg... Vis mer
Gulvramma var det liten vits i å montere. Veldig ustabil og jeg så ikke vitsen i den. Bolter altfor små uten stoppskiver (som er normalt). Karosseriskruene var også altfor små og ble byttet ut med... Vis mer
Jeg fant en vare til lav pris og kjøpte denne. På vei i frakten fant de ut av at prisen jeg betalte var alt for lav og trakk derfor varen tilbake. Altså, er prisen du finner for lav er det ikke s... Vis mer
Handle utstyr av høy kvalitet for trening, sport og fritid fra kjente nordiske merkevarer til lave priser | GRATIS og rask frakt | Beste priser | Handle nå på: hobbybox.no
Elimäenkatu 15, 00510 , Helsinki, Finland
- info@hobbybox.no
- hobbybox.no
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 69 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Særdeles fornøyd med min kjøl/fryseboks…
Særdeles fornøyd med min kjøl/fryseboks til min Model Y. Sendte også spørsmål rett etter bestilling, og fikk raskt svar. Varen ble deretter sendt raskt og effektivt til Norge fra Finland slik at jeg fikk bruke den på min planlagte bilferie.

Svar fra Hobbybox.no
Enkelt, ryddig og bestille varer.
Grei måte og handle varer på, gode produkt.

Svar fra Hobbybox.no
Har ikke fått noe info om at varen er…
Har ikke fått noe info om at varen er sendt. Det er nå 5 dager siden jeg bestilte….

Svar fra Hobbybox.no
Jeg har enda ikke fått den varen jeg…
Jeg har enda ikke fått den varen jeg bestilte for 3-4 uker siden

Svar fra Hobbybox.no
Jeg var noe skeptisk når jeg mottok…
Jeg var noe skeptisk når jeg mottok uthuset, utrolig mange deler som i utgangspunktet virket lite solide, men når alt var montert virket det veldig bra! Super monteringsanvisning og alle deler var godt merket. Prisen var meget bra, og frakten gikk mye raskere enn jeg forventet. Alt i alt en meget god opplevelse!

Svar fra Hobbybox.no
Veldig grei og balanset kantkutter
Veldig grei og balanset kantkutter. Montert å testet i dag med godt resultat. Litt lang leveringstid. Veldig fornøyd så langt. Grei pris.

Vinskapet manglet en fot
Vinskapet manglet en fot, noe ikke lar seg gjøre og ettersende. Etter utallige eposter, som kun besvares kl 4 om natten, ble vi enige om en kompensasjon. Den er ikke mottatt enda.
Utrolig dårlig på reklamasjonsbehandling og kundeoppfølging.

Svar fra Hobbybox.no
Det tok menge uker å få varen og varen er ikke i samsvar med bildene
Det tok menge uker å få varen, og tilbakemeldingene fra leverandøren var helt intetsigende og helt noe annet enn hva transportør meldte. Når varen omsider kom, er den helt annerledes enn på bildene og nærmest umulig å få stabilt. Tror ikke jeg våger å benytte varen av sikkerhetsgrunner. Blir trolig retur.

Har ikke fått varene
Har ikke fått varene, til tross det er ukesvis siden jeg bestilte dem!!! Har ikke fått mail at de er sendt eller annet. Så er ikke fornøyd!!

Svar fra Hobbybox.no
Fikk først en terassevarmer som var…
Fikk først en terassevarmer som var transportskadet. Flott kundebehandling gjorde at jeg etter få dager mottok en ny og feilfri

Greit nok
Greit nok, men vanskelig å få svar på et konkret spørsmål. Sendte spørsmål om parasollfot fulgte med, men har ennå ikke fått svar. Har bestilt parasoll og håper foten er inklusiv.

Svar fra Hobbybox.no
Får ikke full poeng fra meg.
Får ikke full poeng fra meg. Dette er pga jeg fikk feil farge av hva jeg bestilte. Og det var bare en farge man kunne bestille fra hjemmesiden. Men produktet var kjempe bra selv om den veide litt. Men produktet virker godt laget, og gør alt det den skal gjøre.

Fornøyd med produktet
Fornøyd med produktet, men synes 17 dager var for lang leveringstid..

Svar fra Hobbybox.no
Avbestilte en vare få minutter etter at…
Avbestilte en vare få minutter etter at bestillingen var lagt inn. Allikevel sier hobbybox at varen må sendes og så eventuelt returneres. Ordren er fortsatt under arbeid.

Svar fra Hobbybox.no
Kurven ble ødelagt etter første kast..

Veldig lang leveringstid
Veldig lang leveringstid. Bestilte varene 25 Mai og først 17 Juni sendes varene.
I tillegg ble fraktkostnad lagt til selvom det skulle være gratis ved kjøp for over 500kr.

Svar fra Hobbybox.no
Perfekt valg for nybegynnere og barn
Perfekt valg for nybegynnere og barn. Lett å bruke men gjør en fin jobb. Takk