Hobbybox.no Anmeldelser

2,5

Gjort et kjøp. Var visst prisfeil på produktet - greit nok, men tok 3 uker før jeg fikk noe form for bekreftelse, selv om jeg tok kontakt med kundesupport ukentlig… Så tre uker av min tid (hvor jeg... Vis mer

Gulvramma var det liten vits i å montere. Veldig ustabil og jeg så ikke vitsen i den. Bolter altfor små uten stoppskiver (som er normalt). Karosseriskruene var også altfor små og ble byttet ut med... Vis mer

Jeg fant en vare til lav pris og kjøpte denne. På vei i frakten fant de ut av at prisen jeg betalte var alt for lav og trakk derfor varen tilbake. Altså, er prisen du finner for lav er det ikke s... Vis mer

Jeg var noe skeptisk når jeg mottok uthuset, utrolig mange deler som i utgangspunktet virket lite solide, men når alt var montert virket det veldig bra! Super monteringsanvisning og alle deler var god... Vis mer

1. Sportsbutikk
  2. Husholdningsbutikk

Handle utstyr av høy kvalitet for trening, sport og fritid fra kjente nordiske merkevarer til lave priser | GRATIS og rask frakt | Beste priser | Handle nå på: hobbybox.no

Under middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 69 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Alle anmeldelser

152 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Feil med vare

Feil med vare. Har tatt over tre uker uten svar fra support. Har bare hørt fra AI.

15. april 2026

Dere er ikke rent lite frekke

Dere er ikke rent lite frekke. Dere bekreftet i mail til meg at varen var pakket og sendt fra dere 21. april med sporingsnummer. Siden har ingenting skjedd. Prøver å spore, men de sier at varen fortsatt ligger på lager i Finnland. Jeg har etterlyst den flere ganger hos dere, men får ikke svar. Dette er rett og slett for dårlig og helt uakseptabelt.

4. mai 2026

Biljardbord var av grei kvalitet, men...

Biljardbord var av grei kvalitet, men ikke til den prisen. Dartmatte var stiv og av hard (noe glatt) gummi, men helt ok.
Det manglet 6 piler på dartskap (som og hadde en tynn bakvegg)
Sendt inn etterlysning på piler og det tok litt tid.
- Fikk svar 14 dager senere hvor de ville ha bilder av emballasje, men den er kastet for lenge siden.
Så, det endte faktisk med at de refunderte kr 300,- for pilene.
Så min erfaring går fra 2 til 4 ☆
De har IKKE telefon som gjør det tungvint og tidkrevende.

9. april 2026

Produktene er bra.

Produktene er bra.
men måtte hente tunge produkter på hentested. Ønsket hjemlevering, men måtte hente selv. Ikke noe særlig når produkt er tunge.

24. mars 2026

Det hadde vært 5 stjerner

Det hadde vært 5 stjerner, men det var problemer med transporten. Egentlig ikke Hobbybox sin feil, siden bring ikke klarte å levere hjemme. Kanskje de skulle tilby noen andre alternativer for frakt.

24. mars 2026

Varen er ennå ikke mottatt

Varen er ennå ikke mottatt, så opplevelsen til nå har vært dårlig

8. april 2026
Logoen til Hobbybox.no

Svar fra Hobbybox.no

Hei,

Vi beklager å høre at opplevelsen din har vært skuffende så langt. Vi forstår fullt ut hvor frustrerende det er å ikke ha mottatt varen din ennå.

Ta gjerne kontakt med oss og oppgi bestillingsopplysningene dine, slik at vi kan sjekke leveringsstatusen og gi deg en oppdatering. Vi skal gjøre vårt beste for å løse dette så raskt som mulig og forbedre opplevelsen din.

Med vennlig hilsen
Hobbybox NO

Feil skap

Hei.
Varen som var annonsert, og jeg trodde ble bestilt,
var et skap med kodelås og godkjent for oppbevaring av våpen. Det jeg mottok er et lett skap som ikke har sertifisering. Dette er misvisende markedsføring.

17. mars 2026
Logoen til Hobbybox.no

Svar fra Hobbybox.no

Hei,

Takk for at du gjorde oss oppmerksom på dette, og vi beklager virkelig å høre om opplevelsen din. Vi forstår din bekymring, spesielt med tanke på hvor viktig det er med korrekt sertifisering for denne typen produkter. Det du har beskrevet er uakseptabelt og samsvarer ikke med de standardene vi ønsker å opprettholde.

Vi tar tilbakemeldinger om potensielt villedende produktinformasjon svært alvorlig. Vennligst kontakt oss med opplysninger om bestillingen din, slik at vi kan undersøke saken umiddelbart, avklare hva som har skjedd og samarbeide med deg om en passende løsning.

Vi setter pris på at du har tatt opp dette og håper å løse det for deg så raskt som mulig.

Med vennlig hilsen
Hobbybox NO