Hobbii.no Anmeldelser

5 927

4,5

Har alltid vært fornøyd med det jeg har kjøpt. Også nå sist når jeg kjøpte t- nåler. De ruster ikke! Jeg har blokket ut 5 bunadssjal og nålene er akkurat like fine. Kjempekort leveringstid er det også... Vis mer

Fine produkter og greie priser. Frakt og sporing er helt ubrukelig. Nettsiden hadde ikke bestillingen registrert på min side og sporingslinker til både helt hjem og hobbii flytter seg ikke fra første... Vis mer

Aldri opplevd "utsolgt". Garnet jeg har kjøpt er av god kvalitet. (Har blitt en god del kilo Bomull: Rainbow 8/4 for det meste og noe Rainbow 4-ply sock wool.) Strikker/hekler/vever for salg... Vis mer

Har handlet flere ganger. En gang fikk jeg feil garn levert, men det ble enkelt fikset med en mail. Og jeg fikk beholde garnet som var feil. Jeg bruker Klarna som betaling, men flere betalingsalterna... Vis mer

1. Nr. 3 av de 4 beste virksomhetene i kategorien Garnbutikk
  2. Nr. 1 av de 1 beste virksomhetene i kategorien Kunsthåndverksforretning
  3. Nr. 10 av de 11 beste virksomhetene i kategorien Hobbybutikk
  4. Nr. 3 av de 3 beste virksomhetene i kategorien Strikketøybutikk

Om Hobbii.no

Hobbii er en garnbutikk for alle garnelskere i Norge. Vi har ALT av hva du trenger til ditt neste strikke- eller hekleprosjekt. Klikk og finn: Vi tilbyr selvfølgelig alltid:
- Enkel & sikker handel 🔒
- 100% fornøyd-garanti ❤️

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen i vår webshop 😊

Enestående

6k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

(5 927)

617 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Alt tid er perfekt

God service

11. juni 2026

Svar fra Hobbii.no

Hei Dalia! 🌸 Tusen takk for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at du er fornøyd med vår service. Ha en herlig dag full av kreativitet! 🧶 Lykkelig håndverk! Beste hilsener, Kristina fra Hobbii.

Raskt

Rask å presis i kjøp å forsendelse!!

6. juli 2026

Svar fra Hobbii.no

Hei Gunn Hege Hansen-Jonasson, takk for den fantastiske anmeldelsen og for å gi oss toppscore! 🙌 Vi er glade for å høre at du synes kjøps- og forsendelsesprosessen vår er rask og presis. 🚚✨ Lykkelig håndarbeid! 😊 Mange hilsener, Kristina hos Hobbii.

Svar fra Hobbii.no

Hei Cecilie! 😊 Takk for den flotte vurderingen! Vi setter stor pris på at du liker å hekle med garnet vårt. Ha en super kreativ dag! Hilsen Kristina og Hobbii Teamet 🌸✨

SUPERfornøyd

SUPERfornøyd! 😍🩷
Anbefaler Hobbii på det aller sterkeste.

5. juli 2026

Svar fra Hobbii.no

Hei Julianne! 🥳 Tusen takk for din 5-stjerners anmeldelse og for dine veldig gode ord om Hobbii! Vi er glad du er SUPERfornøyd! Vi ser frem til å hjelpe deg med mer hobbyglede i fremtiden. Ha det gøy med håndarbeidet! Beste hilsen, Kristina fra Hobbii 🌼

Rask levering og godt garn!

Rask levering og godt garn!

5. juli 2026

Svar fra Hobbii.no

Hei Marte, Tusen takk for de 5 stjernene og de vennlige ordene dine😊 Vi er veldig takknemlig for at du er fornøyd med vårt garn og leveringshastighet. Godt håndverk! Beste hilsener, Kristina fra Hobbii🧶

pris.

Fikk det jeg bestilte til en god pris, og fri frakt.

Svar fra Hobbii.no

Hei Tone Kvalheim, Tusen takk for din femstjerners anmeldelse!😊 Vi er glade for at du er fornøyd med prisen og den frie frakten. Hjertelig velkommen tilbake for mer hyggelig håndarbeid! Vennlig hilsen, Kristina fra Hobbii 🧶

Forferdelig dårlig kundeservice

Forferdelig dårlig kundeservice når det gjelder retur. Håpløst å få kontakt, får ikke svar på spørsmålene og den AI chatten er totalt ubrukelig. Garnet er ok, men lite på nøstene.

18. juli 2026

Hei Julie,

Takk for at du deler opplevelsen din med oss, selv om det selvsagt er veldig leit å lese at den har vært så negativ. Slik skal det absolutt ikke være å handle hos oss!

Vi beklager på det sterkeste at du har opplevd returprosessen og kundeservicen som vanskelig. Vi har tatt i bruk AI-chat for å gi raske svar på enkle ting, men når den gjør det vanskeligere å få hjelp fra et menneske eller ikke gir ordentlige svar, motvirker den mot sin hensikt. Dette tar vi med oss videre som viktig tilbakemelding for å forbedre løsningene våre.

Jeg ser at en av mine kollegaer allerede har svart på din mail, så jeg håper alt er i orden nå - hvis ikke, så bare svar oss via din originale mail, så hjelper vi deg så fort vi kan! ❤️

Jeg ønsker deg en fin sommer ☀️

De beste garnhilsner,
Anita
Hobbii 🦋

Kjapp levering.

26. februar 2026

Svar fra Hobbii.no

Hei Gunn, 🎉 Takk for den flotte anmeldelsen! Vi er veldig glad for å høre at du er fornøyd med vår leveringstid. 🚚 Lykkelig håndarbeid fra Kristina hos Hobbii 🌸

Rask levering.

Rask levering

Svar fra Hobbii.no

Hei Kristin! Tusen takk for den flotte anmeldelsen og de fem stjernene. Vi er så glade for at du er fornøyd med vår raske levering. 🚚🧶 Lykkelig håndverk, Kristina fra Hobbii.

Perfekt

Flott veske til garn

Svar fra Hobbii.no

Hei Marit, tusen takk for din flotte tilbakemelding ⭐ Vi er glad for å høre at du er fornøyd med vesken! Lykkelig håndarbeid! 🧶 Vennlige hilsener, Kristina fra Hobbii.

Godt fornøyd

Fikk det jeg bestilte. Garnet var som forventet. Bra leveringstid.

1. juli 2026

Svar fra Hobbii.no

Hei KS, tusen takk for de fire stjernene dine og den positive anmeldelsen! 🌟 Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din og er glade for at du er fornøyd med garnet og leveringstiden. Lykkelig håndarbeid! 😄 Beste hilsner, Kristina fra Hobbii.

Ingenting å klage på

Ingenting å klage på, bestilte varer kom til rett tid uten noe om og men.

30. juni 2026

Svar fra Hobbii.no

Hei Aina Helen Torgersen, mange takk for din positive anmeldelse 😊 Vi er så glade for at du er fornøyd med vår service. Ha en strålende dag full av kreativitet! Lykkelig håndarbeid! - Kristina fra Hobbii

Svar fra Hobbii.no

Hei Hanne Kleven Eek! Tusen takk for de gode ordene og de 5 stjernene. Stort smil herfra! 😊 Vi er veldig glade for at du er fornøyd med levering og garnet. Happy crafting! 🧶 Beste hilsner fra Kristina hos Hobbii.

Overraskende kjapp levering

Overraskende kjapp levering, selv på garn «alle andre» også skulle ha akkurat da. 👌🏻

Svar fra Hobbii.no

Hei JaneMari, takk for den fantastiske anmeldelsen og de fem stjernene! 😊 Vi blir alltid glade for å høre at våre kunder er fornøyde med leveringen. Godt håndarbeid! 🧶 Vennlig hilsen, Kristina fra Hobbii

Det gikk 2 uker før jeg fikk varen min

Det gikk 2 uker før jeg fikk varen min, ingen kunne gi meg noe skikkelig svar på hvorfor det tok så uendelig lang tid.

26. juni 2026

Hei Malin,

Takk for at du deler din opplevelse med oss.🙏

Her må vi bare beklage med en gang – to uker er altfor lang leveringstid, og det er absolutt ikke slik det skal være. Vår normale leveringstid er 3–6 virkedager fra pakken sendes fra oss.❤️

Enda mer beklager vi at du ikke fikk et ordentlig svar da du tok kontakt med oss. Vi gjør alltid det vi kan for å svare deg så presist som mulig, dersom vi har nødvendig informasjon fra transportør tilgjengelig.

Vi håper du tross alt blir fornøyd med varen din, og vi skal gjøre vårt ytterste for at neste bestilling går mye raskere og smidigere.

Ha en fin dag videre.☀️

De beste garnhilsner,
Anita
Hobbii 🦋

Rask levering

Rask levering. 🤩

Svar fra Hobbii.no

Hei Lise-Lotte! 😊 Tusen takk for veldig positiv tilbakemelding! Vi setter stor pris på det! Hyggelig at du er fornøyd med vår raske levering. 📦 God hobbytid! Hilsen Kristina fra Hobbii.

Rask levering til en god pris

Rask levering til en god pris. Fine eksempler på hekling.

Svar fra Hobbii.no

Hei Turid, takk skal du ha for de gode tilbakemeldingene dine! 😊 Vi er glade for at du setter pris på rask levering og våre hekleeksempler. Lykkelig håndarbeid! 🧶 Vennlig hilsen, Kristina fra Hobbii-teamet.

Rask tilbakemelding

Svar fra Hobbii.no

Hei Lisa Karin Henriksen! 😊 Takk for de 5 stjernene og for å anerkjenne vår rask tilbakemelding. Det er alltid vårt mål å gi deg best service. God hobby! ~Kristina fra Hobbii 🧶

Var ikke helt fornøyd med fargene,de så…

Var ikke helt fornøyd med fargene,de så mørkere ut

Svar fra Hobbii.no

Hei Tove, takk for at du la igjen en anmeldelse! 😊 Vi beklager hvis fargene ikke møtte forventningene dine. Din tilbakemelding er verdifull for oss. God håndverk! 🧶 Ha en fin dag, Kristina fra Hobbii

Raskt og hurtig levert!

Raskt og hurtig levert!
Takk

26. juni 2026

Svar fra Hobbii.no

Hei Torun! 🌟 Tusen takk for de flotte 5 stjernene og det positive tilbakemeldingen din! 😊 Vi er veldig glade for at du er fornøyd med vår raske leveringshastighet. God håndverk! 🧶 Beste hilsen, Kristina fra Hobbii