Hobbii.no Anmeldelser

5 927

4,5

Har alltid vært fornøyd med det jeg har kjøpt. Også nå sist når jeg kjøpte t- nåler. De ruster ikke! Jeg har blokket ut 5 bunadssjal og nålene er akkurat like fine. Kjempekort leveringstid er det også... Vis mer

Fine produkter og greie priser. Frakt og sporing er helt ubrukelig. Nettsiden hadde ikke bestillingen registrert på min side og sporingslinker til både helt hjem og hobbii flytter seg ikke fra første... Vis mer

Aldri opplevd "utsolgt". Garnet jeg har kjøpt er av god kvalitet. (Har blitt en god del kilo Bomull: Rainbow 8/4 for det meste og noe Rainbow 4-ply sock wool.) Strikker/hekler/vever for salg... Vis mer

Har handlet flere ganger. En gang fikk jeg feil garn levert, men det ble enkelt fikset med en mail. Og jeg fikk beholde garnet som var feil. Jeg bruker Klarna som betaling, men flere betalingsalterna... Vis mer

1. Nr. 3 av de 4 beste virksomhetene i kategorien Garnbutikk
  2. Nr. 1 av de 1 beste virksomhetene i kategorien Kunsthåndverksforretning
  3. Nr. 10 av de 11 beste virksomhetene i kategorien Hobbybutikk
  4. Nr. 3 av de 3 beste virksomhetene i kategorien Strikketøybutikk

Om Hobbii.no

Hobbii er en garnbutikk for alle garnelskere i Norge. Vi har ALT av hva du trenger til ditt neste strikke- eller hekleprosjekt. Klikk og finn: Vi tilbyr selvfølgelig alltid:
- Enkel & sikker handel 🔒
- 100% fornøyd-garanti ❤️

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen i vår webshop 😊

Enestående

6k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

(5 927)

617 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

24. juli 2026

Svar fra Hobbii.no

Kjære Anne-Kirstin, Takk for den positive tilbakemeldingen din! Vi er glade for at du er fornøyd med leveringstiden vår. Det setter vi stor pris på 🥰. Fortsett med hyggelig håndarbeid! Vennlig hilsen, Kristina fra Hobbii.

Rask levering

Rask levering, gode priser, veldig bra material! Takk

24. juli 2026

Svar fra Hobbii.no

Hei Christine, tusen takk for de flotte stjernene og de gode ordene 🌟 Vi er veldig glad for at du er fornøyd med vårt utvalg av garn og vår raske levering. Glad håndverk! 😊 Beste hilsen fra Kristina hos Hobbii.

Kjøp av garn, div utstyr.

Varene var av god kvalitet, bedre enn forventet. Første gang jeg bestiller hos dere. Kjemperask levering. Topp terningkast fra meg. Kommer til å bruke og anbefale dere fremover.😀

22. juli 2026

Svar fra Hobbii.no

Hei Karen, tusen takk for de fantastiske ordene og femstjerners anmeldelsen! Vi er veldig glad for at du er fornøyd med kvaliteten på varene og leveringstiden😃. Lykkelig håndarbeid fra Kristina og Hobbii-teamet!

Hei Marianne,

Jeg beklager å høre at metermålet snurrer seg dårlig inn 😢

Dette er noe vi gjerne vil se nærmere på, og jeg har derfor sendt deg en privat mail ❤️

Du skal kun motta varer av god kvalitet fra oss 💕

I mellomtiden ønsker jeg deg en fin dag ☀️

Hobbii 🦋

Rask levering av garnet jeg bestilte og…

Rask levering av garnet jeg bestilte og veldig god kvalitet 😊 Fargen er akkurat som på bildene.

20. juli 2026

Svar fra Hobbii.no

Hei Therese! Tusen takk for den fine anmeldelsen og de fem stjernene 🌟 Vi er utrolig glade for at du er fornøyd med både leveringstiden og kvaliteten på garnet 🧶😊 Happy crafting, Kristina fra Hobbii.

Helt fantastisk

Elsker nettbutikken. Rask levering på døren. Bra garn. Har bestilt flere ganger og er fornøyd. Kommer til å bestille mer

20. juli 2026

Svar fra Hobbii.no

Hei Maiken, takk for de herlige ordene og de fem stjernene 🌟 Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med nettbutikken vår, leveringen og garnet. Vi ser frem til flere bestillinger fra deg. God hobbyhåndverking, Kristina fra Hobbii 🌻

Rask levering. Gode produkter

16. juli 2026

Svar fra Hobbii.no

Hei Hilde Mari Rønning, Tusen takk for din fantastiske anmeldelse og 5 stjerner! 😊 Vi er så glade for å høre at du er fornøyd med leveringen og produktene våre! God kreativitet!🎨 Med vennlig hilsen, Kristina fra Hobbii.

Svar fra Hobbii.no

Hei Eli 🌻 Tusen takk for din fantastiske anmeldelse og 5-stjerners rating! Vi er så glade for at du er fornøyd med både priser og leveringstiden 📦😊 Ha det gøy med hobbyen din! Med vennlig hilsen, Kristina fra Hobbii.

Fine produkter og greie priser.

Fine produkter og greie priser.
Frakt og sporing er helt ubrukelig. Nettsiden hadde ikke bestillingen registrert på min side og sporingslinker til både helt hjem og hobbii flytter seg ikke fra første punktet. Heller ingen oppdatering på mail. Da jeg selv tok kontakt flyttet sporingen seg et punkt, men fikk ikke svar fra dere, kun en ai som prøvde å være empatisk. Fikk en mail fra dere nå flere uker etter levering

7. juli 2026

Hei Mariann,

Takk for tilbakemeldingen din.🙏❤️

Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med produktene og prisene våre, men det er selvsagt utrolig synd at du har hatt en så dårlig opplevelse med frakten og kundeservicen denne gangen. Slik skal det ikke være, og det beklager vi på det sterkeste.

Vi vil gjerne forklare litt om hvordan frakten fungerer: Pakkene våre sendes med lastebil via en ekstern transportør fra Danmark, gjennom Sverige og inn til Norge. Helthjem kan dessverre først oppdatere sin sporing når pakken faktisk har ankommet deres terminal i Norge. Vår normale leveringstid er 3–7 virkedager, og selv om sporingen oppleves som treg eller «låst» i starten, blir pakken som regel levert innenfor dette tidsrommet.

Når det er sagt, har vi full forståelse for at det er frustrerende å ikke få oppdateringer underveis. Det er heller ikke greit at du opplevde mangelfull oppfølging da du tok kontakt med oss. Vi ønsker at AI-assistenten vår skal være til hjelp, men her har vi åpenbart ikke truffet godt nok, og det tar vi med oss videre for å forbedre løsningene våre.

Takk for at du sier fra, slik at vi får mulighet til å gjøre opplevelsen bedre for kundene våre fremover.

Ønsker deg en fin dag videre!

Hobbii 🦋

Rask levering og varene sto til…

Rask levering og varene sto til forventningene

13. juli 2026

Svar fra Hobbii.no

Hei Lene! 😊 Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen din og de fem stjernene. Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med leveringene og produktene våre. Lykkelig crafting! 🧶 Vennlig hilsen, Kristina fra Hobbii.

Rask levering

Lett å bestille, vare samsvarer med forventning, rask levering.

14. juli 2026

Svar fra Hobbii.no

Hei Lene Irene Strand, Takk for de 5 stjernene og den flotte tilbakemeldingen! 😄 Vi setter pris på dine ord og er glade for at du er fornøyd med servicen vår!🌟 God hobby! 💖 Vennlig hilsen, Kristina fra Hobbii

Rask levering og fikk de varene jeg…

Rask levering og fikk de varene jeg hadde bestilt.

13. juli 2026

Svar fra Hobbii.no

Hei Wenche! 😊 Tusen takk for at du delte din flotte opplevelse, vi er veldig glade for at du er fornøyd med vår raske levering📦. Vi håper du vil fortsette å nyte våre produkter og selvfølgelig, fortsett å være kreativ! ✨ Lykkelig håndverk! Hilsen Kristina fra Hobbii.

Leverinh

Billig, rask levering og mye å velge mellom.

12. juli 2026

Svar fra Hobbii.no

Hei Monica! 😊 Tusen takk for de flotte 5 stjernene og dine hyggelige ord om oss. Vi blir så glade for å høre at du er fornøyd med vårt produktutvalg og leveringstid! Happy crafting! 🧶 Med vennlig hilsen, Kristina hos Hobbii.

Enkelt å bestille og fort levert

Enkelt å bestille og fort levert

12. juli 2026

Svar fra Hobbii.no

Hei Sidsel! Takk for din positive tilbakemelding og fem stjerner! 😊 Vi er veldig glade for å høre at du har hatt en god opplevelse med oss. Fortsatt god hobbyglede! Med vennlig hilsen, Kristina fra Hobbii 🌻

Bra varer

Bra varer. Rask levering.

10. juli 2026

Svar fra Hobbii.no

Hei Ann! 😊 Takk for de fem stjernene og for dine hyggelige ord! Vi er veldig fornøyde med å høre at du er fornøyd med varene våre og at leveringen var rask. God håndarbeid og ha en flott dag! 🧶🌟 Beste hilsen, Kristina @Hobbii

Dere har solgt meg garn (Teddy) som det…

Dere har solgt meg garn (Teddy) som det er umulig å hekle med!! man ser ikke maskene. Dette er ren lureri

26. juni 2026

Hei Kate!

Takk for at du deler tilbakemeldingen din med oss, selv om det selvsagt er leit å høre at du har hatt en frustrerende opplevelse med Teddy-garnet vårt.

Vi skjønner veldig godt hva du mener! Pelsgarn og fluffy garntyper som Teddy gir et fantastisk mykt og fint resultat, men de er beryktet for å være utfordrende å hekle med fordi maskene gjemmer seg i den myke strukturen. Det var absolutt ikke meningen at dette skulle føles som lureri.

Det finnes heldigvis noen gode triks som gjør det uendelig mye enklere å hekle med denne typen garn:

Trikset med å kjenne etter: I stedet for å se etter maskene med øynene, kan du bruke fingrene til å kjenne hvor neste maske/hull er.

Følgetråd: Hekler du Teddy sammen med en tynn, glatt bomullstråd i matchende farge, blir det mye lettere å se strukturen uten at det går ut over mykheten.

Bruk markører: Sett en maskemarkør i hver eneste maske (eller f.eks. hver 5. maske) for å holde overblikket.

Om du har prøvd alt og likevel føler at garnet overhodet ikke passer for deg, må du mer enn gjerne ta kontakt med kundeservicen vår på kundeservice@hobbii.no.

Ønsker deg en fin dag videre.

De beste hilsener,

10. juli 2026

Svar fra Hobbii.no

Hei Anne-Grethe Jensen! Tusen takk for de fem stjernene🌟 og din positive tilbakemelding om vår rask levering🚚. Hobbii setter pris på det! Fortsatt god håndarbeid!🧶 Beste hilsener fra Kristina og Hobbii-teamet.

Altfor lang leveringstid.

Altfor lang leveringstid.. Nesten 14 dager

8. juli 2026

Hei Kristin,

Takk for at du tar deg tid til å gi oss tilbakemelding! Vi ønsker alltid at pakken skal nå frem så raskt som overhode mulig, så vi har full forståelse for at man venter i spenning når man har lagt inn en bestilling. ❤️

Din seneste bestilling (hvis det er den du henviser til) ble lagt inn den 7. juli, og pakken var klar for henting på ditt hentested den 14. juli. 🥰😊

Vår oppgitte leveringstid er 3–7 virkedager.

Vi beklager om det opplevdes som lang ventetid, og vi tar med oss tilbakemeldingen din videre. Håper du blir superfornøyd med varene dine!

Ønsker deg en kjempefin dag videre.☀️