Rigtig fed butik i Tilst med garn i lange baner. God kvalitet til rimelige priser og super servicemindet personale med godt humør. Kan klart anbefale at handle hos hobbii.
Selskapet har svart
Meget fin service i butik, dedikerede medarbejdere som ved meget om strikketøj pinde og al mulig garn. Hurtig levering til 365 butik prof udlevering
Selskapet har svart
Nyder så meget den fysiske og venlige kontakt, man får i forretningen i Århus. Altid god service.
Selskapet har svart
Så rar butik at komme ind i. Personalet er sødt og hjælpsomt og produkterne er i en prisklasse hvor mange kan være med! Webshoppen fungerer også super godt, varen er fremme indenfor 2 dage🤩
Skrevet av virksomheten
Agerøvej 25, 8381, Tilst, Danmark
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Meget fin service i butik, dedikerede medarbejdere
som ved meget om strikketøj pinde og al mulig garn.
Hurtig levering til 365 butik prof udlevering

Svar fra Hobbii.dk - Aarhus
Syntes i har nogle rigtig gode Garner og til rimelig pris 🧶
Og med hurtig levering 🚚

Svar fra Hobbii.dk - Aarhus
Sendte min søn til butikken for at købe en hæklenål 1.75mm og gul rainbow lace.
Som vanligt var alt på lager

Svar fra Hobbii.dk - Aarhus
Altid hyggeligt at være i butikken, hjælpsomt personale. En god oplevelse

Svar fra Hobbii.dk - Aarhus
Stort udvalg af garn. Måske ikke helt nemt at finde nok af den samme indfarvning

Svar fra Hobbii.dk - Aarhus
Virkelig irriterende at man ikke kan se lagerstatus i jeres butikker på hjemmesiden. Var kørt helt til Tilst, for at undgå at skulle betale 39,- i fragt for 6 knapper, der ville kunne sendes med et brev. De var så ikke på lager i Tilst, så turen var spild af tid. Da jeg spurgte om de kunne bestille dem hjem til mig, fik jeg at vide at jeg skulle bestille dem på hjemmesiden (til 39,- for fragt!).
Jeg kommer ikke til at handle her igen desværre.

Svar fra Hobbii.dk - Aarhus
Har det jeg skal bruge indenfor garn og tilbehør. Skiftende produkter på tilbud.
Altid smil og hjælpsomhed i fysisk butik.
Nem at bestille på hjemmeside og ofte en hurtig levering.

Svar fra Hobbii.dk - Aarhus
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.