Hobbii.dk Anmeldelser

21 492
TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hobbii er et super godt sted at handle garn og tilbehør. Jeg kan finde gratis opskrifter på stort set alt, og når jeg bestiller, har jeg mine varer efter få dage. Jeg kan varmt anbefale at handle de... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Meget fornøyd med garnet som ga fine fargeoverganger, de korte strikkepinner var gode og holde i. Leverandør prøvde å presse pakken ned i postkassen - now som selvsagt ikke gikk, istedenfor å sette d... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastiskt garn og virkeligt godt udvalg. Alt super godt, det eneste minus er at hobbii oftest sender garnet i flere pakker, så jeg ender med at skulle betale told pr pakke.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super god service og kommunikation samt gode varer og tilbud. Kan klart anbefales.

Informasjon om virksomheten

1. Garnbutikk
  2. Kunsthåndverksforretning
  3. Hobbybutikk
  4. Strikketøybutikk

Om Hobbii.dk

Skrevet av virksomheten

Hobbii er en garnbutik for alle kreative garnelskere i Danmark. Vi har ALT, hvad du skal bruge til dit næste strikke- eller hækleprojekt. Kig forbi og find:
Du kan ALTID forvente:

- Enkel & sikker handel 🔒
- 100% tilfredsheds-garanti ❤️
- Lynhurtig levering 📦
- Udsalg med vanvittige tilbud 🔥
.. og et hav af andre fordele:

Bingo med vilde præmier! 🎉
Hent vores gratis app og spil med hver eneste uge! Held og lykke :-)

DK's gladeste kundeservice 😊
Du er altid velkommen til at ringe, skrive eller finde svar i vores FAQ.

5 butikker: Kig forbi! 🏪
I vores 5 butikker finder du de lækreste garner, tilbehør og masser af inspiration.

Mit Hobbii (Gratis kundeklub)
Dine medlemsfordele: Optjen point når du handler, ordreoverblik, invitation til Bingo hver uge, ønskeliste, hurtigere checkout og meget andet!

Spændende konkurrencer 🏆
Hver måned vil vi præsentere jer for nye udfordringer som vil sætte jeres kreativitet og talent på prøve. Vi "hygge-konkurrerer" om helt geniale priser!

Blog 📚
Her kan du blandt andet finde inspiration, lære nye teknikker og meget andet!

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen!
Store knus, Hobbii

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

21k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

(21 492)

3 167 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super god service og kommunikation samt…

Super god service og kommunikation samt gode varer og tilbud.
Kan klart anbefales.

17. november 2025

Svar fra Hobbii.dk

Kære Tina, tak for din fantastiske anmeldelse og for at anbefale os! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og varer. På gensyn! 😀 - Viggo fra Hobbii

Hyggelig og hjelpsom betjening

Hyggelig og hjelpsom betjening. Det var en fornøyelse å handle i butikken.

22. oktober 2025

Svar fra Hobbii.dk

Hej Janken Jeppesen, fantastisk at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik 🥳 Tak for din positive anmeldelse og de 5 stjerner! Håber vi ses igen snart - Viggo fra Hobbii 🧶

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Jeg er skuffet over at man ikke kan…

Jeg er skuffet over at man ikke kan bestille garn med et specifikt lot/farvenummer

30. juli 2025

Hej Elsa,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi forstår, at det kan være frustrerende, at man ikke kan bestille garn med et bestemt lot-/farvenummer. Det er desværre ikke muligt på vores hjemmeside at bestille et bestemt lotnummer, men vi tager din feedback med videre. Tak for din tid.

De bedste garn-hilsner,
Anna

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastiskt garn og virkeligt godt…

Fantastiskt garn og virkeligt godt udvalg.

16. juli 2025

Svar fra Hobbii.dk

Kære Barbara, tak for din anmeldelse og 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐ Vi sætter stor pris på din feedback omkring forsendelse. Vi arbejder på en løsning for at minimere antallet af separate pakker. Tak for din tålmodighed 🎁 Mange hilsener fra Viggo hos Hobbii.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nem bestilling og hurtig levering

Nem bestilling og hurtig levering. What's not to like :)

23. mars 2025

Svar fra Hobbii.dk

Kære Inge, Tak for de flotte 5 stjerner og din dejlige anmeldelse! 🧡 Vi er så glade for, at du foundet vores bestillingsproces nem, og at din levering kom hurtigt! 💨 God fornøjelse med dit garn, og vi ses snart igen! Mange hilsner, Viggo fra Hobbii. 😀

Fin service og garnet var som forventet

Fin service og garnet var som forventet

19. januar 2025

Svar fra Hobbii.dk

Kære Karin, mange tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐ Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og vores garn. Håber at se dig igen snart! 😊 Bedste hilsner, Viggo fra Hobbii.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hobbii er et super godt sted at handle…

Jeg kan varmt anbefale at handle der.

9. desember 2024

Svar fra Hobbii.dk

Kære Maja, stort tak for dine pæne ord og de fem stjerner 🤩 Vi er så glade for, at du er tilfreds med vores service og produkter. Husk, at vi er her, hvis du har brug for hjælp. God fornøjelse med dit håndarbejde! 🧶 Bedste hilsner, Viggo fra Hobbii

Svar fra Hobbii.dk

Kære Henrik. Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelser, det betyder meget for hele team Hobbii. De bedste garnhilsner Viggo fra Hobbii

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Meget fornøyd med garnet som ga fine…

Leverandør prøvde å presse pakken ned i postkassen - now som selvsagt ikke gikk, istedenfor å sette den på trappen direkte. Derfor ned en stjerne

12. juni 2024

Svar fra Hobbii.dk

Hej Trude, tak for din feedback 🙏 Det er dejligt at høre, at du er glad for garnet og strikkepindene 😊 Jeg vil tage din kommentar om levering til vores fragtfirma. Mange hilsner, Viggo fra Hobbii 🧶

Fint

Det hele var som forventet

13. juni 2024

Svar fra Hobbii.dk

Hej Anita!👋 Vi er glade for at høre, at din oplevelse med os var som forventet! 😊 Tak for din rating med 5 stjerner.🌟 Vi sætter pris på din støtte. Med venlig hilsen, Viggo fra Hobbii.

Svar fra Hobbii.dk

Hej Magnus, vi er utroligt glade for din positive anmeldelse og fulde fem stjerner! 😄 Det gør os virkelig glad, at du er tilfreds med vores service. Tusinde tak for din støtte. 🧶 Bedste hilsner, Viggo fra Hobbii.

Jeg bestilte lørdag aften

Jeg bestilte lørdag aften, og pakken kom allerede mandag morgen.

8. juni 2024

Svar fra Hobbii.dk

Kære Mariane Thomsen. Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelser, det betyder meget for hele team Hobbii. De bedste garnhilsner Viggo fra Hobbii

Svar fra Hobbii.dk

Hej Sur Kunde, mange tak for de 5 stjerner! 😊 Vi er glade for at høre, at alt er, som det skal være. Tak for din støtte. De bedste hilsener, Viggo fra Hobbii 🧶

Svar fra Hobbii.dk

Hej Joanna, tak for din positive bedømmelse 🌟 Vi er glade for at høre, at alt var som det skulle være. Vi sætter stor pris på dit input! Hav en fantastisk dag 🧶 Hilsen, Viggo fra Hobbii

Hurtig og god levering

Hurtig og god levering. Helt enkelt god service.

13. mai 2024

Svar fra Hobbii.dk

Hej Svanbjorg, tak for dine super flotte ord og de 5 stjerner ⭐ Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og levering. Med venlig hilsen, Viggo fra Hobbii 🧶

Gode garner

10. mai 2024

Svar fra Hobbii.dk

Hej Susanne, mange tak for den fantastiske anmeldelse og for at give os 5 stjerner! 🌟 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores garner. Fortsat god strikning! 😊 Venlig hilsen, Viggo fra Hobbii.

God kvalitet

God kvalitet, gode tilbud og god service

3. mai 2024

Svar fra Hobbii.dk

Hej B. Hartoft🙂! Vi sætter stor pris på dine positive ord og din 5-stjernede anmeldelse🌟. Vi forsøger altid at levere den højeste kvalitet og service! - Viggo fra Hobbii 🧶

Elsker Hobbii

Elsker Hobbii.
Jeg handler der tit

8. april 2024

Svar fra Hobbii.dk

Kære Maria, tusind tak for de søde ord og de 5 stjerner! 🌟 Vi er virkelig glade for, at du er tilfreds med Hobbii 😊 Mange hilsner, Viggo fra Hobbii

Det er godt

Den er godt...

4. april 2024

Svar fra Hobbii.dk

Hej Hella! 😊 Tak for din positive anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores produkter. Vi ses snart igen! 😁👍 - Viggo fra Hobbii

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv