Hjulfabrikken Anmeldelser

4,8

Jeg har sagt det mange gange før og jeg siger det igen, den absolutte bedste service får man kun hos hjulfabrikken ved Alex, jeg har brugt ham mange gange efterhånden og hver dag om det er sol, sne... Vis mer

Andet værksted hvor komplette hjul oprindeligt er købt til hybridbil (tung bil), er på trods af adskillige forsøg ikke kommet 100% i mål på afbalancering. Den udfordring tog Hjulfabrikken i mod, som v... Vis mer

Har brugt Hjulfabrikken et utal af gange, kun med tilfredsstillende resultat, har fået afbalnceret, rep. af fælge samt dækskifte og har kun været mere end tillfreds. Eksempel vis fik jeg afbalancere... Vis mer

1. Dekkservice

Fælgopretning, dækskift, hjulskift og lapninger

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

2 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

En af lørdagens helte!

Jeg punkterede på det ene baghjul fredag aften og SKULLE bruge bilen igen søndag. Jeg ringede til en del værksteder som ikke kunne hjælpe mig. Jeg fandt til sidst frem til hjulfabrikken og de var alt hvad man kan ønske sig i forhold til kundeservice og pris. Jeg vil benytte hjulfabrikken, hver gang fremover!

3. september 2018

Perfekt og hurtigt - på en søndag

Jeg stod med et fladt hjul en søndag eftermiddag kl 15:00 og fik så aftalt med Hjulfabrikken, at jeg bare kunne komme forbi. Fik det lappet på nærmest ingen tid. Varm anbefaling herfra.

22. juli 2018

Fantastisk service!

Virkelig en god oplevelse!! Venlig og meget serviceminded. Kom med min bil lige inden lukketid - den rystede meget i rattet efter hjulskift nogle dage forinden. Der var et uventet problem, og jeg havde virkelig brug for min bil næste morgen, så Hjulfabrikken løste problemet på kort tid, trods fyraften og bilen var køreklar igen! :-)
Top service, meget fair pris!
Kan helt klart anbefales!! :-)

17. november 2017

En ven i nøden

Hvad gør man, når man sent en fredag eftermiddag opdager, at bilen har et punkteret dæk, men dog kan køres med forsigtighed, og det sædvanlige værksted er lukket næsten ned for weekenden?

Man går på nettet lørdag morgen, finder Hjulfabrikken og får en aftale kl. 14:30.

Stedet har et ydmygt udseende, men kl. 14:45 kører jeg glad videre med et permanent lappet dæk til en rimelig pris. En ven i nøden og fin service!

1. mai 2017

Hurtig, venlig og kompetent service

Havde fået en skrue i dækket. Ringede og fik at vide at jeg kunne komme med det samme. Fik en kop kaffe mens jeg ventede på at få lappet og påsat dækket. Efter kaffen var drukket var sagen ordnet og til meget små penge.

Kommer helt sikkert igen, hvis jeg får behov

26. februar 2017