Hjulfabrikken Anmeldelser

4,8

Jeg har sagt det mange gange før og jeg siger det igen, den absolutte bedste service får man kun hos hjulfabrikken ved Alex, jeg har brugt ham mange gange efterhånden og hver dag om det er sol, sne... Vis mer

Andet værksted hvor komplette hjul oprindeligt er købt til hybridbil (tung bil), er på trods af adskillige forsøg ikke kommet 100% i mål på afbalancering. Den udfordring tog Hjulfabrikken i mod, som v... Vis mer

Har brugt Hjulfabrikken et utal af gange, kun med tilfredsstillende resultat, har fået afbalnceret, rep. af fælge samt dækskifte og har kun været mere end tillfreds. Eksempel vis fik jeg afbalancere... Vis mer

Virkelig en god oplevelse!! Venlig og meget serviceminded. Kom med min bil lige inden lukketid - den rystede meget i rattet efter hjulskift nogle dage forinden. Der var et uventet problem, og jeg ha... Vis mer

1. Dekkservice

Fælgopretning, dækskift, hjulskift og lapninger

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

2 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Utrolig flot og proffesionel service

Utrolig flot og proffesionel service. Alex gør alt for at hjælpe kunderne, selv i denne tid hvor værkstedet er hårdt belastet af hjulskift. Fornuftige priser - kan anbefales, da jeg altid har været tilfred.

5. desember 2021

Har generelt altid fået god service hos…

Har generelt altid fået god service hos Hjulfabrikken...

...men (for der er jo et men) nu er de tilsyneladende gået konkurs, så jeg ser (ikke rigtig) frem til, hvor meget tid jeg skal bruge på at få udleveret mine sommerfælge fra kurator. Jeg håber de i det mindste har efterladt deres kundesystem intakt, så man kan få noget udleveret der ikke tilhører boet.

31. mai 2021

Konkurs 😳

Har altid fået god service så ingen klager der.

Desværre fremgår der af hjemmesiden, at de pt er lukket grundet sygdom…hvilket meget godt kan være tilfældet.

Dog er de desværre……også gået konkurs jf. advokat Nete Weber, som bestyrer boet.

Jeg er fanget i salg af min bil…..idet mine vinterhjul opbevares af Hjulfabrikken.

Så udsigterne til dem kan være
Laaaaaange….hvis boet først skal gøres op….de skylder mig dog ikke noget jeg vil bare gerne have mine egne hjul tilbage. De skal ikke indgå i et konkursbo da det er min
Ejendom og ikke boets.

20. mai 2021

Altid super service

Altid super service. De er dygtige til det de laver. Kan desværre kun give dem 5 stjerner ville ellers give dem 6 stjerner.

Kan kun anbefales til alt hvad der har med fælge/dæk at gøre

14. mars 2021

Super

Lørdag middag. Mødte op med et punkteret dæk uden tidsbestilling. Der var, heldigvis for mig, et afbud, så mit blev lappet på 15 min mens jeg ventede. Kr. 285,- hvilket vel må siges at være en helt fair pris i en week-end.

20. februar 2021

Perfekt!

Kan kun tilslutte mig de andre, som har givet 5 stjerner til Hjulfabrikken.

Har fået hjulskifte og fælgopretning hos dem.

Flinke mennesker, som har styr på det de laver og fornuftige priser!

En ekstra stjerne til Marck herfra!

Jeg kommer igen og vil helt sikkert anbefale jer til min omgangskreds.

11. februar 2021

Lapning af dæk + montering, 30 minutter, 249 kr. Sådan!

Fik lappet forreste højre dæk på deres sted i Søborg, 17-tommer, på en Audi A3 Limousine.
Fik valgfri tid med dags varsel og til den pris, sådan en ydelse skal koste: 199 (ugens tilbud) + 50 kr. for at sætte det på igen.

Hurtig betjening (ca. 30 minutter i alt fra ankomst, lapning, montering og betaling til udkørsel igen).

Sådan skal det være!

17. juni 2020