⭐⭐⭐⭐⭐ Een keuken die écht bij ons past
⭐⭐⭐⭐⭐ Een keuken die écht bij ons past
Na onze eerdere aankoop bij Keukenhuys Hoorn van de garderobekasten met mooie inbouwverlichting en het wasmachine-/drogermeubel, wisten we al dat we voor onze nieuwe keuken weer bij Manfred & Marit wilden kijken.
Ook deze keer zijn we ontzettend goed geholpen. We kregen niet alleen een mooie keuken, maar vooral praktische en slimme adviezen waar we zelf niet aan hadden gedacht. Zo bleek de voorgestelde oplossing voor de koof en de afzuiging uiteindelijk veel beter te werken dan ons oorspronkelijke idee. Ook de positie van de inductiekookplaat is dankzij hun advies een veel praktischere keuze geworden.
Een mooie extra is dat de afzuiging automatisch inschakelt zodra de inductiekookplaat en verlichting worden aangezet. Precies dat soort details maken het dagelijks gebruik gewoon prettig.
Omdat we gewend waren aan een grote Amerikaanse koelkast en vriezer, maar deze niet goed in het nieuwe keukenplan pasten, kwam Manfred met een slimme oplossing: de koel- en vriescombinaties integreren in de eerder geleverde kastenwand. Het resultaat is prachtig en praktisch geworden. Een oplossing die we zelf nooit zo bedacht zouden hebben.
Wat we daarnaast heel bijzonder vonden, was het vertrouwen. We konden de sleutel aan de monteur geven en gewoon naar ons werk gaan, met het volste vertrouwen dat alles netjes geregeld werd. Dat zegt wat ons betreft veel over de manier van werken.
Het eindresultaat mag er absoluut zijn. We zijn superblij met onze keuken! Alles klopt: de uitstraling, de praktische indeling én de slimme details.
Manfred & Marit, bedankt voor het meedenken, jullie goede advies en opnieuw de fijne samenwerking. Wij kunnen Keukenhuys Hoorn dan ook van harte aanbevelen! 👌🏻
⭐⭐⭐⭐⭐