Hesselink Koffie Voor Thuis Anmeldelser

4,5

Heerlijke koffie , we waren op vakantie in de buurt van Winterswijk en dronken deze koffie in een restaurantje. Direct het merk gevraagd en daar alvast een zak gekocht!!

Ik heb de koffie bij cafe het Sluisje gedronken en vond het erg lekker. Thuis zelf cupjes en snelfiltermaling koffie besteld. Vind het nog steeds lekkere koffie. Webshop was even zoeken, de navigat... Vis mer

Na dat we headline koffie gedronken hebben in een restaurant, waren we beide verkocht! Direct een probeer verpakking besteld om te bepalen welke bonen wij het lekkerste vinden! Snel geleverd, met heer... Vis mer

mooie kopjes mooie kleuren er kan veel koffie in en blijft goe warm en heel snel en netjes geleverd dikke tien voor hesselink

1. Kaffebutikk

Schenk thuis heerlijke Hesselink Koffie! Bij Hesselink Koffie Voor Thuis hebben we het complete assortiment Hesselink Koffie, thee, servies en meer! Of je nu kiest voor onze topselectie koffiebonen, een filtermaling, de milieubewuste cups of een andere koffievariatie: al onze producten zijn met de grootste aandacht voor smaak, kwaliteit en duurzaamheid geproduceerd. Voor het heerlijkste én eerlijkste koffiemoment, elke dag weer.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

8 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Bestelling was prima

Bestelling was prima: de koffie van de bio-koffiecubs waren net zo goed als andere. Het is een fantastisch idee.
De aflevering was ook prima

6. november 2023

Top koffie

Belangrijkste is dat de koffie top is. We gebruiken het al jaren. Asl je een lekker bakjer zoekt, probeer Hesselink eens. Bestellingen worden altijd snel en accuraat geleverd. Jammer dat DHL soms wat steekjes laat vallen.

24. oktober 2023

Heel ongelijk en oud

Heel ongelijk. Kwam binnen een zak de hele tijd andere koffie uit, terwijl de maalstand hetzelfde was. Product was denk ik ook oud. Want tht datum was maar 6 maand vooruit.

16. oktober 2023
Logoen til Hesselink Koffie Voor Thuis

Svar fra Hesselink Koffie Voor Thuis

Beste Kirsten,

Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de koffie die u heeft ontvangen. We nemen de feedback van onze klanten erg serieus en streven ernaar om onze producten continu te verbeteren.

Bij Hesselink koffiebranders hanteren wij een THT-datum van 6 maanden op onze koffiezakken, nadat wij de bonen vers hebben gebrand. Dit garandeert de versheid van de koffie die we leveren.

We willen graag onderzoeken hoe het kan dat u ongelijke bonen heeft ontvangen. Wilt u contact opnemen met m.heinen@hesselinkkoffie.eu?
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. We lossen het graag op zodat u in de toekomst kunt genieten van een heerlijk koffiemoment.

Super gemakkelijk

Snel in huis, goed verpakt!
Cups besteld voor op vakantie en bonen voor thuis. Fijn dat je alles in 1x bij Hesselink kan bestellen. Nu overal genieten van een lekker kop koffie

5. oktober 2023