Bilglasgruppen Herning Anmeldelser 42

4,8

Efter et stort stenslag der krævede rudeskift, kunne vi allerede få en tid dagen efter. Til sammenligning havde vi ringet til 3 andre værksteder hvor vi skulle vente en uge. Forruden blev skiftet... Vis mer

Hurtig og søde til at svare hurtigt. Skulle dog vente fra mandag til fredag for at få skiftet ruden. Men ellers super god og nem service.

1. Bilglassverksted

Hos Herning Bilglas er vi specialister, når det gælder bilglas, herunder udskiftning, kalibrering og reparationer af alle typer bilruder/autoglas.. Vi skifter din bilrude eller reparerer dit stenslag, på vores værksted i Herning, eller hos dig - uanset om det er på din hjemmeadresse, eller på din arbejdsplads. Vi er Danmarks bedste og billigste indenfor reparation og udskiftning af forrude og reparation af stenslag. Du kan se priseksempler på ny forrude eller pris på reparation af stenslag her. Vores team af professionelle rudeteknikere sikrer at arbejdet altid udføres i topkvalitet, at alle standarder overholdes, og giver dig derfor en 5 års garanti på alle monteringer. Husk, du har frit værkstedsvalg og vi samarbejder med alle forsikringsselskaber!

4,8

Enestående

God oplevelse

Kort reaktionstid, god service, skarp pris - alt i alt en god oplevelse

23. april 2026

Svar fra Bilglasgruppen Herning

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os :)

Forrude

Jeg fik for nylig skiftet forruden på min bil i Herning, og det var en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Det var nemt at få en tid, og selve arbejdet blev klaret hurtigt og ordentligt. Bilen stod pæn og ren bagefter uden spor af arbejdet, hvilket jeg virkelig lagde mærke til.

Det, der især gjorde indtryk, var deres kundeservice. Vi havde selv fået lavet skaden og betalt for udskiftningen, men fandt bagefter ud af, at vi faktisk var dækket af forsikringen. Her var de utrolig hjælpsomme og tog sig tid til at forklare, hvordan vi bedst kunne løse det. De håndterede dialogen med forsikringen, og inden for få dage havde jeg fået mine penge tilbage.

Selvom det hele skyldtes min egen fejl, blev jeg mødt med forståelse og en rigtig behagelig tone. Det gjorde en lidt forvirrende situation meget nemmere at håndtere. Personalet var venlige og imødekommende, og man følte sig godt taget hånd om fra start til slut.

Alt i alt en tryg og professionel oplevelse, som jeg uden tvivl vil benytte mig af igen.

16. april 2026

Svar fra Bilglasgruppen Herning

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hos os - både med selve udskiftningen af forruden og hele forløbet omkring det. Vi er også rigtig glade for, at vi kunne hjælpe dig godt igennem situationen med forsikringen!

Du er altid meget velkommen igen, hvis du får brug for vores hjælp.

Helt i top

Hurtig og professionelt arbejde og mega søde medarbejdere

19. mars 2026

Svar fra Bilglasgruppen Herning

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse. Tusind tak for din anmeldelse! :)

Perfekt

Perfekt; super good

10. mars 2026

Svar fra Bilglasgruppen Herning

Dejligt at høre - tusind tak for din anmeldelse! :)
Mvh. Catarine, Bilglasgruppen

God service med kort varsel

Fik lappet et lille stensalg med kort varsel. Dejligt med telefonbetjening.

3. mars 2026

Svar fra Bilglasgruppen Herning

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os :)

Fantastisk service

Fantastisk service. Fik udskiftet en rude, og den havde en fejl, så de skiftede den igen.
Kommer helt sikkert tilbage.

12. februar 2026

Svar fra Bilglasgruppen Herning

Det er vi glade for at høre. Tusind tak for din anmeldelse - det betyder meget for os! :)

Kanon service

Kanon service

11. januar 2026

God betjening

God betjening, god service

5. januar 2026

Svar fra Bilglasgruppen Herning

Tusind tak for din anmeldelse - det betyder meget for os :)

Super oplevelse

1000 kr. billigere end alle konkurrenterne på skift af vores forrude. Hurtigt og fint stykke arbejde. Vi bruger bilglasgruppen igen en anden gang.

16. desember 2025

Svar fra Bilglasgruppen Herning

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse. Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse 😊

Høj servise

En vældig og behagelig oplevelse, hurtig og pressions
arbejde, så tak for det.

18. desember 2025

Svar fra Bilglasgruppen Herning

Det er vi glade for at høre - tusind tak for din anmeldelse :)
Mvh. Catarine, Bilglasgrupen

Super

Hurtigt og veludført arbejde til en skarp pris.
2 stenslag i forruden på Mercedes EQB

17. desember 2025

Svar fra Bilglasgruppen Herning

Dejligt at høre - tusind tak for din anmeldelse! :)
Mvh. Catarine, Bilglasgruppen

Hurtig og søde til at svare hurtigt

Hurtig og søde til at svare hurtigt.

1. desember 2025

Svar fra Bilglasgruppen Herning

Tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os :)
Vi beklager ventetiden, men er glade for at høre, at du ellers oplevede servicen som nem og god.
Mvh. Catarine, Bilglasgruppen

Super service og flot arbejde!

Jeg fik skiftet forruden på min bil i Herning, og hele oplevelsen var virkelig god. Det var nemt og hurtigt at booke tid, og arbejdet blev udført både hurtigt og i høj kvalitet. Bilen var helt ren bagefter – ingen rester af lim eller snavs fra forruden, hvilket jeg virkelig sætter pris på efter dårlige oplevelser hos andre, dyrere firmaer. Prisen var fair, servicen var hurtig, og resultatet er perfekt. Jeg bruger helt sikkert dette firma igen. Tak for en super service!

22. oktober 2025

Svar fra Bilglasgruppen Herning

Tak for din fine tilbagemelding! Vi er glade for, at du havde en positiv oplevelse, og at vi kunne leve op til dine forventninger til både kvalitet og service. Du er altid velkommen hos os igen!
Mvh. Catarine, Bilglasgruppen

Jeg giver hermed Bilglasgruppen /…

Jeg giver hermed Bilglasgruppen / Herning Bilglas min bedste anbefaling!
De har de bedste priser på markedet og yder en fantastisk service – også når det gælder specialopgaver. Alt blev udført hurtigt, professionelt og med stor omhu. Jeg kunne ikke være mere tilfreds!

27. oktober 2025

Svar fra Bilglasgruppen Herning

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling! Det betyder meget for os🙏
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at både pris, service og kvalitet har levet op til dine forventninger. Du er altid velkommen hos os igen! 🚗💨