Vandaag mijn ring opgehaald Erg mooi geworden en super blij mee En perfecte service! De Herdenkingswinkel is een aanrader.
Se hva andre synes
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Herdenkingswinkel verkoopt de mooiste assieraden, vingerafdruksieraden, urnen en overige gedenkartikelen.
Kontaktopplysninger
Sint Jorisplein 1A, 5481 AS, Schijndel, Nederland
- 085 047 7707
- info@herdenkingswinkel.nl
- herdenkingswinkel.nl
Fam.Smets
Gisteren met dochter en kleindochter in de herdenkingswinkel mooie asringen uitgezocht voor mijn dochter en mij heel lief geholpen door Tom nam alle tijd voor ons,na het kiezen de as overhandigd om ringen te laten vullen helaas kan Tom dat niet meer door een allergie maar heeft iemand anders het gedaan,wij zijn een uurtje gaan winkelen in Schijndel en bij terugkomst waren de ringen klaar zo mooi geworden echt een aanrader de Herdenkingswinkel in Schijndel! de as was van onze zoon\broer!
Vandaag mijn ring opgehaald
Vandaag mijn ring opgehaald
Erg mooi geworden en super blij mee
En perfecte service!
De Herdenkingswinkel is een aanrader.
Hele goede ervaring en prachtige assieraden!
We hadden midden december twee assieraden besteld, maar in overleg met Tom besloten om vanwege de feestdagen het as later te versturen. De communicatie met Tom via de mail was erg helder en fijn. Tom hield ons ook op de hoogte over wanneer de sieraden ongeveer klaar zouden zijn en naar ons verstuurd zouden worden. De sieraden waren erg zorgvuldig verpakt, samen met het overgebleven as. Het was een goede ervaring en de sieraden zijn echt prachtig! We zijn ontzettend blij met onze sieraden en kunnen zo de as van onze hond altijd bij ons dragen.
As armband
De wachttijd was erg lang 5 weken.
Maar vandaag is hij dan eindelijk gekomen.
Toch 5 sterren omdat het een heel fijne armband vind.
Het wachten word zo toch beloond
Toppers, mooie dierbare eindproducten
Ondanks de feestdagen die er aan kwamen was de hele order met max 3 weken gemaakt, verzonden en aangekomen. In de tussentijd nog op de hoogte gebracht en om het een en ander te bespreken via de telefoon. Topservice en een mooi en dierbaar eindresultaat.
Veel mogelijk om een dierbare dicht bij je te houden....
Een echte aanrader de herdenkingswinkel en mooie, rustuitstralende entourage waar we werden ontvangen. Kreeg een raar gevoel om de as op te sturen dus kon een afspraak maken en we zijn erbij geweest toen de as in de ring ging. Tom legde duidelijk stap voor stap uit wat hij deed en heel relaxed en kundig werd de ring gevuld. Tom bedankt! Ben heel erg blij met mijn mooie ring.
Hele goede service!
Hele goede service!
Ze helpen echt bij het maken van een goede keuze en geven eerlijk en deskundig advies. Vandaag heb ik twee urnen en een ketting mogen ophalen. Er werd ruim de tijd genomen en alles verliep heel respectvol. Ter plekke zijn de urnen en de ketting gevuld, en ik mocht daarbij blijven. Een mooi en waardig moment.
Bedankt voor de service.
Dit bedrijf kan ik iedereen aan…
Dit bedrijf kan ik iedereen aan aanraden vandaag 2 urnen afgehaald en hanger
Kwaliteit is goed prijsverhouding is goed
Services dikke 10 bedankt voor deze mooie urnen en hanger wij zijn er blij mee
Voor altijd mijn kleindochter bij mij.
Onlangs een afspraak gemaakt om de as van onze kleindochter in een 'bij hun uitgekozen ring' te laten plaatsen. Omdat ik in Spanje woon, hadden we maar kort tijd dit precies in onze vakantie in NL te regelen. Tom heeft ontzettend zijn best gedaan om hier medewerking aan te verlenen. Het was heel fijn (maar ook emotioneel) om erbij te kunnen zijn dat haar as geplaatst werd. Zeer zorgvuldig en met respect is dit gedaan. Ik kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen. Beste Tom, heel erg bedankt dat mijn kleindochter voor altijd bij mij is. Als ik er op een dag niet meer ben gaat de ring naar haar tweelingzusje dan is de cirkel rond.
Super service
Super service! Ik had ze gemaild over een andere ring dan die ik uiteindelijk besteld heb en ze belde netjes om te vragen of ik het wel goed had gedaan. Het contact was erg fijn. Daarbij een snellere levering dat de 4 weken die het eigenlijk zou zijn.
En keurig verpakt en goed verzonden.
En daarbij erg blij met het geleverde product. Al met al een top winkel
1 woord Fantastisch
1 woord Fantastisch! Wat een fijn mail contact gehad met Tom, in alle rust en respectvol aan een heel mooi aandenken gewerkt door Tom ter plekke in Schijndel bij het vervaardigen van een asring.
Dikke dikke pluim en heel veel dank Tom..
Wij zouden dit iedereen aanraden
Eest info via mail gekregen en toen afspraak gemaakt.
Ik ben net mijn zus geweest om een mooi assieraad uit te zoeken voor de as van onze moeder . Heel hulpvaardig, goede adviezen gekregen.Er werd met ons meegedacht wat betreft onze wensen. Wij mochten bij het hele proces aanwezig zijn… van het zeven van de as tot het maken van de ringen . Er werd heel respectvol met de as van onze moeder omgegaan! Wat was dit mooi om erbij te zijn.
Wij zijn heel gelukkig met 2 prachtige ringen huiswaarts gegaan .
Chapeau voor deze onderneming!
Ik heb een asring besteld
Ik heb een asring besteld, heb eerst gebeld hoe het in z'n werk ging,werd heel fijn geholpen. Heb hem vandaag gekregen, en hij is geweldig, ben zo blij ermee. Ik zou iedereen aanraden om bij jullie wat te bestellen.
Armband met vingerafdruk
Fijne ontvangst, goede adviezen en begeleiding tot het maken van een keus voor een armband met vingerafdruk. Ook de uitleg welke vingerafdruk het beste is, was heel respectvol. Ook de service met betrekking tot opsturen van het sieraad was perfect. Ik zal deze herdenkingswinkel zeker bij anderen adviseren.
1 woord Fantastisch
Dikke dikke pluim en heel veel dank Tom..
Asring uitgezocht.
Gisteren op afspraak een asring uitgezocht.
Duidelijke uitleg gekregen van Tom.
We konden direct wachten en aanwezig zijn bij het vullen van de ring. Met alle nauwkeurigheid is de ring gevuld en met hars afgewerkt. Het is prachtig geworden.
Nogmaals bedankt Tom voor het prettige ontvangst.
Fijne ervaring.
Ik had een mooie ring gezien op de site en wilde graag passen en kijken of er nog iets anders was, ik kon een afspraak maken en en super goed geholpen. Ik wilde heel graag aanwezig zijn bij het plaatsen van het as en dat was geen probleem. Na paar weken gebeld dat me ring er was en een nieuwe afspraak gemaakt.
Er is altijd met veel recept omgegaan met mijn wensen en het as.
Hele mooie ervaring!
Vandaag heb ik met mijn moeder een mooie ring laten maken. Nu hebben we onze kleine lieve Glam toch altijd bij ons!
Ik heb met heel veel verwondering gekeken naar het proces. Het is heel fijn om erbij te mogen zijn.
Tom was zo lief en behulpzaam. Het was echt een hele mooie ervaring. Ook af en toe een praatje gemaakt waardoor de ervaring nog beter is.
Een echte aanrader!
Bedankt Tom. Echt waar, ik vind het geweldig wat je doet en knap ook.
Liefs,
Cilia
Mooie ervaring met een een heel fijn gevoel
Net samen met mijn dochter een mooie ring uitgezocht, om het as van onze lieve kleine Glam erin te laten zetten.Tom is een ontzettende lieve hulpvaardige man, die goed naar je wensen luistert, uitlegd wat hij gaat doen, en wij konden bij het hele proces aanwezig zijn, wat een heel bijzonder en goed gevoel gaf. De ring is zoooo mooi geworden en heb nu toch het gevoel, dat mijn lieve hondje bij mij is. Ik raad de herdenkingswinkel aan omdat je supergoed geholpen wordt en je met een goed gevoel weggaat.
Super ervaring met de herdenkingswinkel
Van tevoren ontzettend fijn contact gehad op de mail met Tom. Hij beantwoordt alles snel, vriendelijk en duidelijk. Vervolgens op afspraak daar ontvangen voor een as-ring die hij gemaakt heeft waar ik bij zat. Er was veel keus, alles was netjes voorbereid en hij heeft het allemaal heel netjes en zorgvuldig gedaan. Legde ook steeds uit wat ie deed en waarom. Erg prettig.
Ik raad Tom absoluut aan. Ontzettend aardige betrokken jongen die weet wat ie doet en alles heel netjes doet. Mn ring is prachtig en ben blij dat ik het bij Tom heb laten doen!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.