Selskapet har svart
Zeer onbetrouwbaar. Meerdere recente recensies tonen hetzelfde probleem: pakketten zouden zogezegd “niet toekomen”, maar in werkelijkheid worden ze gewoon niet opgestuurd. Dit kan één keer een excuu... Vis mer
Selskapet har svart
Ik had een sleutelhanger besteld, dit was een goudkleurige envelopje met een briefje erin waar ik een korte tekst in heb laten graveren. Snel geleverd en het zag er mooi uit. Helaas is deg... Vis mer
Selskapet har svart
Geweldig armbandje , Had een cadeau tasje besteld die zat er niet bij en heb meteen contact gezocht werd hier meteen vriendelijk geholpen en ze zijn me tegemoet gekomen met een mooie oplossing beste... Vis mer
Selskapet har svart
Welkom bij KAYA, hét atelier voor al jouw betaalbare en écht persoonlijke sieraden. In ruim 12 jaar is KAYA uitgegroeid tot dé plek waar we elk sieraad dat jij uitzoekt een eigen karakter geven. Met de hand. Tot in detail. Helemaal uniek en persoonlijk. Bij KAYA helpen al onze vakkundige collega’s je graag om elke bedel, ketting of ring die jij kiest te personaliseren. Met de naam van je geliefde, de datum van een bijzonder moment, een persoonlijk berichtje en zelfs met een vinger- of pootafdruk. Zo vieren en koesteren we elke bijzondere relatie en gelegenheid. Zo maken we samen elk cadeau nog specialer, elk moment nog dierbaarder en elke herinnering onvergetelijk. Met écht iets bijzonders én betaalbaars - een persoonlijk sieraad dat raakt. Bij jou en iedereen die je liefhebt. Waarmee je altijd die bijzondere verbinding voelt. Door de liefde op je huid te dragen. Die ander overal met je mee te nemen. Om je pols, om je hals… in je hart. Voor altijd dichtbij. We creëren met liefde jouw unieke sieraad. Met zorg, liefde en aandacht door jou en KAYA gemaakt. Dat jouw geluk vangt en vastlegt. Je mooiste herinnering blijvend bewaard. Voor nu, voor straks. Voor altijd.
Evertsenstraat 177, 2315RZ, Leiden, Nederland
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Super fijne klantenservice. Denken goed mee en erg snel met reageren.

Svar fra KAYAsieraden.nl
Super fijn contact, mooie sieraden. Echt een aanrader!

Svar fra KAYAsieraden.nl
Ik kreeg snelle reacties op mijn vragen en het probleem werd erg professioneel opgelost. Niet een keer maar meerdere keren.

Svar fra KAYAsieraden.nl
Altijd vriendelijk, snelle service en levering . Goede garantie! En als je vragen heb helpen ze je altijd! Ben super tevreden!

Svar fra KAYAsieraden.nl
Een hele prettige en overzichtelijke website met mooie producten met redelijke prijzen! Bijna alles is mogelijk; veel variatie in items maar ook in personalisatie. Bij het kiezen van het lettertype voor de te graveren naam wordt de ingevulde naam ook in dat lettertype weergegeven waardoor je een goed idee krijgt van hoe je sieraad eruit komt te zien. Zo fijn! Een emoticon zoals een hartje of sterretje erbij kan ook; die is voor het gemak bij de omschrijving toegevoegd dus kan je gemakkelijk kopiëren en plakken. Ideaal. De factuur is erg overzichtelijk en gedetailleerd met voorbeelden van wat je hebt besteld. Betalen kan veilig achteraf en de verzendkosten zijn laag. Je sieraad wordt ook super snel gemaakt en verzonden. Ik was een beetje bang dat de postbezorger mijn pakket kwijt zou raken maar het is netjes op tijd bezorgd. Ik ben alleen maar erg tevreden en heel blij met mijn mooie sieraad! Ik kan Kaya Sieraden van harte aanbevelen en zal hier zeker nog eens bestellen!

Svar fra KAYAsieraden.nl
Echt een super fijne website, kwam veel sneller binnen dan verwacht en de oorbellen die ik besteld heb zijn echt super mooi!

Svar fra KAYAsieraden.nl
Had een leuk baby/kinderarmbandje met graveren besteld en had het de volgende dag al binnen!! Het armbandje is echt mooi en de naam is ook netjes gegraveerd.

Super ervaring gehad
Snel geholpen en zelfs naderhand nog mijn Korting terug gestort
Echt Top

Svar fra KAYAsieraden.nl
Hele mooie sieraden en super service, snel en goed mijn probleem opgelost dank daar voor

Svar fra KAYAsieraden.nl
Top service, mooie kwaliteit sieraden en fijne communicatie

Svar fra KAYAsieraden.nl
Top producten en service! Heel blij mee.

Svar fra KAYAsieraden.nl
Snel geleverd en het zag er mooi uit.
Helaas is degene, aan wie ik dit had gegeven, het briefje dat in de envelop zat verloren.
Ik heb Kaya gevraagd of ze mij een los briefje wilden leveren maar naar eigen zeggen leveren ze normaal geen losse briefjes hiervoor.
Maar de klantenservice van Kaya vond het zo vervelend waarop zij een uitzondering wilden maken.
Dezelfde dag hebben ze de tekst op een nieuw briefje gegraveerd en naar mij toegestuurd,
Super service, dankjewel klantenservice van Kaya.
Ik wil Kaya sieraden bij iedereen aanraden.

Svar fra KAYAsieraden.nl
Een ketting kwam niet mooi overeen met de afbeelding, aparte kwaliteit. Deze dan ook willen retourneren, ik koos voor briefpost, maar naar een afhaalpunt dit bespaard in de kosten.
Echter zijn zij 'niet in staat om bij het afhaalpunt te geraken'?
Met het verzoek de dhlpunt in hun buurt te contacteren..
Service is dus ver te vinden, en dit is dan ook mijn laatste bestelling, helaas.
Dit verder gaat via de mail wat al 'kill' overkomt.

Svar fra KAYAsieraden.nl
En hele poos gelden een ketting met hanger besteld, nou is helaas de sluiting gebroken met de klantenservice contact gehad voor een passende oplossing , dit als zeer prettig ervaren snelle reactie en goeie hulp.

Svar fra KAYAsieraden.nl
Ik heb voor mijn dochtertje een geboortje steen met ring en ketting geven in November. De eerste week ging het hangertje al stuk van de ketting waar het geboorte steentje aan vast zit, en nu is ook de steen van de ring losgelaten. Ik baal hier wel van.

Geweldig armbandje ,
Had een cadeau tasje besteld die zat er niet bij en heb meteen contact gezocht werd hier meteen vriendelijk geholpen en ze zijn me tegemoet gekomen met een mooie oplossing beste service die ik ooit heb gehad mijn dank is groot wij zijn blij!! Zeker een aanrader 🤍

Svar fra KAYAsieraden.nl
Ik had 2 setjes oorbellen besteld, maar bij binnenkomst helaas 1 setje gekregen die verkeerd was. Klanten service een berichtje gestuurd en zij hebben de juiste verstuurd. Echter komt mijn cadeautje nu te laat binnen en is er geen compensatie van hun kant. Ze geven nu aan dat ze van de bezorging afhankelijk zijn, maar ze hadden het ook met spoed kunnen versturen voor hun klanten. Erg jammer, want nu kom ik met lege handen aan..

Svar fra KAYAsieraden.nl
Meerdere keren een bestelling geplaatst en het product niet geleverd krijgen. Pas na een hoop berichten en gedwongen nog langer te wachten krijg ik het product waarvoor ik heb betaald (en vanwege een gelegenheid op tijd wilde ontvangen) eindelijk opgestuurd krijgen. De kwaliteit is teleurstellend, de kleur gaat er snel van af en de sleutelhanger breekt snel af van het ringetje waardoor je hem snel kwijt bent. Ik heb ze meerdere kansen gegeven maar zal hier niet meer bestellen. Lucardi of een andere juwelier is een veel beter alternatief.

Svar fra KAYAsieraden.nl
Fantastische klantenservice veel geduld en duidelijke snelle reactie.
Armbandjes zijn gemaakt van mooie materialen.👌🏻👌🏻

Svar fra KAYAsieraden.nl
Het armbandje wat ik had besteld was helaas kapot gegaan, na een email gestuurd te hebben kreeg ik binnen een dag reactie en een dag later heb ik een nieuw exemplaar opgestuurd gekregen. Superservice en topkwaliteit.

Svar fra KAYAsieraden.nl
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.