Dommage que les courriers qui accompagnent les livraisons ne sont pas totalement en français. Quand le courrier commence par "Geachte Gaand" je trouve ça un peu incongru surtout en tant que francophon... Vis mer
J'ai toujours eu les pièces commandées, mais ces derniers temps il devient fréquent que de nouvelles pièces soient épuisées lorsque le Monnaie-info paraît. Et la possibilité d'abonnement n'est pas un... Vis mer
Munten die ik besteld had waren heel mooi, goede kwaliteit. Maar de levering via post duurt enorm lang, geen tracking beschikbaar. Als je als klant betaald voor verzending mag deze ten minste binnen e... Vis mer
Cet achat a été mon premier, j'ai reçu exactement ce que j'ai commandé, un peu plus tôt que la date de livraison présumée, bien emballé, sans aucune différence par rapport à la description. Donc, c'es... Vis mer
Herdenkingsmunten.be is hét adres voor liefhebbers van Belgische munten en medailles. U kunt bij ons alle officiële munten en uitgiften van de Koninklijke Munt van België en meer bestellen. Zoals de jaarlijkse officiële ‘Fleur de Coin’ set en Prooflike set, bijzondere 2 euromunten, herdenkingsuitgiften van € 2,50, € 5, € 10, € 12,50, € 20, € 50 en € 100 in verschillende metalen, zilver en goud. Piecescommemoratives.be est l'adresse incontournable pour les amateurs de pièces de monnaie et de médailles belges. Vous pouvez commander chez nous tous les produits officiels de la Monnaie Royale de Belgique, et bien plus. Comme les sets officiels annuels en qualité « Fleur de Coin » et « Belle Épreuve », des pièces de 2 euros singulières, des émissions commémoratives de 2,50 €, 5 €, 10 €, 12,50 €, 20 €, 50 € et 100 € dans différents métaux, argent et or.
Gouden Hoon 1, 3991 CX, Houten, Nederland
- klantendienst@herdenkingsmunten.be
- herdenkingsmunten.be
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 90 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Super !
Le produit est de très bonne qualité, la commande a été simple à passer et l'envoi a été rapide
Naar bedrijf…
BLijven munten sturen en wanneer dit eindelijk is opgehouden blijven ze geld afhalen terwijl je niks meer opgestuurd krijgt.
Begin er niet aan want als je een keer iets koopt plunderen ze je rekening en blijf je munten of post krijgen die je MOET betalen

Svar fra Herdenkingsmunten.be
Zeer tevreden en een snelle service.
Heel goed
Heel goed, geen probleem met de bestelling !!!! Goed ontvangen ! Mooie herinnering aan de munt van de NMBS.
Great product and fast delivery
Great and fast delivery. Good quality product. I’m really satisfied.
Mon article est arrivé un peu tard chez…
Mon article est arrivé un peu tard chez moi. Je pensais que le colis était volé. J'ai donc envoyé un message au service client et ils ont su me rassurer sur le fait qu'il y avait des retards de La poste et que c'était normal. J'aurais cependant préféré avoir un colis suivi afin de me rassurer sur la livraison. Sinon, l'article était bien emballé et conforme à mes attentes !
My regards to Belgium mint
Recently i order, a proof coin, from mint,
Coin arrived today, after long time,
I had left before 10 days approximate neutral feedback, and talking about that shipping was risky without tracking.
Finally coin arrived today after one month, from the time i placed order. The package arrived was with tracking, don’t know if mint send new one,
But i want to say that i am very satisfied that all went good.
My regards.
De goede levering.
De goede, correcte en vriendelijke afhandeling met bijhorende communicatie.

Svar fra Herdenkingsmunten.be
ik kon makkelijk bestellen en het…
ik kon makkelijk bestellen en het product was er volgens afspraak. Super
2x verzendkosten?
De twee nieuwe series van de 2,5 euromunten zijn in zeer korte termijn (binnen twee weken) van elkaar uitgegeven. Toch dien ik 2x de verzendkosten van €4,95 te betalen. Nu krijg ik het bericht dat de muntplaatjes niet aan de kwaliteitseisen voldoen voor beide 2,5 euromunten. Dat kan natuurlijk altijd en liever kwaliteit dan snel iets verzenden en daarna er klachten over krijgen. De nieuwe zending is voor beide begin augustus. Kan dit niet in 1 zending gebeuren? Beter voor het milieu en minder (verzend)kosten

gebruiksvriendelijke webstek
gebruiksvriendelijke webstek, vlotte afhandeling en levering
Société sérieuse.
Société sérieuse.
Envoi rapide et emballage sans indication qui pourrait attirer les convoitises lors du transfert.
Qualité au top
De bestelling ging makkelijk en vlot…
De bestelling ging makkelijk en vlot alsook de levering.
Goed verpakt en zoals de advertentie beloofd , zeer tevreden over de ontvangen munten .