Købte en jakke, som er så smuk! Og sendte den anden retur, var lidt usikker på hvordan jeg skulle sende den retur. Så sendte en mail til deres kundeservice, de guide mig. Og pakken blev sendt retur... Vis mer
Selskapet har svart
🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻kunne jeg give -5 så havde de fået det skal selv betale for at lever retur. Og så bliver man truget for shopping. Blev sent retur i december har først hørt fra dem den 23/1 men ing... Vis mer
Selskapet har svart
Thank you for the good service, i recieved the package in only a few days, it has been a pleassure shopping at your brand once again. I have ordered from helmstedt four times now a love the quality... Vis mer
Rædselsfuld service. Bestilte en kjole i januar måned. Modtog en bekræftelsesmail, hvori, der stod, at jeg ville få besked, når varen blev sendt. Det er den endnu ikke blevet. Desværre har jeg heller... Vis mer
Selskapet har svart
When Emilie Helmstedt founded HELMSTEDT in 2018, it was based on a vision of bringing the worlds of fashion and art closer together. Growing up in a crafts focused family, Emilie always knew she would become an artist, and pursued that passion all throughout her life and at the Royal Academy of Fine Arts in Copenhagen. Among the testaments to her talent, Emilie has won the largest Scandinavian fashion prize, Magasin Du Nord Fashion Prize, was shortlisted for the LVMH prize 2020, and named “the most visionary young designer in Copenhagen” by Vogue.
Overgaden oven vandet 60 A , 1440, København k , Danmark
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Advarer alle mod at købe fra denne webshop. Især hvis du skal købe badetøj!
Jeg købte for nyligt badetøj på Helmstedts hjemmeside. Da jeg fik den hjem gik det hurtigt op for mig at den var for lille i størrelsen.
Jeg kontaktede efterfølgende webshoppen som skriver at de ikke bytter eller returnere badetøj og at de "håber jeg finder en løsning".
Ifølge Aftalelovens § 1, Forbrugeraftalelovens §§ 18-25 (fortrydelsesret) så har man på alle webshops i hele EU 14-dages fortrydelsesret på sit køb, såfremt varen fremstår i den stand den er modtaget i og at varen ikke indgår i nogle få særlige kategorier som er undtaget fx fødevarer. Badetøj indgår ikke i nogle af undtagelseskategorierne for 14-dages fortrydelsesret.
Derfor er Helmstedts politik om ikke at tage badetøj retur ulovlig.
Desuden står denne returregel kun angivet under deres return-underside på deres hjemmeside, som findes i bunden af hjemmesiden og med småt skrift på siden med badetøjet. Ikke iøjenfaldende og ikke noget der bliver gjort særligt opmærksom på!
Såfremt denne returregel havde været lovlig er Helmstedt også ifølge samme lovgivning forpligtet til at
informere kunden om deres returret på enten brev eller mail, og ikke kun på en underside på deres hjemmeside. Hvis denne regel havde været lovlig skulle det altså fremgå TYDELIGT på både der hvor man klikker sit badetøj i kurven, i kurven og ved en besked i ordrebekræftelsen.
Jeg kæmper stadig for at få mine penge tilbage, men hende jeg har kontakt til i kundeservice er langsom til at svare, kortfattet i sine beskeder og har hverken været undskyldende eller venlig. Nærmere modsat.
Normalt ville jeg ikke skrive en sur anmeldelse, da det kan glippe for selv den bedste virksomhed engang imellem, men i dette tilfælde føler jeg mig nødsaget til at gøre det - desværre - pga. en så skidt oplevelse af overholdelsen af mine rettigheder som kunde og kundehåndteringen fra Helmstedts side.

Svar fra Helmstedt Online
Virkelig den bedste service jeg nogensinde har oplevet. Bestilte en trøje forleden til min lillesøster, som desværre er blevet ramt af kræft. Jeg skriver derfor til Helmstedt for at høre om den kan blive pakket ind, eller blive gjort et eller andet sødt ved, så hun kan få et smil på læben. De skriver hurtigt tilbage at de vil gøre deres bedste. Dagen efter er pakken fremme, og der er sendt en ekstra t-shirt med til hende. Hun blev simpelthen så overrasket og glad, og jeg følte mig så heldig over at blive mødt af så søde mennesker.
Det varmede alle vores hjerter, og det er bestemt ikke sidste gang at vi skal købe tøj fra Helmstedt❤️

Svar fra Helmstedt Online
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.