SOFACOMPANY Danmark Anmeldelser 9 120

4,8

Udover en fantastisk sofa og puff så fungerer Sofacompany’ets logistik perfekt - der er styr på levering og kontakt. Top - 5 stjerner

Har hatt en strålende opplevelse med å bestille og få levert en blå stol hjem fra sofa company. Smidig og skøn betjening af Lone i forbindelse med leveringen. Kan klart anbefale disse.

I får ikke 5 fordi i sendte den forkerte farve, jeg syntes ikke vi kunne se den er brun

1. Møbelbutikk
  2. Møbeltilbehør
  3. Butikk med stuemøbler
  4. Sofabutikk

Om SOFACOMPANY Danmark

SOFACOMPANY | dansk design til en fast lav pris

Hos SOFACOMPANY designer vi selv vores møbler og sælger dem direkte til dig. Det betyder færre stop på vejen, bedre priser – og møbler, der er bygget til at holde til lidt af hvert. Derfor giver vi også 10 års garanti på alle vores møbler.

Over 8.000 af vores kunder har anmeldt os her på Trustpilot, og vi er stolte af vores høje stjernescore. Vi læser og svarer på alle anmeldelser – fordi vi lytter, og hele tiden stræber efter at give dig den bedst mulige oplevelse, når du køber møbler hos os.

Uanset om du shopper online eller besøger os i vores butikker, glæder vi os til at hjælpe dig med at finde din næste sofa.

SOFACOMPANY | Dansk design - direkte til dig

4,8

Enestående

9k anmeldelser

Fantastisk sofa og service

17. desember 2025

Svar fra SOFACOMPANY Danmark

Tusind tak for din fantastiske tilbagemelding. Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både sofaen og puffen – og at vores logistik og levering har fungeret perfekt.

De bedste sofa-hilsner,
Helene, SOFACOMPANY

God betjening i butikken på Amager og…

God betjening i butikken på Amager og en problemfri levering
Mvh
Paul Bundgaard

25. juni 2025

Hej Paul

Sikke en flot anmeldelse - mange tak for den!

Hvor er det dejligt at høre at du har haft en god oplevelse både med god service i butikken på Amager, og en problemfri levering.

Jeg vil give de rosende ord videre til vores dygtige personale i butikken samt
vores fantastiske fragtmænd. Vi håber på at kunne give dig flere gode
oplevelser i fremtiden.

Therese, SOFACOMPANY

God og behagelig service både i butik og ved levering

God og behagelig service i butikken. Malte var utrolig rar at tale med. Hurtig og nem leveringservice og selvfølgelig et skønt produkt.

9. mai 2025

Hej Simon,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre at I har oplevet god og behagelig service i vores butik på Amager - jeg sørger for at give de rosende ord videre til Malthe. Skønt at høre at I også var glade for vores leveringsservice og finder produktet skønt - så kan vi ikke ønske os mere😊

Strålende service fra Sofacompany

10. april 2025

Hej Mina,

Mange tak for de flotte 5 stjerner.

Vi er så glade for, at vi har levet op til dine forventninger, og at du har oplevet god service. Vi glæder os til at se dig igen en anden god gang, og håber at du indtil da, får nydt din nye stol til fulde.

Service

Fantastisk kundeservice fra start til slut. I forretningen, hos kundeservice og ved leveringen.
Kan kun anbefales.

7. januar 2025

Hej Bente,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse.

Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores service både i vores butik, kontakten med kundeservice og ved levering. Din anbefaling betyder meget for os, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Emilie, SOFACOMPANY

I får ikke 5 fordi i sendte den…

9. juli 2024

Hej,

Mange tak for de flotte 4 stjerner - dem er vi meget glade for.

Jeg kan desværre ikke se, at du har sendt en reklamation ind til os. Du må meget gerne sende os en mail til info-dk@sofacompany.com, så vi kan sørge for at du får den korrekte farve på dit møbel.

Bedste sommerhilsner,

Cæcilie, SOFACOMPANY

Hej Karen Marie,

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner - det sætter vi stor pris på.

Det er så fedt at høre at du har oplevet virkelig god service her hos os. Vi ser frem til at kunne yde lige så god service næste gang.

Ønsker dig en skøn dag.

Emilie, SOFACOMPANY

Telefonkontakt kunne ikke være…

Telefonkontakt kunne ikke være bedre🙂kompetance og en imødekommende stemme kommer man langt med. Sofaen er præcis som jeg havde håbet og ønsket…. og ingen bøvl med fragten….jeg skal helt sikkert have flere møbler fra jer

1. mai 2024

Hej Martin,

Sikke en stjerneregn - vi kan ikke takke dig nok, for SÅ sød en anmeldelse.

Det varmer sådan vores sofa-hjerter, at høre, at du er blevet glad for din nye sofa, og at du har oplevet god og imødekommende service - det er jo drømmen ❤

Jeg er sikker på at sofaen står smukt i din stue, og så glæder vi os til at se dig hos SOFACOMPANY igen.

Therese, SOFACOMPANY

God service i butikken

God service i butikken

13. mars 2024

Hej Beate,

Mange tak for de flotte 5 stjerner. Vi er så glade for, at vi har levet op til dine forventninger, og at du har oplevet god service. Vi glæder os til at se dig igen en anden god gang.

God service

Meget god service, både i showroom og ved levering.

26. februar 2024

Hej Liv,

Mange tak for de fine ord og fem stjerner ⭐

Det er rigtig dejligt at høre, at du har været glad for vores service hele vejen rundt.

Vi glæder os til at se dig igen en anden god gang, og håber at du bliver super glad for din nye Douglas sofa.

Emma, SOFACOMPANY

Hej Philip,

Tak for de 5 super stjerner. Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse fra service til levering. Vi håber at vi kan give dig flere god oplevelser hos SOFACOMPANY i fremtiden.

Cæcilie,

Kære Bente.

Tak for din anmeldelse og tak for en god snak tidligere i dag.
Jeg beklager meget at leveringen med UPS ikke gik som forventet. Jeg sætter dog stor pris på, at du gør os opmærksom på din oplevelse, så vi nu kan tage den til intern efterretning og sikre, at lignende ikke sker igen fremover. Du skal også have tak for at komme med gode input og feedback.

Vi håber på at kunne se dig igen en anden god gang, hvor vi kan hive de sidste stjerner hjem, så oplevelsen har været fantastisk hele vejen rundt.

Jeg håber trods alt du er glad for din nye puf og så vil jeg ønske dig en rigtig dejlig weekend.

De bedste hilsner

Katja R
Kundeservicechef, SOFACOMPANY

Helt perfekt!

22. september 2023

Hej Ralf,

Tak for de flotte 5 stjerner.

Wow en sød anmeldelse. Vi er SÅ glade for, at du har haft en perfekt oplevelse hos os. Vi håber at vi kan give dig flere af disse oplevelser i fremtiden.

Kundeserviceassistent, SOFACOMPANY

Behagelig og kompetent betjening i…

Behagelig og kompetent betjening i showroom på H.C Andersens Boulevard. Tak for kaffe og en god oplevelse. Sune

17. september 2023

Hej Sune.

Mange tak for de flotte fem stjerner og søde ord - dem er vi meget glade for.

Det er så dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Showroom, og oplevede god betjening og god kaffe.
Vi glæder os til at give dig en lige så god oplevelse en anden gang, og håber at du er blevet glad for dit nye SOFACOMPANY møbel.

Katja
Kundeservicechef, SOFACOMPANY

God service

God service, trygge købsforhold

6. august 2023

Hej Steven,

Tak for de fine 5 stjerner.

Det glæder os, at du har oplevet god service og trygge købsforhold hos os. Vi håber at vi kan give dig flere gode oplevelser i fremtiden.

Det hele fungerede!

7. august 2023

Hej Henrik,

Mange tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner.

Hvor er vi glade for at høre, at det hele bare fungerede som det skulle!
Vi glæder os til at give dig en ligeså god oplevelse næste gang vi ses i SOFACOMPANY.

Hej Stine

Du skal have mange tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord.

"God kvalitet og god service" er jo netop det vi stræber efter.
Det glæder os at du har haft en god oplevelse samt er glad for dit nye SOFACOMPANY møbel.

Vi håber på at kunne give dig endnu en succesfuld oplevelse i fremtiden.

De bedste hilsner,
Cille Elbæk
Kundeserviceassistent, SOFACOMPANY

God service i butikken og utrolig…

God service i butikken og utrolig hjælpsomme chauffører ved levering.

1. juni 2023

Hej Louise.

Tusinde tak for de flotte 5 stjerner og ikke mindst roserne til vores showroom og vores chauffører.
Vi håber du bliver glad for din nye sofa!

Dejlig weekend og sommer til dig 🌞

De bedste hilsner
Priscilla T. Lam - Kundeservice SOFACOMPANY

Kom til tiden

Kom til tiden, flotte stole. God kontakt om levering.

7. mai 2023

Hej Cecil,

Tak for de fine 5 stjerner.

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse med levering og at du er glad for dine nye store. Vi håber at vi kan give dig flere gode oplevelser i fremtiden.

Super kundeservice

Super kundeservice! Levering på minuttet 🌟

10. mai 2023

Hej Pernille

Tusind tak for de søde ord og flotte anmeldelse.

Det glæder os at du har haft en god oplevelse hos os, både med service og levering. Vi håber at vi kan give dig mange flere gode oplevelser i fremtiden hos SOFACOMPANY.

Cæcilie Hartvig,