helan.be - Torhout Anmeldelser 0

Ziekenhuisopname

Baby op komst

Arbeidsongeschikt

About us

Bij Helan ben je in goede handen. Wij houden een gezond leven betaalbaar via onze terugbetalingen en Helan-voordelen. Waar het kan, werken we snel en digitaal. Waar jij dat nodig hebt, geven onze experts graag persoonlijk advies. Enthousiast en efficiënt: daar houden wij van.

Ook als het minder gaat, zijn we er voor jou. Ben je ziek of kan je niet werken door een operatie of een ongeval? We betalen je medische kosten terug en regelen je vervangingsinkomen zonder veel gedoe. Zo kan jij focussen op beter worden.

Waarom kiezen voor Helan?

Extra voordelen voor jouw gezondheid.

Snelle terugbetaling van je medische kosten.

Vlotte uitbetaling van je uitkering bij ziekte.

Zorg op maat in elke levensfase.

Ontdek Helan

More about us

We zijn ook zoveel meer dan een ziekenfonds. Wij hebben voor jou ook betaalbare verzekeringen, kinderopvang, kraamzorg, thuiszorg, huishoudhulp, vakantiekampen en een Zorgwinkel.

Ontdek Helan Kinderopvang

Ontdek Helan Thuiszorg

Ontdek Helan Kraamzorg

Ontdek Helan Huishoudhulp

Ontdek Heyo Vakantiekampen

Ontdek Helan Zorgwinkel

Hospitalisatieverzekering
Hospitalia

De kosten bij een operatie, bevalling of een behandeling in het ziekenhuis kunnen hoog oplopen. Met Hospitalia ben je betaalbaar én uitgebreid verzekerd.

Reken op de rust van een kamer alleen, tot 180 dagen nazorg en extra hulp voor, tijdens en na je opname, zoals bv. vervoer of een oppas voor je kind of huisdier. Dat is onze bredere kijk op jouw welzijn. En op jouw hospitalisatieverzekering.

Ontdek welke Hospitalia-verzekering het best bij je past.

Vergelijk onze formules

Tandverzekering
Dentalia Up

Luister naar je tanden... Een mooi en gezond gebit is niet vanzelfsprekend. En de wettelijke ziekteverzekering betaalt heel wat tandzorgkosten niet terug. Wacht niet tot je die scheve tand, dat zwarte gaatje of die gebroken kies stilletjes om hulp hoort schreeuwen. Kies gewoon nu al voor een tandverzekering...

Tot 4.000 euro terug per persoon

Terugbetalingen voor tandzorg, tandprotheses, implantaten, orthodontie bij jongeren, en parodontologie

Vanaf dag 1 verzekerd voor kosten bij een ongeval of kanker

Aansluiten kan tot en met 64 jaar

Ontdek Dentalia Up

Mijn Helan app

Je gezinssamenstelling wijzigen, terugbetalingen opvolgen, documenten aanvragen, je dossier bekijken: het kan altijd en overal via Mijn Helan.

Terugbetalingen aanvragen

Mijn Helan

• Oostendestraat 67, 8820, Torhout, West-Vlaanderen, Belgia

• 05 626 88 60

Ingen anmeldelser

Virksomheten har ikke fått noen anmeldelser ennå.