Mit absolut favorit sted at handle økologiske koldpressede olier, og lignende. Stort udvalg og har altid det jeg skal bruge, samt en flot og udførlig beskrivelse af hvert produkt, som er en kæmpe hjæl... Vis mer
Se hva andre synes
Hedenhus har bare så mange lækre produkter, og alt er af højeste kvalitet og økologi. Der går sjældent mere end et par dage fra bestilling, til at varerne lander hos mig! Mine bedste anbefalinger, hvi... Vis mer
Hedenhus har et mega fedt udvalg af top lækre færdige produkter og diy produkter. Varerne ankommer altid med raketfart. Derudover, kan jeg finde opskrifter og rigtig meget info om fx hver enkel æteris... Vis mer
Jeg syntes at i har nogle spændende produkter, det går hurtigt og problemfrit at få tilsendt sine varer, Jeg kan godt anbefale denne forretning, Og så hjælper de os med at passe på naturen Janet
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Hedenhus handler om biavl med omtanke, vi værner om naturen og producerer rene danske naturprodukter baseret på vores biavl, og giver tilbage til naturen igen.
Kontaktopplysninger
Knastvej 4, 7860, Spøttrup, Danmark
- kontakt@hedenhus.dk
- hedenhus.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Jeg havde læst så meget godt om jeres…
Jeg havde læst så meget godt om jeres bivoks til træ. Har givet mit bejdsede altantrægulv en omgang og også min kommode af mørkt træ. Det var nemt at påføre og drøjt. Voksen giver træet glød og får det så flot, samtidig med det beskytter mod vand, snavs etc.
Hurtig forsendelse, super fine produkter
Hurtig forsendelse, super fine produkter. Intet at klage over.
Super stort plus over at de ikke pakker deres forsendelse ind i plastik, men pap.
Your proudcts are so great and the…
Your proudcts are so great and the quality is perfect 👍🏻
Varerne er pakket forsvarligt og er…
Varerne er pakket forsvarligt og er kommet helt frem med posten, det var rart.
Varerne kommer hurtigt.
Jeres hjemmeside syntes jeg dog mangler indsigt og struktur.
I sælger æteriske olier, som man ikke finder ved at søge på æteriske olier, olierne er svære at finde rundt i, det kan være jeres måde at gøre det på, men for mig er det en kedelig tidsrøver jeg gerne er foruden.
Men eller er alt bare super fint
Super pris og hurtig levering
Super pris og hurtig levering, mere kan man vel ikke forlange
Jeg kan varmt anbefale Hedenhus.
Jeg kan varmt anbefale Hedenhus.
Rigtig gode produkter, til gode priser.
Hurtig levering.
Helt i top
God hjemmeside med gode beskrivelser samt masser af opskrifter... flere af dem og gerne nogle med shampoo
Hurtig levering og god service
Fint nyt hjemmeside og god service
Fint nyt hjemmeside, gode opskrifter og meget hurtig levering. Gode beskrivelser af de enkelte produkter.
Super lækre olier.
Super lækre olier.. købte en hybenkerne olie som jeg og min hud er kæmpe fan af.
Hurtig levering.. pakket godt og forsvarligt ind..
Kan kun anbefale Hedenhus på det varmeste ❤️
Perfekt
Perfekt. Hurtig levering med GLS. Under 24 timer. Ingen problemer med ombytte transportskade varer.
Perfekt !!!
Har handlet her flere gange og er 100% tilfreds. Ingen fejl og hurtig og effektiv ekspedition.
Gennemgående god indkøbsoplevelse
Hurtig levering. Kvalitetsvarer. Godt pakket ind. Alle varerne var pakket ind i pap og kassen desuden fyldt ud med pap.
Gode produkter og virkelig hurtig…
Gode produkter og virkelig hurtig ekspedition og levering.
Hedenhus har de bedste olier
Hedenhus har nogle af de lækreste olier, jeg har oplevet og så til en virkelig god pris. At det hele er øko er et must for mig. Jeg er faktisk helt holdt op med at købe olier andre steder.
Gode produkter
Gode produkter, lever op til beskrivelsen og hurtig levering.
Udover "normal" Service & Kvalitet
I tillæg til de fine kvalitetsvarer, setter jeg pris på den venlige, hurtige kommunikation med kunden.
For mig er det, endvidere, vigtigt, at ikke købe varer fra Israel. Fra Hedenhus fik jeg garanti gennem direkte, relevante, svar på mine spørgsmål. Jeg er, derfor skiftet til Hedenhus, efter at tidligere have købt helt fine varer, men fra en leverandør, der var alt for svævende vedrørene oprindelseslande. Til sidst: jeg kan godt lide at få pakken, og se den omsorg de enkelte varer er pakket ind med :)
Førsteklasses respons og levering
Førsteklasses respons og levering, mange tak, de er de bedste
Et seriøst sted at handle
Jeg oplever Hedenhus som et godt og reelt sted at handle. Det virker som om alle produkter er af høj kvalitet, og at Dasha og Dan har en stor viden om disse og om naturen i særdeleshed.
Gode produkter
Gode produkter, hurtig levering og absolut konkurrencedygtige priser…..
Kvalitet
Det er super gode produkter, som blev afleveret hurtigt. Forsæt på den måde♥️🍀👍
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.