Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Da jeg forleden bestilte olier fir første gange hos renolie.dk, manglede der desværre en æterisk olie. Jeg skrev en mail og gjorde dem opmærksomme på det. Jeg modtog kort efter en pakke, med e... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Helt perfekt :) Køber nok fra dem igen, det er sjældent jeg finder en dansk hjemmeside der sælger rene perfume ingredienser i form af æterisk olier håber der også snart kommer andre da udlandske web... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bestilte min pakke torsdag aften kl. 22.48, og allerede lørdag kl. 11.30 var den fremme – virkelig hurtig levering og nogle rigtig lækre olie som jeg modtog. Der var endda en lille gave (slik... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Har lige afhentet min pakke, jeg bestilte 3 stk. af deres firkantede 100ml parfume flasker. Da jeg åbnede pakken kunne jeg dog konstatere at der kun var 1 flaske i kassen….. ærgerligt for den ene fl... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Dagspa
  2. Forhandler av aromaterapiartikler
  3. Leverandør av kosmetikk og parfyme
  4. Kosmetikkbutikk
  5. Urtebutikk
  6. Badstubutikk

Skrevet av virksomheten

Hos RenOlie sælger vi rene æteriske og vegetabilske olier til nogle af markedets bedste priser. Ud over olierne har vi også tilbehør som flasker, diffusere og meget andet. Kig ind og se det store udvalg af olier!

Kontaktopplysninger

4,5

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Fantastisk!

Jeg skrev en mail og gjorde dem opmærksomme på det.

Jeg modtog kort efter en pakke, med en den manglende olie, et håndskrevet kort med en undskyldning, og en ekstra olie som plaster på såret. 🤭

Virkelig god stil, helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos Renolie.dk.

8. april 2026

Hej Julie
Tak for ordren og anmeldelsen. Beklager pakkefejlen - men godt du gjorde opmærksom på den, så vi kunne få den rettet op :-)

Helt perfekt :)

Helt perfekt :)
Køber nok fra dem igen, det er sjældent jeg finder en dansk hjemmeside der sælger rene perfume ingredienser i form af æterisk olier håber der også snart kommer andre da udlandske webshops ikke leverer til pakkeshops
Desværre så jeg ikke at de små 5 ml flasker ikke kom med låg, men så bestilte jeg bare igen nemt og hurtigt

5. mars 2026

Svar fra Renolie

Tak for anmeldelsen, Jonas. Og godt du fik lågene med i anden omgang :-)

Utrolig tilfreds :)

Min mor og jeg bestilte 5 flakoner til parfume, som kom efter få dage - endda med så lakridser ;) Det er de fineste flakoner jeg længe har set. Meget tilfreds

12. februar 2026

Hej Mathilde
1000 tak for din anmeldelse :-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Lækre olier og hurtig levering

Der var endda en lille gave (slik) med i pakken som tak for at støtte mindre virksomheder. Meget betænksomt.

En klar anbefaling herfra.

Knus
Lina

11. februar 2026

Svar fra Renolie

Mange tak for anmeldelsen, Lina :-)

Nemt at bestille online

Nemt at bestille online. Pakken kom som aftalt. (Sød seddel inden i pakken, med en tak 😃)

27. januar 2026

Hej Tess
Mange tak for anmeldelsen 🙏

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Trækister i forbindelse med vores bryllup

Vi havde igennem længere tid ledt efter nogle små trækister, som skulle være en del af vores bryllup næste sommer.

Vi fandt nogle trækister, hvor antallet dog ikke var muligt at skaffe hjem. MEN så gik der ellers verdensklasse i kundeservice. Vi fik mellem 11 og 12 forskellige modeller, som kunne skaffes hjem, alt efter hvad vi ønskede.

Vi har fået de ALLERFEDESTE trækister, som passer sindssygt godt til de rammer, vi havde sat for vores store dag – uden at det samtidig blev for dyrt.

Vi har igennem hele købet været i kontakt med Renolie over mail og Messenger og har virkelig følt os trygge i hele forløbet.

Tusind tak for en rigtig god service.

17. desember 2025

Svar fra Renolie

Mange tak for anmeldelsen, Steffen - og 1000 tak for at lade os være en smule med i bryllupsforberedelserne :-)
Vi ønsker jeg et skønt bryllup til sommer!

Super hurtig levering 👍🏼

Jeg har nu handlet et par gange hos Renolie.
Produkterne svare til beskrivelse og foto.
Levering 🚚 usædvanlig hurtigt - jeg fik mine vare efter bare 23 timer - det er i særklasse.

5. oktober 2025

Hej Jens
Tusind tak for tilbagemeldingen. Vi forsøger at få varerne afsted så hurtigt som muligt, så det er skønt, at det værdsættes :-)

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg købte en vægt til vejning af…

Jeg købte en vægt til vejning af smykker. Den var åben da jeg modtog pakken, vægten viser forskellige tal hele tiden eller vejer slet ingenting og har fået et tryk og er skæv. Det var virkelig spild af penge og køber aldrig derfra igen.

3. september 2025

Hej :-)
Det lyder som en rigtig ærgerlig oplevelse - øv.

Jeg undrer mig dog lidt over, at du ikke har kontaktet os, men det kan da heldigvis nås endnu - du er mere end velkommen :-)

Vi vil hjertens gerne rette op på problemet og ombytte varen uden omkostninger for dig, hvis den er defekt.

Desværre er det jo et livsvilkår, at et produkt kan tage skade under håndtering eller transport. Den slags sker som oftest i forbindelse med forsendelse, men man kan jo også opleve at komme hjem med et produkt fra en fysisk butik, som viser sig at være defekt. Jeg kan love dig, at hverken vi eller nogen anden butik med vilje ville forsøge at prakke dig et defekt produkt på.

Jeg er ked af, at du ikke synes vi skulle have en chance for at give dig en god kundeservice, men i stedet tyer direkte til at give en en dålig anmeldelse. Som sagt vil vi (som altid) rigtig gerne hjælpe med at løse problemet, så jeg håber du tager kontakt. (Vi kan jo desværre ikke tage initiativet, da du har valgt at være anonym i opslaget).

Vi sælger utrolig mange af disse vægte uden problemer, og vi bruger dem også selv, så jeg tror bare du har været uheldig - det kan vi nemt rette op på :-)

Lækre æteriske olier

Konen bestilte nogen olier hjem, og jeg vidste egentlig ikke hvad det var for noget, men de dufter virkelig godt 🤩 Vi fik noget med pebermynte, stjerne anis og noget med noget citrus. Virkelig virkelig dejlig duft det giver til hjemmet. Fik også at vide at service var i top, så det kan ikke blive andet end 5⭐️ herfra. Glæder mig til at prøve andre olier!

5. august 2025

Hej Azzam
Mange tak for anmeldelsen. Håber I får en fest med olierne 😃

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Lækre produkter - super service!

Bestilte nogen æteriske olier og de er mega lækre! Udover lækre produkter, så er deres service også helt i top. Der er ikke en finger at sætte på noget af det 😍

2. august 2025

Hej Helene
1000 tak for anmeldelsen <3 🙏

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Købte et produkt og knapt 1/2 år efter…

Købte et produkt og knapt 1/2 år efter er det defekt. Har skrevet og halvdelen af mine mails er ikke besvaret, ligesom produktet jeg har købt er udgået - ingen forklaring på hvad man evt vil gøre ved det.

8. mai 2025

Hej Jacob
Det er virkelig øv, at dit produkt er defekt :-(

Og du har desværre ret i, at halvdelen af dine 2 mails ikke er besvaret. Der gik nemlig 2 hverdage, hvor vi ikke fik besvaret din første mail. Så sendte du en enslydende opfølgningsmail på tredjedagen, som du fik svar på. En svartid på 3 hverdage er ikke tilfredsstillende, så det kan jeg kun beklage. Som jeg har forklaret i vores korrespondance, har vi i disse dage flyttet hele lageret til en ny lokation, og har i den forbindelse været en smule hængt op. Men stadig ikke godt nok - klart :-(

Som nævnt i vores korrespondance, kan du selvfølgelig indsende produktet under almindelige reklamationsbetingelser, så jeg er lidt uforstående overfor din meget negative anmeldelse?

Som jeg oplever situationen, er der en helt klar "forklaring på, hvad man vil gøre ved det": Nemlig, at du indsender det defekte produkt som en reklamationssag - som allerede nævnt i vores korrespondance. Hvordan tænker du ellers, det kunne håndteres?

Du købte produktet midt i august sidste år, så der er vel strengt taget gået godt og vel 8 måneder - ikke at det har nogen betydning i praksis. Hvis produktet har en fabrikationsfejl, står vi på mål for det - helt efter bogen! Den almindelige reklamationsret gælder jo 2 år.

Både i vores korrespondance og her i anmeldelsen lader det til, at du lægger stor vægt på, at produktet sidenhen er udgået af sortimentet. Jeg forstår ikke helt din fokus på dette, men det er desværre korrekt, at leverandøren ikke længere har produktet på lager. Forhåbentlig ændrer det sig på sigt, men vi kan pt. desværre ikke sælge et produkt, vi ikke kan få leveret.

Mvh. Kurt, RenOlie

Købte 2 flasker olie

Købte 2 flasker olie , ved ikke hvad det er , og hvad det skal bruges til
Jeg vil gerne returnere begge

2. mai 2025

Hej Methie
Tak for din bestilling på to flasker vegetabilsk Neem-olie, som vi leverede til dig inden for 24 timer :-)

Nu kan jeg så efterfølgende konstatere, at du laver vrede kommentarer og smileys på vores Facebook-opslag og desuden lander denne meget negative anmeldelse. Jeg forstår ikke helt, hvad der foregår?

Jeg ved i sagens natur ikke, hvad dine tanker har været omkring bestilling og brug af olierne, men de har en udførlig varebeskrivelse på webshoppen.

Du har sendt mig en mail, hvor du oplyser, at olierne ikke har indhold af CBD, som jeg forstår du måske havde en forventning om. Det fremgår der dog intet om i varebeskrivelsen, ligesom vi i det hele taget ikke sælger CBD-produkter eller på nogen måde giver udtryk for dette.

Jeg har forsøgt at kontakte dig på både mail og telefonisk uden held - for at finde ud af, hvori problemet består. Hvis du har bestilt olierne ved en fejl, og ønsker at returnere dem, kan det naturligvis sagtens lade sig gøre.

Dog synes jeg egentlig, at RenOlie på alle måder har leveret den optimale service, og forstår simpelthen ikke, hvorfor du synes vi skal belønnes med spam og negative anmeldelser :-(

Mvh. Kurt, RenOlie

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv