Mit absolut favorit sted at handle økologiske koldpressede olier, og lignende. Stort udvalg og har altid det jeg skal bruge, samt en flot og udførlig beskrivelse af hvert produkt, som er en kæmpe hjæl... Vis mer
Se hva andre synes
Hedenhus har bare så mange lækre produkter, og alt er af højeste kvalitet og økologi. Der går sjældent mere end et par dage fra bestilling, til at varerne lander hos mig! Mine bedste anbefalinger, hvi... Vis mer
Hedenhus har et mega fedt udvalg af top lækre færdige produkter og diy produkter. Varerne ankommer altid med raketfart. Derudover, kan jeg finde opskrifter og rigtig meget info om fx hver enkel æteris... Vis mer
Jeg syntes at i har nogle spændende produkter, det går hurtigt og problemfrit at få tilsendt sine varer, Jeg kan godt anbefale denne forretning, Og så hjælper de os med at passe på naturen Janet
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Hedenhus handler om biavl med omtanke, vi værner om naturen og producerer rene danske naturprodukter baseret på vores biavl, og giver tilbage til naturen igen.
Kontaktopplysninger
Knastvej 4, 7860, Spøttrup, Danmark
- kontakt@hedenhus.dk
- hedenhus.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Jeg er rigtig godt tilfreds, elsker deres oplysninger om produkterne og deres gode opskrifter 🌹
Jeg er rigtig godt tilfreds, troede måske det
Meget brugervenlig og oplysende hjemmeside
Meget brugervenlig og oplysende hjemmeside med lækre produkter indenfor denne kategori.
Super lækkert at f.eks. låg, pipetter o.lign. der passer til en given flaske, står oplyst sammen med flasken.
Det gør det meget nemt at handle forskellige komponenter og sammensætte sit køb.
Og lynhurtig levering!
En fantastisk oplevelse med…
En fantastisk oplevelse med forhandleren. Har bestilt varerne i går morges, allerede i morges er kassen udleveret med mine dejlige produkter.
Håber at de er i lige så god kvalitet, som deres forsendelse!!!
Way to go ♥️
Den ene bøtte med kokosolie kom frem og…
Den ene bøtte med kokosolie kom frem og havde tydligt været tabt på gulvet, så der er en flænge i bøtten og toppen ved lågets Åbning er knust
Gode beskrivelser af produkterne
Gode beskrivelser af produkterne. Alt fungerer godt ifm køb. Lækre råvarer.
God hjemmeside med mange spændende produkter
God hjemmeside med mange spændende produkter både til direkte brug og til gør-det-selv. Nem bestilling og hurtig levering. Bestemt ét sted jeg kommer til at handle hos igen.
Altid en 'smooth' transaktion med…
Altid en 'smooth' transaktion med hedenhus👍🏾
Gennemsigtighed
De har en stort og godt udvalg af produkter, og gennemsigtighed. Alt bliver oplyst på de enkle produkter. Kundeservice er virkelig god og de er altid super rare. Tingene bliver sendt hurtigt og er godt beskyttet. Kunne simpelhen ikke være mere tilfreds, mit go to sted til egne cremer osv
Superhurtig levering
Superhurtig levering, som altid og gode produkter.
Lækre produkter
Lækre produkter, godt udvalg, hurtig levering og overordentlig venlig, hurtig, kompetent og effektiv kundeservice. Varerne var også pakket forsvarligt ind. Jeg er ovenud tilfreds. Hedenhus har mine varmeste anbefalinger, og jeg vil 100% bestille herfra igen.
Genialt
Genialt. ÆLSKER jeres koncept
Nemt. Gode beskrivelser. Gode råvarer
Super-hurtig levering!
Jeg har aldrig oplevet så hurtig en levering fra noget som helst webshop. Jeg bestilte varer en formiddag og havde dem dagen efter om morgenen på mit dørtrin. Klasse!
Varerne altid leveret til tiden
Varerne altid leveret til tiden - Det er gode kvalitets produkter.
Hurtig levering og gode beskrivelser af…
Hurtig levering og gode beskrivelser af produkterne på hjemmesiden
Lækre produkter der er pakket fint ind…
Lækre produkter der er pakket fint ind så de kommer sikkert frem.
Lækre økologiske produkter og hurtig levering
Det er altid en fornøjelse at handle…
Det er altid en fornøjelse at handle hos jer.
Håbløs kundeservice
Produkterne er fine, men de svarer overhovedet ikke på nogle henvendelser. Jeg havde desværre fået en flaske hvor låget gik i stykker og alt olien løb ud.. Skrev til hedenhus på mail OG via deres kontaktformular på hjemmesiden.. intet svar..
Nemt at bestille og hurtig levering.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.