Recent de Heatfan 5 geplaatst in de keuken van ons appartement. Het plaatsen was eenvoudig i.c.m. met de bijgevoegde handleiding. De lengte van de 230 Vac voedingskabel had in ons geval langer gemogen... Vis mer
Se hva andre synes
De molentjes doen waar ze voor bedoeld zijn , nl. snel warmte leveren. Eerste installatie in slaapkamer om geluid te beoordelen. Deze test is goed verlopen. Daarna de 2x 5 in woonkamer geïnstalleer... Vis mer
Goede website, info en snelle levering . De beloofde 30 % besparing lijkt me erg veel, maar de kamer warmt veel sneller op en de warmte lijkt beter verspreid te worden in de kamer. Ik heb de cv ke... Vis mer
Er was een probleem met het koppelen van een pas nieuw gekochte extra ventilatorset met controller. Na een vlot telefoongesprek waarvan het advies was om het probleem via mail te sturen zodat de exp... Vis mer
Kontaktopplysninger
Garderbroekerweg, 134, 3774JH, Kootwijkerbroek, Nederland
- 0297255194
- info@heatfan.eu
- heatfan.eu
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Prima product
Zeer makkelijk te installeren en werkt perfect in combinatie met de WiFi controller
1 maand geleden 8 stuks heatfan5…
1 maand geleden 8 stuks heatfan5 aangeschaft voor 2 convectoren elk ca. 240cm lang, tevens de wifi- controller bijbesteld. Alles super snel te installeren, eigenlijk alleen op de convector leggen, stekker in het stopcontact en het systeem werkt, zeer eenvoudig.
Ik ben de combinatie nu 1maand aan het gebruiken en ben bijzonder enthousiast. Ik vind dat het comfort enorm is toegenomen in de woonkamer, zonder dat de kamerthermostaat stand veranderd is. Een grappige anekdote: ik had mijn vrouw niet verteld dat het comfort mogelijk zou toenemen in de kamer. De eerste avond na ingebruikname zegt ze opeens het is net of het warmer is in de kamer, bijzonder!
Of ik energie zuiniger stook kan ik in zo'n korte gebruikstijd tijd niet beoordelen.
Ik vind het een prachtig systeem, mooi uitgevoerd en in zwart leverbaar voor op een convector, de ventilatoren zijn erg stil, uiterst slim systeem.
Nog zo'n slimmigheid het modulerende wi-fi controller systeem, instelbaar naar eigen inzicht in 5 niveaus, dit werkt erg mooi en nauwkeurig en je kunt het volgen op je telefoon, bovendien is ook de geschiedenis en het daarbij behorende ventilator toerental af te lezen, eigenlijk vind ik dat moduleren het mooiste en meest bijzondere van het geheel.
Ik vind het zo'n prachtig uitgevoerd systeem waarover ik ontzettend enthousiast ben, vandaar dit toch wel erg lange verhaal.
Toch heb ik ook en punt van kritiek: De garantie termijn van heatfan is 2 jaar, dat vind ik wel erg mager, zeker in relatie tot andere leveranciers met radiator ventilatoren, ik zie aanzienlijk langere garantie tot zelfs 10 jaar. Mogelijk een punt van aandacht.
Ik ben tevreden
De sensor werkt beter dan van de concurrent en de wifi controller is wat mij betreft helemaal top.
Fijne webshop
Fijne webshop En goede info over bezorgtijd v.h. bestelde artikel.
App geen beschrijving
Er is geen beschrijving hoe je het kastje moet instellen van mode 1 tot en met 5.
De app is wel heel snel met het verzetten van de snelheid ventilator.
Het is jammer dat je de app eerst via een browser moet activeren en niet direct naar de app kan. De 3 kasten van 4 ventilatiesysteem is keurig op tijd gestuurd en goed ingepakt.
Service met een grote S
Het bestelproces verliep eenvoudig en de bestelling kwam keurig op het afgesproken moment.
Door eigen schuld verspeelde ik tijdens montage een paar magneetjes. Een telefoontje naar Heatfan was voldoende om geheel gratis nieuwe magneetjes opgestuurd te krijgen, die waren er 1 dag later.
Complimenten voor dit bedrijf.
Je bent altijd een beetje terughoudend…
Je bent altijd een beetje terughoudend om dit te bestellen. Klopt het wel wat ze schrijven en ook de prijs, want al met al zit je toch gauw op € 400,- tot
€ 600,-.
Wij hebben 3 convectoren en ook een hybride warmtepomp en zonnepanelen. Het wordt ECHT sneller warm in de kamer. Of wij ooit de aanschaf terug verdien is een tweede. Wij hebben het vooral eerder warm en dat is fijn en daardoor iets minder verbruik van gas en Electra. Het installeren is een fluitje van een cent.
Ventilatoren doen wat ze moeten doen ....
Ventilatoren doen wat ze moeten doen in de convectorput. Je hoort ze niet en het is aangenamer warm in de woonkamer/keuken.
Goed product en vooral normaal telefonisch te bereiken
Fijn product en vooral prettig dat dit bedrijf gewoon telefonisch bereikbaar is
Opsturen was snel en netjes
Opsturen was snel en netjes, maar de ventilatoren passen niet en moeten bovenop de verwarming liggen. Verder maken ze alleen in de laagste stand acceptabel geluid, hogere standen zijn zeer irritant. Ik merk daardoor niet veel van de werking.
Geluid
Bezorging, info en levering is prima.Heb ze gekocht omdat het minimum vermogen van mijn cv ketel iets hoger is dan mijn radiatoren kunnen afgeven.Echter zijn ze alleen op het laagste toerental helemaal stil heb daarom achteraf spijt dat ik niet gekozen heb voor een set met meer ventilatoren er in.Het verschil aanvoer en retour temp van mijn radiator is hierdoor minder groot dan ik ervan had verwacht.Ik merk wel dat de gevoelstemperatuur hoger is geworden, zet nu de thermostaat op 21 i.p.v 21.5 en het voelt even warm aan in de kamer.
Twee bestellingen, tot volle tevredenheid
Ik heb nu twee keer een bestelling gedaan: de eerste keer 2x twee gekoppelde heatfan-3's (dus 2 units en zes ventilatoren per unit) en de tweede keer 1x twee gekoppelde heatfan-5's plus nog een losse heatfan-5. Alle units doen hun werk zoals beloofd, blazen harder bij hogere radiator-temperaturen en dragen daardoor merkbaar bij aan een aangenaam binnenklimaat. Geluiden zijn verwaarloosbaar, alleen bij speed 5 hoor je iets meer. Ik ben heel tevreden.
De aankoop geeft een heel warm gevoel!
Kwaliteit is beter dan verwacht! Okay je gaat niet voor de goedkoopste en je hoopt dat terug te zien als je het spul in hand hebt en gemonteerd. Idd super makkelijk te monteren. Heel heel stil ook op maximaal! Geen resonanties. Prompte reactie op een vraag via de e-mail en als bonus help je ook nog eens een Nederlands bedrijf met een sociale werkplaats ipv China via Temu.
2x heatfan 5 met wifi voor radiator in de keuken
Voor de radiator (120cm, type 22) in de keuken 2x heatfan 5 met wifi controller gekocht. Maandag besteld. Woensdag in huis. Dus vlotte levering. Installeren van de ventilatoren is heel makkelijk. Ook de wifi controller is zo toegevoegd aan het wifi netwerk en aan je eigen heatfan account. De ventilatoren zijn heel stil en werken prima. De ventilatoren gaan ochtends een paar uur aan als het huis aan het opwarmen is. Ik heb in de woonkamer vloerverwarming en die houdt het huis de rest van de dag warm. Of ik met deze ventilatoren energie bespaar is nog maar de vraag maar ochtends is de keuken in ieder geval aangenaam warm. Dik tevreden over de werking van de ventilatoren en de wifi controller. Jammer dat de de wifi controler geen Google Home integratie heeft. Prijs is wel aan de hoge kant.
Heel goed product
Allereerst, de ventilatoren werken goed en zo goed als geruisloos. De woonkamer en keuken waar ze op de convectoren zijn geplaatst warmen veel sneller op. De wifiverbinding werkt goed waardoor ze goed op afstand zijn in te stellen. Snelle levering en goede ondersteuning
Helaas kan ik niet tot een goed…
Helaas kan ik niet tot een goed resultaat komen met het stoken middels warmtepomp. Lage standen geven geen/weinig extra rendement getuige het feit dat de aanvoertemperatuur die ik monitor geen verschil geven en hogere standen geven ook weinig verschil waarbij het geluid van de fans ook veel te luid worden. Overigens hoor ik ze ook duidelijk op stand 1 en 2. Tevens ga ik tocht voelen in de kamer door trek van koude lucht over de vloer wat erg onaangenaam is. Ik geloof graag dat het wellicht goed werkt met ketels die op hogere aanvoertemperaturen werken en veel stralingswarmte afgeven. Zonder deze dingen is het binnenklimaat veel aangenamer.
Ze zouden de fans terugnemen zoals telefonisch besproken maar toen men zag dat ik ze 2 maanden in gebruik had niet meer. Hoe kan ik deze ventilatoren testen als het eind oktober nog geen stookseizoen is gezien mijn goed geisoleerde woning? Pas als het koud is kan je monitoren. Helaas, weggegooid geld. Stil? Nee. Grote besparingen hiermee? Nee.
Erg tevreden.
Snelle levering. Erg tevreden over het product. Radiator geeft veel meer warmte af.
Sehr schnelle Lieferung, Tolles Produkt
Sehr schnelle Lieferung, sehr gute Verarbeitung. Die Installation war einfach und die Fans funktionieren 1a. Ich rate zum Wifi-Controller, das erhöht den Komfort nochmal deutlich. Wünschen würde ich mir nur noch Zugang zum Controller für eine Integration in Home Assistant. Vielleicht wäre hier eine API denkbar?
De eerste indruk is prima
De eerste indruk is prima. De Heatfan voldoet aan de verwachtingen. De verdeling van de warmte is aanzienlijk verbeterd. Daardoor een hogere gevoels temperatuur.
Lamellenradiator? Gebruik tiewraps.…
Ik heb een lamellenradiator en daar past een Heatfan niet standaard op. Klantenservice van Heatfan gebeld en tip gekregen om ventilatoren met tiewraps vast te zetten. Ging prima en snel. Ventilatoren werken uitstekend.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.