Recent de Heatfan 5 geplaatst in de keuken van ons appartement. Het plaatsen was eenvoudig i.c.m. met de bijgevoegde handleiding. De lengte van de 230 Vac voedingskabel had in ons geval langer gemogen... Vis mer
Se hva andre synes
De molentjes doen waar ze voor bedoeld zijn , nl. snel warmte leveren. Eerste installatie in slaapkamer om geluid te beoordelen. Deze test is goed verlopen. Daarna de 2x 5 in woonkamer geïnstalleer... Vis mer
Goede website, info en snelle levering . De beloofde 30 % besparing lijkt me erg veel, maar de kamer warmt veel sneller op en de warmte lijkt beter verspreid te worden in de kamer. Ik heb de cv ke... Vis mer
Er was een probleem met het koppelen van een pas nieuw gekochte extra ventilatorset met controller. Na een vlot telefoongesprek waarvan het advies was om het probleem via mail te sturen zodat de exp... Vis mer
Kontaktopplysninger
Garderbroekerweg, 134, 3774JH, Kootwijkerbroek, Nederland
- 0297255194
- info@heatfan.eu
- heatfan.eu
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ich habe den Heat-Fan 5 Trio Set mit…WiFi
Ich habe den Heat-Fan 5 Trio Set mit WiFi-Controller gekauft, weil wir sehr spezielle Anforderungen haben: Unsere Heizung läuft mit niedriger Temperatur, nachts müssen die Ventilatoren unbedingt ausgeschaltet sein, und weil ein Vorhang über den Heizkörper herunterhängt, soll die warme Luft nach unten geblasen werden. Es war uns also wichtig, die Regulierung des Heizkörperventilators beeinflussen zu können. Ich muss sagen, dass alle meine Erwartungen übertroffen wurden, insbesondere dadurch, dass man 6 verschiedene Modi hat. Den Luftstrom kann man stark genug einstellen, dass die warme Luft unten herauskommt. Der Raum fühlt sich deswegen schneller warm an, selbst wenn das Thermometer nicht schneller steigt. Die umgekehrte Befestigung unten am Heizkörper mit den Magneten klappte problemlos, obwohl der Heizkörper sehr breit ist und nur sehr schmale Zwischenstege hat.
Ein bisschen unzufrieden bin ich nur damit, dass man mir auf die Fragen, die ich vorher über E-Mail auf Deutsch stellte, nicht geantwortet hat. Man sollte sich nicht darauf verlassen, dass alle potentiellen Kunden ihren Ehrgeiz darein setzen, mit allen Fragen allein fertig zu werden.
Een heel fijne manier om de kamers…
Een heel fijne manier om de kamers extra te verwarmen zonder extra kosten, de aanschafkosten niet gerekend. Voor erg schappelijke prijzen zijn de Heat Fan radiatorventilatoren te verkrijgen. Zomer en winter te gebruiken, hoe verzin je het! Passen op, onder of tussen de radiatoren.
100% betrouwbaar. Bij mij werken ze al vanaf 2018/2019.
Ik beveel ze warm aan.
Geweldig idee!
Geweldig idee!
Doet echt wat men vermeld.
De warmte van de radiator wordt echt sneller afgegeven.
Ik ga er binnenkort nog een serie bijbestellen.
Zeer gemakkelijk te monteren
Zeer gemakkelijk te monteren; zelfs voor iemand als ik, met 2 linkerhanden!
Mijn eerste review was negatief
Mijn eerste review was negatief, maar de mensen van Heatfan hebben contact met mij opgenomen en we hebben het probleem opgelost. Uiterst correcte service en vriendelijke mensen. In het vervolg eerst even bellen, dan had ik de eerste review niet geschreven. Dank voor de correcte afhandeling.
Het is gemakkelijk te monteren/…
Het is gemakkelijk te monteren/ plaatsen.
Het wordt zeker sneller warm in huis nu.
Ze zijn erg ideaal en hoort ze nagenoeg niet.
Touch sensors
Bijzonder goede sensor voor de heatfans. De touchsensors werken vanaf 25 graden en zijn eenvoudigbinstelbaar qua snelheid (=geluid) Heel tevreden mee.
Ik ben fan
Snel antwoord op mijn telefonisch gestelde vragen. Montage was super simpel, de ventialatoren zijn mooi stil en bediening via de app werkt feilloos.
Prima product!
Na een prettig telefonisch contact met een van de medewerkers heb ik een set van drie ventilatoren voor de convector in de woonkamer aangeschaft. Ik heb ze nog niet op de convector kunnen testen, maar wel op een radiator in een (koude) slaapkamer. Daar werkte hij prima en geluidloos. Mijn eerste indruk is daarom heel positief. Even afwachten hoe ze op de convector gaan werken, maar daar heb ik alle vertrouwen in.
Vrij makkelijk te installeren en met de…
Vrij makkelijk te installeren en met de de wifi controller volledig naar eigen wens in te stellen
Op de laag toerental standen hoor je ze bijna niet. Op de hoge toeren zijn ze goed te horen maar niet vervelend. Dit gebeurd echter zelden omdat de snelheid van de ventilatoren met de temperatuur van de radiatoren mee gaan in toeren. merkbaar sneller en aangenamere warmte in huis.
Leichte Installation und funktioniert…
Leichte Installation und funktioniert ausgezeichnet!
Bladstil
Is een stuk stiller dan andere ventilatoren en begint bij een lagere temperatuur al te draaien. Is iets duurder dan andere merken maar dat is het zeker waard.
Zeker een goed bedrijf.
Snel geleverd en zo te zien een heel goed produkt heatfans zijn heel stil en werken naar behoren ook de temperatuur instelling is simpel,wanneer je belt en een vraag stelt krijg je duidelijke antwoorden .
Dus duidelijk een aanrader een goed bedrijf.
Aanrader
Bedrijf reageert meteen.
Inmiddels in voor en achterkamer hangen.
Goede prijs / kwaliteit
Inmiddels gebruik ik diverse units van…
Inmiddels gebruik ik diverse units van Heatfan. Bij mijn uitbreiding las ik op de site dat er nu ook een wifi sensor is. Deze heb ik mogen uitproberen en bevalt zeer goed. De vijf units werken professioneel erg goed. Het geeft in de app een goed zicht op de watertemperatuur van de convector en de daarbij behorende snelheden van de ventilatoren. Dank voor de service af. Heatfan.
Makkelijke montage en fluisterstil
Werkt beter dan verwacht
Werkt beter dan verwacht. Na een snelle levering meteen getest en werkt fantastisch.
Kreeg in eerste instantie wel de verkeerde sensor geleverd, maar na een belletje en een mailtje had ik de volgende dag al de juiste (WiFi sensor).
Top product!
Uiterst snelle levering, Prima "pre en after sale" service en een uitgebreide en moderne productlijn. Daarnaast een bedrijf met een sociale instelling, door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt in te zetten bij de assemblage.
A+A+A+A+A+
toch volledige vergoeding na eerst slechts 1/3
Had onderdelen besteld voor de radiator fan in 3 kamers. Zij stuurden pin connectie terwijl ik usb C aansluiting wilde. Alles retour gezonden. Kreeg 1/3 vergoed. Na veel vv communicatie toch volledig schadeloos gesteld. Erg gewaardeerd
Super bedrijf!
Trioset heatfan 5 + wificontroller gekocht. Vooraf de zaak gebeld voor info. Bestelling en levering binnen 24 uur. Duidelijke handleiding in het Nederlands begeleidt je stap voor stap bij de aansluiting.
Activeren wifi controller daarentegen ging moeizaam. (Waarschijnlijk is mijn router thuis het probleem).Telefonisch contact hierover gaf me vertrouwen dat dit
binnenkort wordt opgelost middels een
vernieuwde app.
Wat me vooral opviel waren de telefonische contacten. Ik werd vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan.
Kortom, heatfan is een fijn bedrijf. Als klant voel je je gewaardeerd!
Kan heatfan warm aanbevelen!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.