Recent de Heatfan 5 geplaatst in de keuken van ons appartement. Het plaatsen was eenvoudig i.c.m. met de bijgevoegde handleiding. De lengte van de 230 Vac voedingskabel had in ons geval langer gemogen... Vis mer
Se hva andre synes
De molentjes doen waar ze voor bedoeld zijn , nl. snel warmte leveren. Eerste installatie in slaapkamer om geluid te beoordelen. Deze test is goed verlopen. Daarna de 2x 5 in woonkamer geïnstalleer... Vis mer
Goede website, info en snelle levering . De beloofde 30 % besparing lijkt me erg veel, maar de kamer warmt veel sneller op en de warmte lijkt beter verspreid te worden in de kamer. Ik heb de cv ke... Vis mer
Er was een probleem met het koppelen van een pas nieuw gekochte extra ventilatorset met controller. Na een vlot telefoongesprek waarvan het advies was om het probleem via mail te sturen zodat de exp... Vis mer
Kontaktopplysninger
Garderbroekerweg, 134, 3774JH, Kootwijkerbroek, Nederland
- 0297255194
- info@heatfan.eu
- heatfan.eu
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Werkt erg goed
Werkt erg goed. Heb ook de vorige versie maar de nieuwe controller voegt veel toe. Vooral dat het toerental wordt aangepast wat geluidshinder voorkomt. Over de wifi mogelijkheid was ik wat sceptisch maar is toch wel handig om te zien of de instellingen goed zijn.
Ventilator werkt prima
Ventilator werkt prima, de app functionaliteiten zijn erg beperkt en ik krijg de app niet werkend op mijn s23 telefoon
Twee extra heatfan-5-en voldoen prima
De vlot geleverde en meteen geïnstalleerde twee extra Heatfan-5-en voldoen geheel aan de verwachting gedurende de koude/sneeuw winterweek.
Super die fans
Super die fans, ik had ze al maar omdat ik ga verhuizen kwam ik 1 te kort
Goed voorgelicht makkelijk kijken wat je nodig hebt op de side precies de juiste maat en ventilatoren
Jammer dat de handleiding niet in de verpakking zat maar is ook weer eenvoudig terug te vinden op de side
Snelle levering en prima product. Helaas past het niet op een radiator die laag boven de vloer hangt.
Andere benadering dan enkel energiebesparing...
De bedoeling was niet de besparing van energie maar eerder een cv radiatoter die een te lichte capaciteit had t.o.v de rest in de woning.
Met deze ventilatoren is het rendement van dit verwarmingselement verhoogd waardoor de verwarming dus veel gelijkmatiger is en het comfortgevoel aanzienlijk is verbeterd.
Zeer tevreden met het resultaat en nagenoeg onhoorbaar. TOP product!
Prima ventilatoren
Prima ventilatoren. Ik heb er inmiddels een stuk of 10. Het verhoogt het warmte gevoel en denk echt dat het de kamers sneller warm maakt. De laatste aanschaf was met de wifi verbinding, aardig als je alles bij wil houden.
De heatfans zijn geweldig
De heatfans zijn geweldig! We wonen in een jaren 30 huis, konden in de woonkamer soms de temperatuur niet echt behaaglijk krijgen.
Nu we de heatfans hebben, gaat dit erg makkelijk en voelt het heerlijk. Ze zijn ook nog super stil!
Goefe dienstvetlening
Snelle reactie op vragen. Per mail, maar telefonische beteikbaarheid is ook goed. Snelle levering, duidelijke handleiding. Werkt goed, nauwelijks hoorbaar in de lage standen
Eenvoudig te installeren en werkt…
Eenvoudig te installeren en werkt perfect
De vorig jaar gekregen smart sensor…
De vorig jaar gekregen smart sensor heeft de geest gegeven. Hoop dat deze het langer doet
Super tevreden
Sinds ik 4 van deze ventilatoren op de convectorput heb liggen is het huis veel sneller op temperatuur.
Had ik veel eerder moeten aanschaffen, werken echt goed.
Snel geleverd en direct resultaat.
Het monteren en aansluiten is zeer simpel, het resultaat is zoals beloofd snel te merken in de positieve zin. Eenmaal met je smartphone geconnecteerd kan je ook de temperatuur en snelheid regelen waardoor het simpel op te volgen is.
Top-product !
Prima stille ventilatoren
Ik had al een ouder exemplaar die goed werkt en nu een dubbele gekocht voor de woonkamer. Erg stil en werkt volgens mij prima er komt duidelijk warme lucht vanuit de radiator. Ik begrijp echter niets van de modus irt de snelheid, op vragen via het contactformulier ook geen reactie ontvangen.
Goed product en snelle correcte…
Goed product en snelle correcte levering. Ze zijn niet geheel geruisloos en op bepaalde moment best aanwezig qua geluid. Jammer dat de wifi controller later pas standaard werd want dat is zeker een aanrader echter moet ik ze nu nabestellen en heb dan de standaardcontroller overbodig. Op zich geen groot probleem, maar toen ik de eerste sets besteld had ik ze als extra bij moeten bestellen terwijl de laatste set standaard er mee kwam. Als ik ze nu nog bestel kost me dat 3x €23,- plus verzendkosten. Jammer.
Goede en beter dan dat!
Goede informatie
Erg goed is de magneet bevestiging onder de radiatoren; magneet bevestiging kan namelijk ook ondersteboven worden geplaatst!
Uitstekende fan voor radiatoren
Uitstekende fan voor radiatoren, past goed en aanzienlijk beter dan andere ventilatoren. Goed instelbaar, geruisloos. Handleiding voor gebruik kan beter.
Waardeloze bezorging door GLS
Waardeloze bezorging door GLS
Tot drie keer toe vertraagd, slecht communicatie.
Schandalig dat daar €6.75 voor betaald moet worden.
Pakket is na een week nog niet…
Pakket is na een week nog niet ontvangen, in plaats van de kreet op de website 'voor 15.00 uur besteld morgen in huis'.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.