Selskapet har svart
Fuldstændig fantastisk oplevelse! Man føler sig i et med naturen, men samtidigt er der totalt luksus, og det hele er så gennemført. Fra egen sauna med olier og badekåber til bål og gril og den lækre... Vis mer
Selskapet har svart
Heart of Nature - En oase af ro og magi! Midt i det naturskønne og idylliske Skjoldungernes Land finder du Heart of Nature – et fristed, hvor roen sænker sig, og magien i naturen får lov at fylde. Her er der plads til nærvær og fordybelse, perfekt for dig, der vil koble af og lade naturen omfavne dig. Vores shelters og hytte er skabt med komfort og luksus for øje. Med bløde madrasser, lune dyner, puder og masser af tæpper er alt klar til, at du kan slappe af og bare nyde omgivelserne. Forkæl dig selv med en stund under åben himmel i vores eksklusive Spa & Wellness område – en oplevelse, der fuldender dit ophold og lader dig mærke naturens fortryllende kraft.
Bentsensvej 24, 4330, Hvalsø, Danmark
Wow et fantastisk sted! Har både haft fornøjelsen af Søperlen og Skovperlen og det var intet mindre end fantastisk. Tina er skøn og imødekommende. Naturen, roen, rammerne. En helt særlig atmosfære og sjæl i stedet. Kæmpe anbefaling herfra! Vi kommer igen ❤️

Fuldstændig fantastisk oplevelse!
Man føler sig i et med naturen, men samtidigt er der totalt luksus, og det hele er så gennemført. Fra egen sauna med olier og badekåber til bål og gril og den lækreste hytte med alt, hvad man har brug for. Vi er så taknemmelige for, at vi fandt denne dejlige oplevelse. Tak!

Svar fra Heart of Nature - Glamping & Spa
Amazing escape at Heart of Nature! We enjoyed every second of our stay, and it felt like we could have been there an extra day or two… Skovperlen has everything you need and more, the cabin has been thoughtfully designed until the last detail, built in natural materials and leaving a feeling of living in the middle of the forest (with an astonishing view).
If you are looking for a getaway to slow down, be present and enjoy the company, be kind and give yourself this gift.
Would definitely recommend!

Svar fra Heart of Nature - Glamping & Spa
Fantastisk hyggeligt sted. Service i top, beliggenhed i top og der manglede absolut intet. Vi kan klart anbefale dette sted, og kommer gerne igen.

Svar fra Heart of Nature - Glamping & Spa
Som altid en skøn og afslappede oplevelse🌼

Svar fra Heart of Nature - Glamping & Spa
Virkelig et skønt sted og Tina har sørget for det hele. Så hyggeligt!
Vi kommer helt sikkert igen. 😊

Svar fra Heart of Nature - Glamping & Spa
Fantastisk perle af et retreat midt ude i naturen med et super godt værtskab. Jeg vil anbefale alle at opholde sig mindst 2 nætter her og udnytte stedets spa-faciliteter.

Svar fra Heart of Nature - Glamping & Spa
Skønt sted, selv i sne og frostvejr. Super søde og hjælpsomme værter gjorde oplevelsen særlig. Her er plads til ro og hygge - intet manglede.

Svar fra Heart of Nature - Glamping & Spa
Jeg tog på solo-tur til Heart of Nature i december måned og havde den skønneste tur i smukke omgivelser. Jeg følte mig meget velkommen og var meget tilfreds med faciliteter og service. Stort tak!

Svar fra Heart of Nature - Glamping & Spa
Jeg boede på Heart of Nature 16.-18. december. Med lyskæder, tæpper og lammeskind, fik jeg den hyggeligste juleoptakt! Der var lunt i Udsigtshytten, mens stjernehimlen, bål og lyde fra ugler og fasaner gav naturoplevelse i mørket. Jeg bookede spa'en, der udendørs på en mørk vinteraften føles som ren luksus. Jeg anbefaler virkelig Heart of Nature, som også holder 100% i vintermørket!

Svar fra Heart of Nature - Glamping & Spa
Vi havde et virkelig fedt ophold på Søperlen i november. Først, var servicen i top - Tina, som driver Valsøgaard, kørte os, i hendes caddy, rundt på egnen og fortalte om de forskellige hytter, shelters, marker og historie omkring gården.
Og ellers blev vi kørt til Søperlen, der ligner et sted fra Ringenes Herre. Selvom det var mega koldt, kunne vi sidde udenfor og grille og drikke vin, mens vi kunne se en stjerneklar himmel. Magisk oplevelse, og vi kommer helt sikkert igen!
Jeg tør godt vædde min gamle hat på, at det her sted bliver en af de mere populære de næste par år!

Svar fra Heart of Nature - Glamping & Spa
Fantastisk sted! sødeste værter, bedste service og virkelig smukke omgivelser.

Svar fra Heart of Nature - Glamping & Spa
Nogen gange må man bare anerkende det perfekte! Vi boede i Skovperlen, og det var fantastisk. Der er tænkt på enhver detalje. Billederne viser hvor fantastisk der er, men intet kan gengive den unikke følelse og oplevelse det er. Tak for denne gang! Mvh Marc og Camilla

Svar fra Heart of Nature - Glamping & Spa
Ved ankomst blev vi mødt af den sødeste hund Thilde☺️ Dernæst blev vi mødt af Tina, som tog os med på en fantastisk rundvisning rundt i hendes golfvogn. Her blev vi fortalt om stedet, og de dejlige dyr der er at se i området.
Vi blev til sidst kørt hen til Skovperlen, som er den mest fantastiske mellemting mellem camping og luksus. Der var tænkt på ALT.. det var umuligt at mangle noget. Det er tydligt at mærke hvor meget kærlig der bliver lagt i stedet, og deres kæmpe gæstfrihed er med til at gøre dette sted til noget helt specielt🥰
Vi er slet ikke i tvivl om at vi skal tilbage til Skovperlen, og måske nogle af de andre hytter også skal afprøves🤭
Alt i alt en helt fantastisk oplevelse, og vi er enormt taknemlige over hvor søde i har været.
Tak for en skøn og anerledes oplevelse❤️
Dbh Lasse & Johanne

Svar fra Heart of Nature - Glamping & Spa
Det var et helt fantastisk sted der formår at skabe en luksus uden lige samtidig med det er utrolig hyggeligt. Værtskabet gør man føler sig som gæst fremfor kunde og alle faciliteterne fra spa område til valg af dyner var meget lækre og gennemført. Der er fuldstændig ro og idyl gennnem hele opholdet, der gør det særligt i forhold til de store spahoteller. Meget fin sans for detalje alle steder. Kæmpe anbefaling til denne perle der oven i købet ligger i fin køreafstand fra hovedstaden. Synes egentlig billederne taler meget fint for stedet men oplevelsen overgår.

Svar fra Heart of Nature - Glamping & Spa
Vi ankom til hjælpsomme og imødekommende ejere. Kørt i golf vogn til Skovperlen.
Den ligger helt for sig selv midt i naturen.
Vores eget spa område midt i naturen. Det var så dejligt.
Vi grillede et par bøffer til aftensmad i morgenkåbe i fri frisk luft, med en fasan som hyppig gæst.
Der er alt du kan forestille dig at få brug for, og hvis der nu mangler noget er værten nem at få fat på i en sms.
Vi kommer helt sikkert tilbage.

Svar fra Heart of Nature - Glamping & Spa
Rigtig god oplevelse! Søde folk, der har det og faciliteterne var super.

Svar fra Heart of Nature - Glamping & Spa
Det mest fantastiske sted. Så smukt, roligt og virkelig lækkert. Så god service og alt i alt en helt fantastisk get-away for os ❤️ vi kommer helt sikkert igen meget snart ❣️ vi følte os virkelig hjemme og godt tilpas på jeres smukke sted. Tak for en skøn og uforglemmelig oplevelse

Svar fra Heart of Nature - Glamping & Spa
Super-lækkert ophold i Skovperlen! Det er i sandheden en perle, hvor man kan nyde spa-oplevelsen fra den varme sauna, til det kolde dyp til det varme boblebad. Alt imens kombineret med popkorn lavet over bål og skumfiduser! Vi bliver forældre om få uger, så dette var den perfekte fejring af ‘to-som-heden’😍

Svar fra Heart of Nature - Glamping & Spa
Helt igennem alle pengene værd!!
Der er tænkt på alle detaljer. Fra man ankommer og bliver kørt i golfvogn ud til ens shelter til kurven med håndklæder mv til spaen.
Servicen er helt i top - da vi manglede brænde sent aften kom levering med golfvogn og smil hele vejen.
Vejret var fantastisk og naturen var i den bedste udgave. Lugten af bål kom med hjem - sammen med minderne.
Vi kommer igen !!!!!

Svar fra Heart of Nature - Glamping & Spa
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.