HearPlanet Anmeldelser

4,5

Geweldige service bij vervanging van kapot toestel. Heel snel en uitermate vriendelijk geholpen. Zelfs later toen bleek e.e.a. nog steeds niet te werken, zijn er opnieuw handsets gestuurd. Dit heb... Vis mer

eerst heel prettig contact met Brian en telefoon gekocht. Later met vrouwelijke collega gebeld om info op 1 punt. Zij kon me niet helpen (behalve algemene regels toepassen (die dus ook in de han... Vis mer

2 verschillende artikelen gekocht, waarbij ik bij de eerste hulp nodig had. Mailtje gestuurd en werd snel door hen gebeld. Het probleem samen doorgenomen en heel rap een nieuw toestel gekregen. Het... Vis mer

Zeer correct en behulpzaam aan de telefoon. Diverse keren hen gebeld en geen moeite was teveel voor hen, Ze bleven altijd vriendelijk en nemen ook echt de tijd om het uit te zoeken voor hun klanten. E... Vis mer

1. Elektronikkbutikk
  2. Batteributikk
  3. Mobiltelefonforhandler
  4. Høreapparatbutikk

HearPlanet.nl is een gespecialiseerde webshop die zich met name richt op elektronica voor senioren, mensen met een verminderd gehoor en zicht en mensen met dementie. Ons uitgebreide assortiment omvat diverse soorten telefoons, wekkers, hoofdtelefoons, kinbeugels en soundbars, die speciaal zijn ontworpen om het dagelijks leven gemakkelijker en aangenamer te maken. Of het nu gaat om het verbeteren van de communicatie, het verhogen van de veiligheid of het bieden van entertainment, bij HearPlanet.nl vind je altijd de juiste oplossing. Daarnaast bieden wij een breed scala aan gehoorbescherming, onderhoudsproducten voor hoortoestellen en batterijen, zodat je hoortoestellen in optimale conditie blijven. Bij HearPlanet.nl streven we ernaar om elektronica niet alleen eenvoudiger, maar ook aantrekkelijker te maken door innovatieve en toegankelijke producten aan te bieden. Naast het gemak van online shoppen, kun je bij HearPlanet altijd terecht voor advies en productinformatie. Ons team staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte producten die aansluiten bij jouw specifieke behoeften. HearPlanet.nl, jouw partner in gebruiksvriendelijke elektronica.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Alle anmeldelser

33 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Guarantee to honored

MLate february of this year, I bought a Geemarc CL8700 4G for my mother.
The phone came with a hair thin crack on top of the frame which didn't bother my mother.
Unfortunately, the crack is widening and other cracks appeared. indicating a manufacturing defect.
Hearplanet quickly refused to action the guarantee asserting that the damage is due to damage caused by my mother which is clearly an demonstration of bad faith.

5. september 2023
Logoen til HearPlanet

Svar fra HearPlanet

Beste Stefan,

Wij vinden het vervelend dat je deze ervaring hebt met onze (klanten)service. Het kan altijd gebeuren dat een artikel defect is. Wanneer je dit na ontvangst ontdekt is het zaak om hier direct melding van te maken. Dit vermelden wij tevens ook in onze voorwaarden.

Wij hebben de foto's bekeken en het betreft hier helaas geen groter geworden haarscheurtje in het toestel. Op de foto's zien wij een telefoon vol scheuren en barsten. De constatering die wij gedaan hebben heeft niets te maken met wantrouwen naar jouw moeder of een fabricagefout. De schade is overduidelijk ontstaan door verkeerd gebruik van de telefoon.

Vooralsnog proberen wij altijd een passende oplossing te zoeken. In dit geval zijn er ongeveer zeven maanden verstreken tot de schade bij ons gemeld is. Gezien de schade en het late melden bij ons, valt dit buiten de geldende garantievoorwaarden. Wij kunnen in dit geval niets voor je betekenen.

Groeten

HearPlanet

Snelle bezorging en een prima telefoon…

Snelle bezorging en een prima telefoon en met een fatsoenlijke Nederlandse handleiding. Ik ben zeer tevreden. Alleen jammer dat op geluidsniveau 4 en 5 het geluid wat vervormd. Maar is op de geluidniveaus daaronder is het gesprek wel zeer goed is te volgen van het antwoordapparaat.

28. august 2023