HärjedalsKök Anmeldelser 2 178

4,0

1. Kjøkkenombygger
  2. Kjøkkenutstyr

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Drömmer du också om ett nytt kök? Hos oss på HärjedalsKök hittar du köksluckor och lådor som passar alla kök och mått – vi tillverkar produkterna i Funäsdalen och monterar dem på mindre än en dag. Läs mer på härjedalskök.se.

4,0

Bra

2k anmeldelser

Har svart på 18 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Styr unna

Styr unna! Verste jeg har vært borti. Bestilte Herjedalskjøkken pga gode erfaringer fra før. God kvalitet. Snekker Bjørge Hagelund er kjempeflink. Men selger….. 👎🏻Gjort masse feil. Bla for kort kjøkkenbenk. Ubehagelig å ta det opp….Fikk tilbud om et lite vederlag.
Men tilslutt ble det ok. Tok et halvt år.

28. november 2024

Installerte kjøkken i 2012

Installerte kjøkken i 2012. Var fornøyd. Etter kort tid løsnet laminatet på en skuff, og da fikk vi ny. Men for noen år siden løsnet laminatet på to dører til, og på to lister. Nå ser det litt sjuskete ut. Garantien er sikkert ute nå, men jeg hadde tenkt vi kunne ha kjøkkenet i mer enn tolv år. Det går kanskje å bytte ut to dører og to lister?

19. februar 2024

jeg har skrevet det vil ovenfor…

Vi måtte vente alt for lenge på det som var bestilt.
Da montøren endelig kom viste det seg at to av målene var feil, og nye dører måtte bestilles. Vi ble veldig lei oss da det viste seg at montøren ikke kom før jul, noe som vi sikkert hadde regnet med.
Siden kjøkkendelene ble bestilt allerede i september, var det en stor skuffelse at alt ikke var ferdig til jul.
Ser at dere vil ha dato, men dette strakte seg over en tidsperiode, så noe spes. dato er vanskelig å gi.

30. november 2022
Logoen til HärjedalsKök

Svar fra HärjedalsKök

Hej Reidun,
Man ska inte behöva vänta så pass länge som ni fått göra. Det har helt uppenbart uppstått komplikationer i samband med er köksrenovering.
Jag hoppas att resultatet kan vara åtminstone nära värt den långa väntan.
Trevlig helg nu!
Vänligen,
Linus - HärjedalsKök

Vis anmeldelser på alle språk. (2 178 anmeldelser)