Nyyyyydelige flops 🥰 myke, gode, herlige!! Men dere sender vanvittig mye mailer.... Men skoene er totalt perfekte. Betaling, frakt, levering er det ingenting å klage på. Har kjøpt til mamma også, er... Vis mer
Elsker skoen men frakten kan forbedres. Va lite oppdateringer ifra senderen å fraktselskapet. Fikk ingen oppdatering annet enn at bestillingen var mottatt før pakken plutselig var på døren
Alt for lang leveringstid, dårlig og mangelfullt svar fra kundeservice og ekstremt dårlig sporingssystem. Varene var som forventet men ikke verdt å vente nesten en måned på når levering skal ta maks... Vis mer
Helt jævlige sandaler. Fått i gave men endte med å kaste de. Vonde hæler og rygg og kjempe harde. Snublet ofte med de hvis jeg gikk for fort med dem STYR UNNA!!!!!!!!!!!!
Har ikke svart på negative anmeldelser
Flops er vi fornøyde med og har bestilt flere ganger.
Flops er vi fornøyde med og har bestilt flere ganger. Vi bruker hjemme, på byferie (mye asfaltgåing) og på stranda. Myk landing for helene og derfor blir ikke slitne på føttene og leggene. Etter flere timers sammenhengende bruk er de fortsatt behagelige å ha på.
Storfornøyd med alle mine Happy Flops…
Storfornøyd med alle mine Happy Flops og de jeg har gitt i gave til er like fornøyd. God kvalitet, eksepsjonellt gode på foten. Brukes både innendørs, utendørs, på jobb og i fritid. Elsker dem!
Really love my happyflops❤️
Temu produkt?
Skuffet! Kommer fra Kina og ser ut som noe drit du kjøper fra Temu.
Jeg «sklir ut» av sandalene, slik at hælen havner utenfor bak og det blir masse rom foran. Spent på om hvordan det er med retur og hva jeg må betale for det.
Kjempegode sko
Kjempegode sko. Hele familien liker de. God demping og behagelig på. Fine farger.
Fantastisk gode
Fantastisk gode, føles ut som at jeg går på skyer. Bruker de hele tiden.
Bestilte akkuart happy cushers som hadde en skade når jeg fikk dem, kontaktet kundeservice å får nå tilsendt et nytt parr. Super kundeservice!
Veldig myke deilige sko
Veldig myke deilige sko. Jeg har 4 par og bruker de hver dag.
På det ene paret jeg har så synes jeg rista på sandalene blir veldig flate, da blir de litt trange og ikke like gode og ha på.
I first got one pair
I first got one pair, and was very satisfyed. I ordered one more pair and it was totally different, and not that soft.
Hyggelig kundeservice
Hyggelig kundeservice. Rask levering og supergode slippers.
Jeg bare elsker dem
Jeg bare elsker dem. Hele familien har dem og alle elsker dem. 😍
Deilig å bruke i korte stunder…
Deilig å bruke i korte stunder av gangen. F.eks. på stranden, i haven og på verandaen. For meg gir de for lite støtte, men de er myke og gode.
Jeg har også vasket de på 30 grader i vaskemaskin flere ganger.
Leveringstiden var veldig lang.
Elsker happyflops
Elsker happyflops. Fantastiske å gå med,både inne og ute.
Rask levering
Vi elsker happyflops!
Vi er veldig fornøyde med de happy flopsene vi kjøpte i voksen strl, kjøpte samme strl som vi ellers bruker! 👍
I barnestørrelsene måtte vi opp en størrelse på begge barna 👍 det var da str 1-2 og 3-4 (vi har 1 åring og 4 åring vi bestilte til).
Kjempe fornøyd
Kjempe fornøyd, veldig gode å gå med.
Effektiv levering
Effektiv levering. Ryddige sider.
Retter opp feil bestillinger med en gang.
Supert produkt 😊
De første parene er mykere og har en…
De første parene er mykere og har en mere behagelig såle. Kjennes tykkere
Veldig behagelige å gå med👍🏼😊
The best flops💖💖
Kjempegode å gå i!!
Kjempegode å gå i! Bruker de nesten hele tiden hjemme 😀