Als medische pedicure en eigenaar van een sanctuary met 80 boerderijdieren met een beperking, weet ik dat comfortabele schoenen belangrijk zijn. Ik heb drie paar happy flops gekocht en ik ben ontzette... Vis mer
Se hva andre synes
Ik betaalde voor een verzekerde verzending die binnen korte termijn zou worden uitgestuurd. Jammer genoeg bleef mijn pakketje lang achter en werd het dan nog geleverd in een winkel niet helemaal in m’... Vis mer
Heel leuke degelijke flops…waar je mee op wolkjes loopt. Heeft even geduurd eer zij aankwamen, maar verliep wel vlot. Goede communicatie! Waar voor zijn geld. Blij mee. Patrice, Schoten…België
“HappyFlops lopen echt heerlijk! Het voelt alsof je op een zacht kussen loopt. Ze zitten comfortabel, passen goed en hebben een nette prijs-kwaliteitverhouding. Zeker een aanrader voor wie comfortabel... Vis mer
Har svart på 5 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goede service, niet vandaag besteld morgen in huis, maar je wordt zeer goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. En zeer lopen echt heerlijk!
Ze lopen heerlijk en de designs zijn…
Ze lopen heerlijk en de designs zijn prachtig! Ik ben ready voor de zomer lekker happy Feet en tenen!! Ik ga maar weer gauw bestellen! Top design!
zalig om dragen ,zeer licht aan de…
zalig om dragen ,zeer licht aan de voeten
De Happy Flops "je loopt op veertjes"
De Happy Flops waren snel binnen.
De familie was ook zeer tevreden.
De vrienden vinden de Happy Flops ook geweldig en hebben ze ook besteld.
Ze zijn er snel weer hadden alle 2 al…
Ze zijn er snel weer hadden alle 2 al een paar happy flops maar voor reserve nog een paar gekocht ze lopen fantastisch mijn man heeft aan gepaste schoenen kan normaal niet op andere schoenen of slippers lopen maar hij dag de happy flops de hele dag
Leuke goedlopende slippers,maar…
Leuke goedlopende slippers,maar levering duurd erg lang
Gewoon top
Gewoon top. Het zijn gewoon soort van Nikes onder de slippers. Die demping is gewoon te gek. Jan helaas er niet mee lopen om m’n werk, maar anders deden ik dit.
lekkere slipperss
lopen heerlijk .levering vrij rap
niks op aan te merken
Geweldige slippers
Geweldige slippers! Goed op de hoogte gehouden van de bestelling . Leuke prijs! Bedankt HappyFlops ! Liefs Daniela
Heel leuke degelijke flops…
Patrice, Schoten…België
Top!
Bestelling is goed binnen gekomen.
Netjes verpakt.
Geweldig
Ik heb ze binnen gekregen en ze lopen heerlijk ook meteen twee vriendinnen aan de happyflops gekregen die vonden ze ook heerlijk zitten
Hoorde er veel over,over de happyflops.
Hoorde er veel over,over de happyflops.
Maar echt ze lopen perfect. Passen heel goed. Meestal slippers maar voor even aan maar nu lekker de hele dag. Loopt echt als je open wolken loopt.
Veel last van me voeten gehad dus dit is geniete .
Happy me op happy flops
Een aanrader
Ze lopen heerlijk, heb verschillende kleuren met leuke motieven in bezit. Zeker een aanrader
Super goede schoenen
Super goede schoenen! Heel makkelijk
Ze zitten echt heel goed
Ze zitten echt heel goed, ze krimpen niet zoals ik hier veel heb gelezen, alleen was het langer wachten op de levering,
Geweldige flops
Geweldige flops. Heerlijk zacht aan je voeten
Levering was prima.
Ze lopen echt heerlijk en zoals ze…
Ze lopen echt heerlijk en zoals ze zeggen op wolken
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.