Nyyyyydelige flops 🥰 myke, gode, herlige!! Men dere sender vanvittig mye mailer.... Men skoene er totalt perfekte. Betaling, frakt, levering er det ingenting å klage på. Har kjøpt til mamma også, er... Vis mer
Alt for lang leveringstid, dårlig og mangelfullt svar fra kundeservice og ekstremt dårlig sporingssystem. Varene var som forventet men ikke verdt å vente nesten en måned på når levering skal ta maks... Vis mer
Elsker skoen men frakten kan forbedres. Va lite oppdateringer ifra senderen å fraktselskapet. Fikk ingen oppdatering annet enn at bestillingen var mottatt før pakken plutselig var på døren
Helt jævlige sandaler. Fått i gave men endte med å kaste de. Vonde hæler og rygg og kjempe harde. Snublet ofte med de hvis jeg gikk for fort med dem STYR UNNA!!!!!!!!!!!!
Har ikke svart på negative anmeldelser
Veldig fornøyd og har bestilt år etter…
Veldig fornøyd og har bestilt år etter år da unger vokser utav de . Et must på sommeren og nydelige farger 💞
Gode sko som hjelper for slitne knær og…
Gode sko som hjelper for slitne knær og føtter. Fine farger
Jeg kjøpte Happycushers
Jeg kjøpte Happycushers. De er harde og anbefales ikke. Reklameres med at de er myke og deilige, det er de absolutt ikke. Styr unna!
Deilig myke flops 😍 synes leveringen…
Deilig myke flops 😍 synes leveringen tar for lang tid, 14-16 dager
De beste tøflene som finnes.
De beste tøflene som finnes.
Kjempe gode flops🤩men blir veldig…
Kjempe gode flops🤩men blir veldig statisk, så kan ikke brukes på jobb som jeg hadde tenkt🤔
Deilig for bein og rygg å gå med
Deilig for bein og rygg å gå med, følelse ikke ut som du har noe på beina 🥰
Har ikke fått varene enda:(((Bestilte…
Har ikke fått varene enda:(((
Bestilte 18 april så det synes jeg var veldig lang tid,men har endelig fått en melding om at de kommer imårra!
Veldig fornøyd også denne gangen
Veldig fornøyd også denne gangen. Har kjøpt flere ganger før. Rask levering, god pris, gode sko. Kommer sikkert til å kjøpe igjen for de er flinke til å komme med nye modeller, farger ig mønster.
Fornøyd med produktet, men lang leveringstid
Leveringstiden var noe lengre enn forventet, 16 dager. God demping, og behagelig struktur som gjør at føttene holder seg luftige og ikke blir klamme. Savner flere fargevalg som mørkebrun/mocca, ellers virker nettbutikken trygg og seriøs.
God passform
God passform, myke og varme.
Litt lang leveringstid.
Stort og bra utvalg🤩
Enkelte å bestille
Enkelte å bestille, tok en drøy uke før pakken kom på døra, men happy flops er en drøm å gå med.
Flopsa er himmelsk
Flopsa er himmelsk, elsker de. Men syntes leverings tiden er aaaalt for lang
Veldig myke!
Fikk feil flopps i posten å tok kontakt…
Fikk feil flopps i posten å tok kontakt med kundeservice. Svarte med en gang og skulle sende nye. Hyggelige folk
Passer perfekt
Det første paret var for stort, men jeg kunne likevel bruke dem. Nå har jeg fått et par som passer perfekt. Enkle å ta av og på, pene og vaskbare.
Null problem med forsendelse og levering.
Superdeilige på føttene
Superdeilige på føttene! Etterlyste skoene og fikk svar👍sendte så en ny mail, fordi jeg var usikker på størrelsen, men denne mailen ble ikke besvart. Størrelsen var forresten midt i blinken! Alt i ett… superfornøyd! Mvh Hege Sletvold
Etter at eg prøvde happyflops så har eg gsmerte frie føtter
Etter at eg prøvde happyflops så har eg ikkje smerter når eg går med dei. Dei er fantastiske gode for mine bein. Og eg har flere par i forskjellige størrelser sånn gjester kan bruke når dei er på besøk. Og flere har kjøpt seg ett par. Beste for mine føtter ihvertfall. Og da har eg prøvd ganske forskjellige sorter. Tipp topp tommel opp 😁