Happyflops Anmeldelser 438

4,6

Als medische pedicure en eigenaar van een sanctuary met 80 boerderijdieren met een beperking, weet ik dat comfortabele schoenen belangrijk zijn. Ik heb drie paar happy flops gekocht en ik ben ontzette... Vis mer

Heel leuke degelijke flops…waar je mee op wolkjes loopt. Heeft even geduurd eer zij aankwamen, maar verliep wel vlot. Goede communicatie! Waar voor zijn geld. Blij mee. Patrice, Schoten…België

“HappyFlops lopen echt heerlijk! Het voelt alsof je op een zacht kussen loopt. Ze zitten comfortabel, passen goed en hebben een nette prijs-kwaliteitverhouding. Zeker een aanrader voor wie comfortabel... Vis mer

Na eventjes wachten kreeg ik de happyflops thuisbezorgd en heb ze meteen aangedaan. Aangenaam verrast door hoe ontzettend fijn ze lopen. Heb vaak moeite met een goede keuze te kopen door snel last te... Vis mer

4,6

Enestående

Har svart på 4 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Lange levertijd

Bij het bedrijf ging alles heel snel. Dat waren de problemen niet. Maar de transport duurde heel lang. En je wordt netjes op de hoogte gehouden via de mail

Ik zou zo weer bestellen,

Groetjes Tim

16. mars 2026

Happyfeet.😍

Loop er denk nu een week op. Maar wat loopt dit lekker. Zitten lekker stevig om je voeten. Ik wil nooit meer anders. Super blij mee.

12. mars 2026

Al een aantal keer voorbij zien komen…

Al een aantal keer voorbij zien komen en toch de gok gewaagd.
Ze lopen heerlijk en bieden genoeg steun nu tijdens mijn zwangerschap.
Gelijk voor mijn 3 jarige dochtertje de mini variant erbij besteld ( zelfde als mama ) en ze wilt niks anders meer aan.
En ook belangrijk mijn man is ook tevreden met zijn nieuwe slippers!

26. februar 2026

Aanrader

Heb 2x sloffen voor mijn dochters gekocht en die vinden ze hemels! ( stiekem zijn ze blij, dat ze nog gedragen kunnen worden en dat het daar nog niet te warm voor is) Ze lopen heerlijk zacht en zien er leuk uit, dus tevreden meiden.

8. mars 2026

Zitten erg fijn

Zitten erg fijn. Mooi design. Kijk wel uit met de maat bestellen. Ik heb maat 44 in Nederland en heb 44-45 besteld. Zitten net aan goed maar beter had ik 46-47 besteld.

28. februar 2026

Happy Cozy pantoffels waardeloos

Happy Cozy pantoffels gekocht. Heb maat 43 van schoen en maat 44-45 van pantoffel gekocht. Nog steeds aan de kleine kant. Daarnaast wordt je continu statisch als je er op loopt dus je krijgt elke keer een optater als je een deurklink aanraakt of iemand anders. Absoluut het geld niet waard. Ze zeggen binnen enkele werkdagen na de bestelling geleverd. Vergeet het maar duurt minimaal 2 weken, komen rechtstreeks uit China en worden pas gemaakt als jij de bestelling hebt gedaan.

15. februar 2026

Geweldig fijn

Bestellen was makkelijk je wordt tussentijds goed op de hoogte gehouden kwa verzendproces
En het belangrijkste ZE ZIJN SUPER

2. februar 2026

Geweldige service.

Ik had, op advies van Happy flops, een maat groter besteld, maar bleek achteraf dat ze te groot waren. Ik heb dit gemeld en kreeg gewoon nieuwe opgestuurd met de goede maat. Dit vind ik echt een goede service.

17. februar 2026

Heerlijke flops.

Supere service en ik heb geen last meer van hielspoor. Met de happy flops loop je op wolken. Ze lopen heerlijk.

18. februar 2026

Gewoon doen!

Ging best snel en de sloffen en slippers zitten heerlijk een echt aanrader.

12. februar 2026

De maatvoering

De schoen ziet er mooi uit en zit goed,alleen de maat voering daar heb ik moeite mee je kan het beste 1 maat groter nemen maar dat klopt niet, heb maat 41 en kocht maat 42/43 deze zitten toch nog wel krap. In de maat tabel moeten ze de lengte van de voet erbij zetten zo kun je de goede maat bestellen

12. februar 2026