Happyflops Anmeldelser 437

4,6

Als medische pedicure en eigenaar van een sanctuary met 80 boerderijdieren met een beperking, weet ik dat comfortabele schoenen belangrijk zijn. Ik heb drie paar happy flops gekocht en ik ben ontzette... Vis mer

Ik betaalde voor een verzekerde verzending die binnen korte termijn zou worden uitgestuurd. Jammer genoeg bleef mijn pakketje lang achter en werd het dan nog geleverd in een winkel niet helemaal in m’... Vis mer

Heel leuke degelijke flops…waar je mee op wolkjes loopt. Heeft even geduurd eer zij aankwamen, maar verliep wel vlot. Goede communicatie! Waar voor zijn geld. Blij mee. Patrice, Schoten…België

“HappyFlops lopen echt heerlijk! Het voelt alsof je op een zacht kussen loopt. Ze zitten comfortabel, passen goed en hebben een nette prijs-kwaliteitverhouding. Zeker een aanrader voor wie comfortabel... Vis mer

4,6

Enestående

Har svart på 5 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle happyflops kwamen snel binnen.

Alle happyflops kwamen snel binnen.
Iedereen was Happy met hun flops.
Ik had ook flops besteld met een leuke bloemetjes print voor in een kraampakket, daar was de aanstaande moeder heel blij mee.

19. mai 2026

Wat zijn we blij met onze happyflops

Wat zijn we blij met onze happyflops, hier kunnen we echt de hele dag op lopen....echt een verademing voor je moeie voeten!!!! En echt een top klantenservice👍👌had 1 verkeerde maat en kreeg meteen nieuwe opgestuurd, wij zijn heel erg blij

16. mai 2026

Super

Naast dat de slippers van dit bedrijf geweldig zijn, ik heb hele moeilijke voeten en loop hier zo op weg... Maar er waren wat problemen met een korting verwerking in mijn mandje en toen heeft de klantenservice mij echt geweldig geholpen. Dus dik tevreden

26. april 2026

Lopen heerlijk

Lopen heerlijk, alleen de sloffen moet je echt 2 maten groter bestellen want ze zitten me met 1 maat groter helaas te strak

15. mai 2026

Ik bestelde eerst 2 paar Happy Flops

Ik bestelde eerst 2 paar Happy Flops. Voor mijn dochter en voor mijzelf voor in de sauna. Omdat ze ZO lekker lopen heb ik ze nu voor de hele familie besteld inclusief aanhang! We hebben inmiddels alle maten thuis en iedereen is in de wolken omdat ze op wolkjes lopen. In augustus gaan we met z'n allen op vakantie en gaan er 6 paar Happy Flops mee! Echt een aanrader!!

14. mai 2026

Happy met mijn Flops!

Goede website,levering duurde iets langer dan gewend. Maar dat is normaal met een bestelling die uit het buitenland moet komen,dus was erop voorbereid.
Happy flops lopen heerlijk!

30. april 2026