Hansesgården Anmeldelser

4 615

4,4

Kjøpte Silver shade duk (4,3 x 3) nøyaktig en uke senere var den hjemme hos meg i Norge. Rimelige priser, rask levering og god service 👍 jeg vil gjerne handle mer her og kan absolutt anbefale Hansesg... Vis mer

Jeg kjøpte elgbein og tyggepinner fra kaffetre. Stor suksess hos hundene her. Fantastisk kundeservice og raskt levert til Oslo. Jeg kommer garantert til å handle hos dere igjen!

1. Dyrebutikk

Hos oss på Hansesgården hittar du utställningstält, kylprodukter, leksaker, hundburar, silverdukar, silvertäcken, böcker, nosework-grejer, hundgodis och koppel. Här finns även saker som är bra för människor, som broddar, kylarmband, kylväst, kylkeps och bandana. Bra grejs till både din hund och dig! Vi använder nu Lipscore för insamling av omdömen. Du hittar hela vårt sortiment på www.hansesgarden.se

Enestående

5k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

(4 615)

2 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Bra Toppen saker

Bra . Toppen bra saker.

9. april 2022

Svar fra Hansesgården

Hej Gunbritt. Tack för din återkoppling! Vi önskar dig en fin dag och hoppas få se dig som kund snart.

Söta produkter men trodde dem skulle…

Söta produkter men trodde dem skulle vara lite större eller lite mer

13. desember 2021

Svar fra Hansesgården

Hej Josefine. Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme gällande ditt köp hos oss. Kul också att du tycker grejerna var söta. När det gäller storlek och antal, så står det på produktsidan. Så det är information som du fått redan innan du gjorde din beställning. Vi tyckte att det var supertydligt, men om du har något förslag på hur vi kan göra det ännu tydligare så hör gärna av dig till info@hansesgarden.se :)

Rask levering

5. august 2021

Svar fra Hansesgården

Hejsan Ellen. Tack för din feedback gällande ditt köp hos oss. Vi hoppas få se dig som kund snart igen.

Svar fra Hansesgården

Hejsan Elin. Wow liksom. Vdn blev så glad över dina fina ord att han nu försöker sig på att göra en toeloop kvadrupel. Det gick sisådär, men han verkar överleva. Tack och bock för de fina orden - vi hoppas få se dig som kund snart igen.

Raskt levert!

14. februar 2021

Svar fra Hansesgården

Hej Hilde. Tack för dina fina ord! Vad kul att både du och vovvarna gillade både kaffepinnarna och leveransfarten. Välkommen åter :)

Beste hundeboken som passer for hele…

Beste hundeboken som passer for hele familien. Lettlest og pedagogisk oppbygd. Snabb leveranse.

25. oktober 2020

Svar fra Hansesgården

Hej där Mona. Trevligt att du hittat en bok som passar hela familjen! Vi hoppas att ni får stor glädje av boken - och av vovven såklart.

Obefintlig passform på era…

Obefintlig passform på era silvertäcken.
Annars helt ok med leverans mm.

22. august 2020

Svar fra Hansesgården

Hejsan Gunilla. Tack för att du tagit dig tid att lämna feedback gällande ditt köp hos oss. Men det är såklart tråkigt att du inte gillar passformen på silvertäcket. Vi har öppet köp i 30 dagar för att du som kund ska hinna känna efter om produkten är som du trodde, och eftersom vi inte fått täcket i retur så gissar vi på att du ändå gillar täckets funktion? Må väl.

helt perfekt

23. juni 2020

Svar fra Hansesgården

Hej kund Linda. Vi är mållösa. Helt perfekt. T A C K!

Bra service

Bra service, telesamtal mm

16. juni 2020

Svar fra Hansesgården

Hejsan Ulla. Vi på kundservice stendiggar våra kunder, och vi hoppas och tror att det märks. Och av just den anledningen blir vi så glad över att dina fina ord. Önskar dig en fin dag.

Utrolig rask leveranse!

8. juni 2020

Svar fra Hansesgården

Hej Kristin. Tack för att du tagit dig tid att lämna feedback på hur det var att handla hos oss. Vi hoppas få se dig snart igen och till dess önskar vi dig en finfin sommar!

Utrolig flott Service og rask levering

Utrolig flott Service og rask levering. Bra

11. juli 2019

Svar fra Hansesgården

Hej Rita. Tack för dina fina ord. Vdn blev faktiskt så glad att han försökte sig på att hjula. Det gick väl sisådär. Men även om han numera har lite ont i ryggen så är han fortfarande lika glad över dina fina ord. Välkommen åter!

Rask levering

24. juli 2018

Svar fra Hansesgården

Tjena Line. Kul att höra att du är nöjd med leveranstiden. Välkommen åter.