Super mooie juwelen die je bovendien ook nog kan personaliseren. Ik ben heel tevreden met mijn naamketting. De bestelling en levering ging heel vlot. Het ziet er ook echt een heel kwalitatieve ketting... Vis mer
Selskapet har svart
Ik wou al een tijdje een gepersonaliseerd armbandje met het handschrift van mijn overleden vader. M'n vader is al enkele jaren geleden overleden maar tot nu toe lag het té emotioneel om dit elke da... Vis mer
Selskapet har svart
Een tijdje terug heb ik een armbandje laten personaliseren over mijn overleden hond. Ze hebben mij heel goed geholpen om een juist foto/gravering te vinden, met heel sneller reactie. Het was een beetj... Vis mer
Selskapet har svart
Heel tevreden met mijn gepersonaliseerde juweeltjes van Hanne Detail! ✨ Elk stuk is met zoveel zorg en oog voor detail gemaakt. De juweeltjes zijn verfijnd, tijdloos en perfect met elkaar te comb... Vis mer
Selskapet har svart
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 85 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ik heb een vingerafdruk van mijn opa op mijn ketting samen met een mooie edelsteen en ik ben hier heel erg blij mee :)

Svar fra Hanne Detail
Het was precies wat ik ervan verwachtte, snelle levering en prachtig verpakt! Dankjewel

Svar fra Hanne Detail
Ik had enkele vragen (eigen bloemetje, kleiner amuletje,…) en kreeg hierop snel antwoord. Ook heel lieve en toffe communicatie!

Svar fra Hanne Detail
Ik heb een gepersonaliseerd juweel besteld en ben ontzettend tevreden.Het voldoet volledig aan mijn wensen en is met oog voor detail gemaakt.De kwaliteit is uitstekend en het resultaat is heel mooi.Absoluut een aanrader!

Svar fra Hanne Detail
Het juweeltje was helemaal wat ik er van verwacht had. De ring past ook perfect. Vlug geleverd en in mooie verpakking !

Svar fra Hanne Detail
Ik bestelde voor de eerste keer maar Wauw wat een mooie armband ! En ook een snelle levering nu met deze drukke kerstdagen ❤️

Svar fra Hanne Detail
Heel mooi persoonlijk juweeltje en snel geleverd. Ook het doosje is van goede kwaliteit. Heb ondertussen al 3 juweeltjes besteld als cadeau voor de feestdagen.

Svar fra Hanne Detail
Duidelijke website, producten met veel mogelijkheden qua personaliseren. Prijs-kwaliteit zeer goed! Reeds verschillende keren een bestelling geplaatst (huwelijk en geboortes) en iedere keer heel tevreden.

Svar fra Hanne Detail
Lieve Hanne, dankjewel om het handschrift van mijn overleden mama zo mooi te verwerken in jou juweel.
Ik ga het met heel veel liefde dragen.
Zo heb ik nog iets tastbaars van mijn mama dichtbij mij. ♡
Hanne detai zijn echt super juwelen altijd vriendelijk ook altijd mooie nieuwe leuke dingen van de collecties . Heel behulpzaam als je bestelling iets niet klopte waren ze heel behulpzaam . En gaven ze goede uitleg .. ben altijd te vreden over hanne detai . Al veel besteld en altijd leuk om naar uit te kijken prachtige juwelen .. heel zeer vriendelijk . 😘

Svar fra Hanne Detail
Ik ben verliefd op mijn moedermelkjuweeltje. Elke dag zo blij mee. Wat een prachtig aandenken aan mijn borstvoedingsperiode. Zo dankbaar hiervoor. Daarnaast heb ik nog wel wat juweeltjes van Hanne in mijn collectie. Stuk voor stuk pareltjes.

Svar fra Hanne Detail
2 kettingen laten maken met onze namen in het handschrift van ons recent overleden papa. Zo blij mee! Precies of we dragen een stukje van hem bij ons. Grote dank!

Svar fra Hanne Detail
Snelle reactie op mijn berichtje op instagram om te weten of mijn vingerafdruk ok was. Bestelling goed verlopen, snelle levering en top product.
Ik ben super blij met mijn ketting met de vingerafdrukken van mijn dochters.
Ik raad het zeker aan.

Svar fra Hanne Detail
Mooi ringetje besteld, m’n tweede al van bij jullie 😍.
Héél tevreden dus!

Svar fra Hanne Detail
Al mijn hele zwangerschap keek ik uit naar het melkjuweeltje, dit kreeg ik dan ook cadeau van mijn zus.
Bij het ontvangen kreeg ik al een foute bestelling opgestuurd van mijn melkjuweeltje. Na dit aan te geven, moest ik het poeder met juweeltje terug sturen en heel snel kreeg ik mijn juiste juweeltje.
Dit juweeltje heb ik misschien 2maanden en na 1 week merkte ik op dat er wat luchtbelletjes? kwamen maar nu zijn het er heel veel, deze hebben ook een donkerdere kleur. Ik vraag me wel af of dat dit niet is doordat het snel snel is gemaakt of dat er een fout in het proces is gebeurd?
Ook is het haakje van het bedeltje na 2maand al volledig verkleurd.. Je zou denken voor 150 euro dat dit eigenlijk echt niet kan.

Svar fra Hanne Detail
Juweeltje besteld via de website. Heel snel thuis geleverd.
Zeer blij met het resultaat, pootafdruk aan de voorzijde, naam op de achterzijde.

Heel mooi juweeltje. Mooie lijntekening. Mooi & goed verpakt. Snelle bezorging

Svar fra Hanne Detail
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.